Jet Car Stunts 2

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
210 TOPLAM İNDİRME
38 MB DOSYA BOYUTU

Jet Car Stunts 2 hız sınırlarını zorladığınız bir yarış oyunudur

Jet Car Stunts 2 oyunculara baş döndürücü bir yarış tecrübesi sunan oldukça eğlenceli bir mobil yarış oyunu.

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir araba yarışı oyunu olan Jet Car Stunts 2'de standart yarış oyunlarından farklı olarak çılgın akrobatik hareketler gerçekleştirebileceğimiz ve havada süzülebileceğimiz yarışlara katılabiliyoruz. Bu nedenle oyunda standart arabaları da kullanmıyoruz. Oyunda kullandığımız arabalarda jet motorları bulunmakta. Bu jet motorları bize süper hızlara çıkmamızda yardımcı oluyor ve yine bu jet motorları sayesinde havada süzülebiliyor ve dengemizi sağlayabiliyoruz.

Jet Car Stunts 2'de temel amacımız uçuk bir şekilde tasarlanmış yarış pistlerinde kontrol noktalarından birere birer geçmek ve bölümleri tamamlamak. Oyunda farklı araçlar yer alıyor ve her araç kendine özel sürüş dinamiklerine sahip. Farklı oyun modlarına da yer veren Jet Car Stunts 2 kendi bölümlerinizi tasarlamanıza da imkan veriyor. Oyunun fizik motoru genel olarak oldukça başarılı bir iş çıkarmakta.

Güzel grafikler ve çılgın akrobatik hareketler bulabileceğiniz bit oyun olan Jet Car Stunts 2 boş zamanlarınızı eğlenceli bir şekilde değerlendirmeniz için iyi bir seçenek olabilir.

Can Erdil Şentürk

Jet Car Stunts 2

ÜCRETSİZ
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
370 TOPLAM İNDİRME
36.9 MB DOSYA BOYUTU

Jet Car Stunts 2 oldukça sıradışı bir yarış oyunudur

Jet Car Stunts 2 size alışageldiğiniz araba yarışı oyunlarından oldukça farklı bir deneyim yaşatacak olan, iOS işletim sistemine sahip cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir yarış oyunudur.

Eğer standart yarış oyunlarına alıştıysanız Jet Car Stunts 2 size tamamen baş döndürücü bir yapı sunacaktır. Normal bir yarış oyununda virajlı yarış pistlerinde yarışıyoruz; fakat yarıştığınız pistin gökyüzünde olduğunu ve pist üzerinde yer yer büyük boşluklar olduğunu hayal edin. Bu durumda ne yapardınız sorusunun cevabını Jet Car Stunts 2 veriyor. Oldukça ilginç tasarımalra sahip arabalarınıza eklenmiş olan jet motorları sayesinde sadece yarışmakla kalmıyoruz ve yer yer uçuyoruz. 

Oyunda rampalardan zıplayarak havada süzülürken geniş halkaların içerisinden geçmeli, pistin öbür ucuna düzgün bir şekilde inmeliyiz. Kimi zaman kendi eksenimiz etrafında dönüyoruz ve yer çekimine meydan okuyarak yarışmaya devam ediyoruz. Jet Car Stunts 2 farklı oyun modları da sunarak oyun severlere uzunca devam edecek bir eğlence sunuyor. Oyunda farklı arabalar yer alıyor ve bu arabaların her biri kendilerine has dinamiklere sahip.

Eğer uçuk ve çılgın bir yarış oyunu arıyorsanız Jet Car Stunts 2 hoşunuza gidecek bir oyun olacaktır.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Jet Car Stunts Lite

    Jet Car Stunts Lite, jet hızındaki arabanız ile birilikte mükemmel tasarlanmış pistlerde adeta şov tadındaki mükemmel ve heyecanlı bir Android araba yarışı oyunudur.
  • Jet Car Stunts

    Platform oyunu bizleri bekliyor.
  • Extreme Car Stunts 3D

    Extreme Car Stunts 3D çılgın bir mobil yarış oyunudur
  • Flying Car Stunts 2016

    Flying Car Stunts 2016 mobil cihaalarınızda oynayabileceğiniz bir yarış oyunudur
  • Ramp Car Stunts

    Aracınızı seçin ve rampalardan atlamaya başlayın.
  • Flying Car Stunts On Extreme Tracks

    Gökyüzünde araba süreceğiz.
  • City Car Stunts 3D

    City Car Stunts 3D, spor arabamızla tehlikeli akrobatik hareketler yaptığımız bir oyun.
  • Limbo Racing - Shadow Stunts

    Limbo Racing - Shadow Stunts heyecan dolu bir yarış oyunudur.