Jumanji: Epic Run

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
53 TOPLAM İNDİRME
72 MB DOSYA BOYUTU

Jumanji: Epic Run Android oyununda çalınan mücevherlerin peşine düşüyoruz.

Jumanji: Epic Run, maceraya atıldığınız sonsuz koşu türünde Android oyunu. Dwayne Johnson’ın (The Rock) oynadığı aksiyon/fantastik film Jumanji: Yeni Seviye’den esinlenerek hazırlanmış. Android platformuna ücretsiz çıkış yapan oyunda çalınan kutsal mücevherlerin peşine düşüyorsunuz. Kutsal Şahin Mücevherleri’ni geri alabilecek tek kişi sizsiniz. Macera oyunları, sonsuz koşu oyunlarını seviyorsanız Jumanji: Epic Run’ı kesinlikle oynamalısınız!

Crazy Labs tarafından geliştirilen Jumanji: Epic Run, filmden uyarlanan mobil oyunlar arasında. 4 boyutlu koşu oyunu olarak öne çıkan Jumanji’de her biri farklı yeteneklere sahip karakterlerle ormanı kurtarmaya çalışıyorsunuz. Jumanji’den çalınan çok değerli mücevherleri kurtarabilecek tek kişi olarak işiniz oldukça zor. Sırtlardan kaçıyor, dağlara tırmanıyor, çığlardan sıyrılıyor, ölümcül şelalerden atlıyor, aralarında gergedan, akbaba, jaguarın da bulunduğu birçok tehlikeli hayvandan kaçıyorsunuz. Tehlikelerle dolu bu yolda orman dövüşleri de sizi bekliyor. Çeşitli güçlendiriciler de mevcut. Örneğin kalkan sizi engellerden korur. Altınlar oyunda öne geçmenizi sağlar. Mıknatıs yolunuza çıkan tüm altınları siler süpürür.

 

Erkan Calp

Jumanji: Epic Run

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
9 TOPLAM İNDİRME
356.3 MB DOSYA BOYUTU

Jumanji: Epic Run iOS oyununda kutsal mücevherleri kurtarıyoruz.

Jumanji: Epic Run, The Rock’ın oynadığı aksiyon-fantastik film Jumanji: The Next Level’ın mobil platforma uyarlanan oyunu. 4D koşu oyunu olarak öne çıkan Jumanji: Epic Run’da çalınan mücevherleri geri almak için uğraş veriyorsunuz. Uluyan sırtlanlar, gergedanlar, akbabalar, jaguarlar ve daha birçok tehlikeli hayvanın bulunduğu ormanda tek başınızasınız. Bol aksiyonlu, macera dolu harika bir mobil oyunla karşımızda Crazy Labs.

iOS platformunda da ücretsiz indirilmeye açılan oyun sonsuz koşu türünü sevenlere hitap ediyor. Oyunda birçok karakter var, isimleri de direk filmden alınmış. Dr. Smolder Bravestone, Franklin “Mouse” Finbar, Ruby Roundhouse ve Profesör Shelly Oberon oynanabilen karakterler arasında. Her karakterin özel bir yeteneği var. Bumerang atma, mınçıka ile dövüşme, geometrik hesaplamalarla yol bulma, orman hayvanlarına binme gibi her karakter ayrı yeteneğe sahip. Oyunda çalınan Kutsal Şahin Mücevherlerini geri almanız gerekiyor. Karşınıza birçok engel çıkıyor, düşmanlarla dövüşüyor, hayvanlardan kaçıyor, tehlikeli yamaçlara tırmanıyor, devasa şelalerden aşağı atlıyorsunuz. Kutsal mücevherleri kurtarmak için her türlü aksiyona giriyorsunuz.

 

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Subway Surfers APK

    Subway Surfers APK sonsuz koşu oyunu. Hikayesi ile dikkat çeken ücretsiz android oyunudur.
  • Temple Run APK

    Temple Run APK sonsuz koşu türünde Android oyunu. Şeytani maymunlar ve diğer engelleri atlatarak tapınaktan kaçmaya çalışıyorsunuz.
  • Crash Bandicoot: On the Run!

    Crash Bandicoot: On the Run! İndir: Candy Crush oyunu ile tanıdığımız King'den sonsuz koşu oyunu
  • Om Nom: Run

    Om Nom: Run Android oyununda Cut the Rope evreninden karakterlerle koşuyoruz.
  • Temple Run 2

    Temple Run 2 mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz keyifli bir sonsuz koşu oyunu.
  • Looney Toons Dash

    Sevilen Looney Tunes karakterleri bu oyunda buluşuyor.
  • Sonic Dash APK

    Sonic Dash APK Android koşu oyunları içerisinde oldukça popüler. Sonsuz koşu ve yarış birleşimi hızlı tempolu mobil oyun, süper eğlenceli.
  • Rodeo Stampede APK

    Rodeo Stampede APK, kendi hayvanat bahçenizi yönetmenize izin veren vahşi yaşam sonsuz macera oyunu.