Jink

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
534 TOPLAM İNDİRME

Jink uygulaması ile Android akıllı telefon ve tabletlerinizi kullanarak hem mesajlaşabilir hem de anlık konumunuzu paylaşabilirsiniz.

Jink uygulaması, Android akıllı telefon ve tabletlerinizde kullanabileceğiniz ücretsiz bir konum paylaşma ve mesajlaşma uygulaması olarak yayınlanmış durumda ve buluşmaları çok daha kolay bir şekilde gerçekleştirmek için üretilmiş. Zira uygulamayı kullanırken arkadaşlarınızla mesajlaşabiliyor, tam bu esnada mesajlaştığınız arkadaşınızla direkt olarak anlık konum paylaşımı gerçekleştirebiliyorsunuz. Böylece birbirinize yaklaşırken her hareketinizde aranızda ne kadar mesafe kaldığını da görebiliyorsunuz.

Uygulama elbette sadece arkadaşlarınızla değil, çocuklarınızla, ailenizle ve diğer tanıdıklarınızla da güvenli bir şekilde mesajlaşmanızı, hatta nerede olduklarını kontrol etmenizi sağlıyor. Bunun yanında istediğiniz an konum paylaşımını kapatabiliyorsunuz. Buluşacağınız kişiyle yanyana geldiğinizde otomatik olarak konum paylaşımının kapatılması ise batarya tasarrufu açısından oldukça değerli.

Uygulamanın arayüzü çok kolay kullanılır ve iyi tasarlanmış durumda. Bu sayede arkadaşlarınızla anında iletişime geçebiliyor ve konum işlemlerini gerçekleştirebiliyorsunuz. Tabii ki ücretsiz olması onu daha da tercih edilebiliyor kılıyor. Jink'in diğer mobil platformlar için de yayınlanmış olması tüm arkadaşlarınızı kolayca bulmanızı sağlayacaktır.

Eğer buluşmalar, organizasyonlar gibi işlerle uğraşıyor veya sadece keyif için arkadaşlarınıza daha kolay erişmek istiyorsanız denemeyi sakın unutmayın.

Yiğit Ekim Demir

Jink

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
147 TOPLAM İNDİRME

Jink uygulaması ile iPhone ve iPad cihazlarınızda arkadaşlarınızla sohbet ederken onlarla anlık olarak konumunuzu da paylaşabilirsiniz.

Jink uygulaması, iPhone ve iPad cihazlarınızda kullanabileceğiniz yeni konum tabanlı iletişim uygulamalarından bir tanesi ancak pek çok uygulamaya göre çok daha kolay kullanılır yapısı, ücretsiz olması ve fonksiyonelliği ile öne çıkıyor diyebilirim. Uygulama temel olarak bulunduğunuz konumu arkadaşlarınızla paylaşmanızı sağlıyor ancak bunu oldukça yenilikçi bir şekilde gerçekleştiriyor.

Zira uygulamada bulunduğunuz konum her an herkese gösterilmiyor ve sadece istediğiniz kişilerle anlık "jinkleme" yani bağlantı kurma sonrasında birbirinizin konumunu görmeye başlayabiliyorsunuz. Dolayısıyla sadece istediğiniz süreler boyunca hem karşı taraf sizin anlık konumunuzu takip ediyor hem de siz onun konumunu görebiliyorsunuz. Bu süreç içerisinde mesajlaşmaya da devam edebiliyor, böylece daha kolay bir şekilde buluşabiliyorsunuz.

Konum bilgisi paylaşıldığında iletişimde olduğunuz kişiyi harita üzerinde gördüğünüz için birbirinize yaklaştıkça bunu hemen anlayabiliyor ve buluşmaları daha kolay hale getirebiliyorsunuz. Sadece arkadaşlar için değil çocuklarınız, eviniz ve pek çok konu için kullanabileceğiniz Jink uygulaması ile bir yerden bir yere gitmek veya buluşmalar düzenlemek çok daha kolay hale geliyor.

Bataryanızın tükenmemesi için iletişimde olduğunuz kişiyle buluştuğunuz anda otomatik olarak Jink bağlantısını kesmesi ise onu oldukça kullanışlı hale getiriyor. Modern bir arayüz ve işlevle karşımıza çıkmayı başaran uygulama diğer mobil platformlarda da mevcut ve böylece tüm tanıdıklarınızı uygulamada bulma şansınız var.

Yiğit Ekim Demir

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • RTÜK İletişim Merkezi

    RTÜK İletişim Merkezi uygulaması izleyicilerin programlar hakkındaki şikayetlerini ulaştırabileceği ücretsiz bir iletişim platformu.
  • IM+

    IM+, 2010 yılının en popüler çoklu iletişim protokollerini desteleyen, platform bağımsız, tüm iletişim servislerini desteleyen ücretsiz bir sohbet uygulamadır.
  • LoL Messenger

    LoL Messenger isimli uygulama, League of Legends hesabınızdaki kişileriniz ile iletişim kurmanızı sağlıyor. Bu sayede siz oyunda değilken bile League of Legends hesabınızdaki kişileriniz ile iletişim kurabiliyorsunuz.
  • Hello APK

    Hello APK, Facebook kişilerinizle daha rahat iletişim sağlayabilmenize imkan tanıyan bir Android uygulaması. Kim arıyor, arama engelleme özellikleri de mevcut.
  • Talkray

    Talkray, anlık mesajlaşma ve iletişim uygulamalarından biri.
  • MessageMe

    MessageMe, WhatsApp benzeri ve oldukça kapsamlı bir mesajlaşma ve iletişim uygulaması.
  • Curse

    Curse oyun içi iletişim kurmanızı sağlayan bir mobil sohbet uygulamasıdır
  • iMeet

    iMeet, konferans görüşmesini ve çeşitli paylaşımları anlık olarak sunabilen bir iletişim uygulaması.