Just Cause 3: WingSuit Experience

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
749 TOPLAM İNDİRME

Just Cause 3: WingSuit Experience mobil cihazlarınızda deneyebileceğiniz bir 360 derece sanal gerçeklik videosudur

Just Cause 3: WingSuit Experience 2015'in en merakla beklenen oyunlarından olan Just Cause 3'ün sunduğu kaliteli içeriği tanıtmak amacıyla yayınlanmış bir sanal gerçeklik deneyimi uygulaması.

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirip faydalanabileceğiniz bir uygulama olan Just Cause 3: WingSuit Experience temel olarak Just Cause 3'te yer verilen geniş açık dünyaya adım atarak bu dünyada kendi gezinti tecrübenizi yaşamanızı mümkün kııyor. Just Cause 3: WingSuit Experience, Just Cause 3'te kullanılan oyun motoru ile 360 derece video deneyiminin bir birleşimi olarak düşünülebilir. Bu uygulamayla oyun grafiklerinin kullanıldığı bir videoyu 360 derece bakış açısıyla yönlendirebiliyorsunuz. Bakacağınız noktayı siz belirleyerek oyunda yer verilecek olan wingsuit adlı araçla havada süzülebilmektesiniz.

Just Cause 3: WingSuit Experience'de bakış açınızı Android cihazınızın hareket sensörünü kullanarak değiştirebilmektesiniz. Akdeniz coğrafyasında yer alan kurgu bir bölge olan Medici'de geçen Just Cause 3'te adalar, mavi deniz ve açık bir gökyüzü birleşiyor. Bu güzel görüntülere bu uygulamada bireysel olarak tanıklık edebiliyorsunuz. Ayrıca uçak kanadı üzerinde yolculuk yapma gibi ilginç aktivitelere de uygulama içerisinde yer veriliyor.

Just Cause 3: WingSuit Experience'i tecrübe edebilmek için herhangi bir sanal gerçeklik gözlüğüne sahip olmanız gerekmiyor. Fakat uygulama sanal gerçeklik gözlüklerini de destekliyor.

Can Erdil Şentürk

Just Cause 3: WingSuit Experience

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
151 TOPLAM İNDİRME

Just Cause 3: WingSuit Experience resmi bir Just Cause 3 sanal gerçeklik tanıtımıdır

Just Cause 3: WingSuit Experience 2015'in sonunda çıkacak olan ve açık dünya tabanlı aksiyon oyunu serilerinin en başarılıları arasında yer alan Just Cause serisinin son oyunu Just Cause 3'ün tanıtımı için yayınlanmış bir mobil sanal gerçeklik uygulaması.

iOS işletim sistemini kullanan iPhone telefonlarınıza ve iPad tabletlerinize ücretsiz olarak indirip faydalanabileceğiniz bu ilgin uygulama Just Cause 3'te yer verilen geniş açık dünyayı kendi gözlerinizle deneyimlemenizi mümkün kılıyor. Just Cause 3: WingSuit Experience temel olarak Just Cause 3'ün geliştirilmesinde kullanılan oyun motorundaki grafiklerle 360 derece video sistemini birleştiriyor. Kullanıcılar uygulama ile Just Cause 3'ün dünyasında yolculuk ederken hareket sensörü yardımıyla kamera açısını değiştirebiliyorlar ve diledikleri yön bakabiliyorlar.

Just Cause 3 oyuncuları Akdeniz üzerinde yer alan Medici adlı kurgu bir ülkeye konuk ediyor. Kahramanımız Rico Rodriguez bu ada ülkesinde zalim bir diktatörle savaşırken çılgın silahlar ve teknolojik ekipmanlar kullanabiliyor, etrafı patlatıp havaya uçururken seyir halindeki bir uçak üzerinde yolculuk edebiliyor. İşte Just Cause 3: WingSuit Experience'de de bu sahnelerden kesitlere yer veriliyor. Medici ülkesinin farklı noktalarını ziyaret etmenize imkan tanıyan uygulama wingsuit ile havada süzülürken oyun dünyasının güzel grafiklerini gözlemlemenizi mümkün kılmakta.

Just Cause 3: WingSuit Experience herhangi bir sanal gerçeklik gözlüğüne ihtiyaç duymadan çalıştırabileceğiniz bir uygulama. Uygulama bunun yanında sanal gerçeklik gözlükleriyle birlikte de kullanılabiliyor.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Just Cause Mobile

    Just Cause Mobile Google Play'e çıkış yapıyor Popüler açık dünya aksiyon oyunu Just Cause mobil sürümü ile oyuncuların karşısında.
  • Just Shout

    Just Shout, gerçek anlamda aksiyon oyunu oynamak isteyenler için ücretsiz ve heyecan verici bir Android aksiyon oyunu.
  • Just Trap

    Just Trap, yaratıklara tuzak kurduğunuz aksiyon dozu yüksek Android oyunu.
  • Just Bones

    Just Bones, Android işletim sistemine sahip tablet ve telefonlarınız üzerinde oynayabileceğiniz bir aksiyon oyunudur.
  • Wingsuit Simulator

    Gökyüzünde süzüleceğiz.
  • Wind Rider!

    Wingsuit uçuş oyunu
  • Finding Dory: Just Keep Swimming

    Finding Dory: Just Keep Swimming, Disney Pixar imzasını taşıyan Kayıp Balık Dory filminin resmi mobil oyunu.
  • Ben 10 APK

    Ben 10 Alien Experience APK, Cartoon Network'ün artırılmış gerçeklik oyunu. Ben 10 APK Android oyununda aksiyon macera sizi bekliyor!