Jigty Jigsaw Puzzles

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
1,341 TOPLAM İNDİRME
46 MB DOSYA BOYUTU

Jigty Jigsaw Puzzles, çocuk ve yetişkinlere özel hazırlanmış onlarca yapboz içeriyor.

Jigty Jigsaw Puzzles Türkçe adıyla Jigty Jigsaw Yapbozları, çocuk – yetişkin herkesin çözebileceği yapbozlar sunuyor.

Yüzlerce yapboz parçasıyla uğraşmayı seven biriyseniz son birkaç parçanın yapbozunuzda eksik kaldığını yaşamışsınızdır. Saatinizi harcadığınız yapboz sadece bir iki parça eksik kalmıştır. Bu durum sıkı bir yapboz oyuncusu olarak sinirlendirir. Bu durumda yeni yapboz alabilirsiniz ancak bu sorunu yaşamayacağınız dijital ortamda oynayabileceğiniz yapboz oyunlarına dönmek daha iyi bir seçim olacaktır. Jigty Jigsaw Puzzles (Jigty Jigsaw Yapbozları), odanızı dağıtmadan yapboz oynama keyfi sürmeniz için hazırlanmış. Farklı kategorilerde onlarca yapboz içeren oyunda dilerseniz kendi fotoğraflarınızı da yapboz olarak aktarabiliyorsunuz.

Windows 10 tablet ve bilgisayarınıza ücretsiz indirebileceğiniz onlarca yapboz oyunundan birisi olan Jigty Jigsaw Puzzles’da çocuklar ve yapboz kurtları için hazırlanmış iki seçenek bulunmakta. Çocuklarınki tahmin edeceğiniz üzere rehber çizgiler, sabit parçalar gibi yardımcı öğeler içeren olabildiğince basit yapbozlar. Yetişkinler için hazırlanan yapbozlar yüzlerce parçadan oluşuyor ve yapbozu tamamlamak için parçaları gerçekteki gibi çevirmeniz gerekiyor.

Yapboza merakınız varsa parça kaybolma derdi olmadan, başkaları karışmadan oynama keyfi sürebileceğiniz Jigty Jigsaw Puzzles’ı Windows cihazınıza indirip denemenizi öneririm.

Erkan Calp

Jigty Jigsaw Puzzles

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
822 TOPLAM İNDİRME
42 MB DOSYA BOYUTU

Jigty Jigsaw Puzzle Android işletim sistemine sahip cihazlarınız üzerinde ücretsiz olarak oynayabileceğiniz bir yapboz oyunudur.

Yapbozlar çoğu zaman alınabilecek en iyi hediyeler arasındadır. Çünkü hemen hemen herkes güzel tasarımlı bir yapbozdan keyif alır boş zamanlarını bu keyifli aktiviteyle doldurur. Fakat artık evde masa üzerinde fazla yer kaplayan büyük yapbozlara ihtiyacınız yok, hepsini mobil cihazınızda toplayabilir ve istediğiniz zaman oynayabilirsiniz. Üstelik parça kaybetme derdiniz de yok!

Jigty Jigsaw Puzzle her yaştan oyunculara hitap eden keyifli bir yapboz oyunudur. Tamamen ücretsiz olarak sunulan bu oyunda farklı oyun modları bulunuyor.

Kolay kullanım özelliklerine sahip arayüzden seçeceğiniz görselin ardından zorluk seviyesini ayarlamanız isteniyor. Yeni başladıysanız az parçalı yapbozları seçmek yararınıza olacaktır. Konu hakkında tecrübeliyseniz daha yüksek parça sayısına sahip yapbozlardan seçebilirsiniz.

Oyunun her yaştan oyuncuya hitap ettiğini belirtmiştim. Fakat oyunda çocuklara yönelik bir mod da bulunmakta. Bu modda çocuklara rehber olması için çizgiler ve daha az parçalı yapbozlar yer alıyor. Arkadaşlarınıza karşı da mücadelelere girişebileceğiniz Jigty Jigsaw Puzzle’ı oynarken çok keyif alacağınız düşünüyorum.

Emircan Erdoğan

Jigty Jigsaw Puzzles

ÜCRETSİZ
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
69 TOPLAM İNDİRME
62.8 MB DOSYA BOYUTU

Jigty Jigsaw Puzzles tamamen ücretsiz olarak sunulan ve pek çok farklı özelliğe sahip olan eğlenceli bir yapboz oyunudur.

Jigty Jigsaw Puzzles yapboz oyunlarından keyif alan herkesin denemesi gereken bir oyun. iPhone ve iPad cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebileceğiniz bu oyun her yaştan oyunsevere hitap ediyor.

