JPG to PDF Converter

ÜCRETSİZ
x
x
x
3.5/5 EDİTÖR
1/5 ZİYARETÇİ
137,422 TOPLAM İNDİRME
0.56 MB DOSYA BOYUTU

JPG to PDF Converter, Windows bilgisayarlar için JPG resim dosyasını PDF'ye çevirme programıdır.

JPG to PDF Converter, resim dosyalarından PDF oluşturmak için kullanabilieceğiniz kullanışlı bir araçtır. Ücretsiz olan program sürükle-bırak yöntemiyle ya da dosya gezgini aracı ile program penceresine eklediğiniz resimden PDF yapma imkanı vermektedir.

JPG to PDF Converter toplu dönüştürme özelliği sayesinde çok sayıdaki JPG dosyalarından PDF yapma işlevine sahiptir. PDF sayfa boyutu ayarlamak ve tek sayfaya 4 adede kadar resim ekleyebilmek mümkündür.

JPG to PDF Converter sayesinde JPG ve JPEG resim dosyalarını kullanarak PDF fotoğraf albümü ve PDF ekitap yapmak mümkündür. Programın PDF yapma özelliğinin aktifleşebilmesi için Virtual PDF Printer yazılımını da yüklemek gerekmektedir. Eklediğiniz resim dosyalarını dönüştürmek için tıklayacağınız "convert" seçeneğinden sonra aşağıdaki rehberi izleyebilirsiniz:

Sol üst köşedeki yazıcı tercihinin "Virtual PDF Printer" olarak yapıldığına emin olun ve yazdır seçeneğini tıklayın. Böylece PDF dönüştürme işlemi tamamlanacaktır.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Free Video to JPG Converter

    Beğendiğiniz bir filmin fotoğraf galerisini hazırlamanız ya da bir noktadaki görüntüyü yakalamanız için hazırlanmış video içindeki resimleri yakalama programıdır.
  • FM JPG To PDF Converter Free

    FM JPG To PDF Converter Free ile JPG dosyalarınızı PDF formatına dönüştürebilirsiniz.
  • Weeny Free Image to PDF Converter

    JPG, TIF, BMP, PNG, PCX, GIF formatlı resim dosyalarınızı tek bir PDF dosyası haline getirebilmenizi sağlayan dönüştürme programıdır.
  • 3GP to MP3 Converter

    3GP to MP3 Converter, mobil video formatı 3GP'yi MP3 formatına kolayca ve hızlı olarak dönüştürmenizi sağlayan bir ücretsiz format dönüştürme programıdır.
  • WinX Free AVI to WMV Converter

    WinX Free AVI to WMV Converter ücretsiz bir video format dönüştürme programıdır
  • Free M4a to MP3 Converter

    Free M4a to MP3 Converter, ücretsiz olarak kullanabileceğiniz hızlı ve etkili format dönüştüme programlarından bir tanesidir.
  • Free FLV to AVI Converter

    Free FLV to AVI Converter ile videolarınızı dönüştürebilirsiniz
  • Free Video To MP4 Converter

    Free Video To MP4 Converter ile videolarınızı MP4 formatına dönüştürebilirsiniz