Oyunun arayüzü mümkün olduğunca basit ve sade tasarlanmış. Kolayca istediğiniz fotoğrafı ve parça adedini ayarlayabiliyorsunuz. Uygulamada çiçekler, manzara, hayvanlar temalı belli başlı fotoğraflar mevcut. Herhangi bir fotoğrafı seçtikten sonra yapmanız gereken tek şey parça adedini ayarlamak. Bu konuda tecrübeniz varsa yüksek parça sayılı ayarlayabilirsiniz. Yeni başladıysanız daha az parçalı seçeneklere yönelmenizi tavsiye ediyorum.

Oyuna başladıktan sonra önünüze boş bir platform geliyor ve kenara yayılmış parçaları sürükleyerek resmi tamamlamaya çalışıyoruz. Köşede yer alan parçalara öncelik verirseniz daha kolay ilerleyebilirsiniz.

Oyunun en iyi yanlarından birisi de çocuk moduna sahip olması. Eğer oyunu çocuklarınız için açacaksanız bu modu denemelisiniz. Renkli görsellere ve keyifli bir oyun yapısına sahip olan Jigty Jigsaw Puzzle’ı yapboz oyunlarından hoşlanan tüm oyunseverlere tavsiy ediyorum.

Emircan Erdoğan

Jigty Jigsaw Puzzles

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
146 TOPLAM İNDİRME
46 MB DOSYA BOYUTU

Jigty Jigsaw Puzzles (Jigty Jigsaw Yapbozları), her yaşta kişiye özel yapbozlar sunuyor.

Jigty Jigsaw Puzzles (Jigty Jigsaw Yapbozları), her yaştan kişinin çözebileceği yapbozlar içeren bir Windows Phone oyunu. Yapboz çözmeyi seviyorsanız ancak parçalarının odanızın dört bir köşesine dağılmasından şikayetçi iseniz ortalığı dağıtmadan mobilde oynayabileceğiniz harika bir yapboz oyunu diyebilirim.

Şu ana kadar Talking serileriyle karşımıza çıkan popüler üretici Outfit7 imzasını taşıyan Jigty Jigsaw Puzzles oyunu yapboz parçalarıyla uğraşmaktan keyif alan herkese hitap eden bir bulmaca oyunu. İçerisinde hem çocukların hem de yetişkinleri çözebileceği onlarca yapboz bulunuyor.

Jigty Jigsaw Yapbozları oyununda yapbozları zorluk düzeyine göre ayırabiliyorsunuz. “Yapboz çözmek benim işim!” diyorsanız yüzlerce dönen parçadan oluşan yapbozları tam da size göre. Eğer yapbozla haşir neşir olan çocuğunuz veya küçük kardeşiniz varsa onun için de çizgilerle çok daha basitleştirilmiş yapbozlar bulunmakta. 4 parçadan 144 parçaya kadar değişen yapboz çeşitleri farklı görsellerle karşınıza geliyor. Görselleri beğenmezseniz dilediğiniz bir fotoğrafı da yapboza dönüştürebiliyorsunuz.

Evde yapboz oynama keyfinizi bölen birileri varsa, yüzlerce parçadan oluşan yapbozunuzun hep bir parçası eksik kalıyorsa veya her defasında aynı yapbozu çözmekten sıkıldıysanız tüm bu sorunları çözen Jigty Jigsaw Puzzles oyununu kesinlikle indirmelisiniz.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Jigsaw Puzzles HD

    Jigsaw Puzzles HD, yapboz oyununu Windows 8.1 tablet ve bilgisayarlara taşıyor ve de ücretsiz.
  • Microsoft Jigsaw

    Microsoft Jigsaw, hem yeni hem de usta yapboz oyuncularına yönelik hazırlanmış bir yapboz oyunudur.
  • Sudoku Puzzles

    Sudoku Puzzles, dünyaca ünlü zeka oyunu Sudoku'yu bilgisayarlarınız üzerinde oynayabileceğiniz ücretsiz bir yazılımdır.
  • Free Jigsaw Puzzle Maker

    Free Jigsaw Puzzle Maker, fotoğraflarınız üzerine yapboz efekti ekleyen ücretsiz bir resim düzenleme programıdır.
  • Helltaker

    Tek oturuşta bitirebileceğiniz kısa ama akılda kalıcı bir bulmaca oyunu mu arıyorsunuz? İşte karşınızda Helltaker!
  • A Little to the Left

    Rahatlatıcı ve sakin bir bulmaca oyunu mu arıyorsunuz? A Little to the Left indirin ve sakince bulmca çözmenin keyfine varın.
  • The Talos Principle 2

    The Talos Principle 2 ile zihninizin sınırlarını zorlayın. Benzersiz bir hikayeyi zihin açan bulmacalar ile birlikte keşfedin.
  • It Takes Two

    It Takes Two fantastik bir bulmaca dünyasına ev sahipliği yapıyor.