Just Sing

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
26 TOPLAM İNDİRME
38 MB DOSYA BOYUTU

Just Sing, Android işletim sistemine sahip tablet ve telefonlarınız üzerinde oynayabileceğiniz bir müzik oyunudur.

Just Sing, Android işletim sistemine sahip tablet ve telefonlarınız üzerinde oynayabileceğiniz bir müzik oyunu olarak karşımıza çıkıyor. Oyun konsoluyla birlikte oynanan oyunda eğlenceli videolar oluşturabilirsiniz.

Kendi müzik klibinizi oluşturabileceğiniz bir oyun olarak karşımıza çıkan Just Sing, arkadaşlarınızla doyasıya eğleneceğiniz bir oyundur. Oyunda tipik kareoke yapıyorsunuz. Xbox One ve Playstation 4 oyun konsollarıyla beraber oynanan oyunda telefonunuzun kamera ve mikrofonundan yararlanarak eğlenceli müzik videoları oluştuyorsunuz. İster tek başınıza isterseniz de arkadaşlarınızla oynayabilirsiniz. Oyunu oynamak için telefonunuzda ve oyun konsolunuzda internet bağlantısı olması gerekiyor. Aynı ağda bağlı cihazlar arasında eşleştirme yaparak kayıta başlayabiliyorsunuz. Kameranızla çektiğiniz videolarna değişik filtreler de ekleyebilirsiniz. Bu nedenle oldukça eğlenceli bir oyun olarak karşımıza çıkıyor. Sınırsız video çekebileceğiniz Just Sing'de 45 farklı müzik yer alıyor. Notaları sakın kaçımayın.

Just Sing oyununu Android işletim sistemine sahip tablet ve telefonlarııza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

Just Sing

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
16 TOPLAM İNDİRME
154 MB DOSYA BOYUTU

Just Sing, iOS işletim sistemine sahip tablet ve telefonlarınız üzerinde oynayabileceğiniz bir müzik oyunudur.

Just Sing, iOS işletim sistemine sahip tablet ve telefonlarınız üzerinde oynayabileceğiniz bir müzik oyunu olarak karşımıza çıkıyor. Oyun ile eğlenceli müzik videoları oluşturabilir ve sosyal medya hesaplarınızda paylaşabilirsiniz.

Ubisoft tarafından yayınlanan bir başka müzik oyunu olan Just Sing, adından da anlaşıldığı üzere sadece şarkı söylediğiniz bir oyun olarak karşımıza çıkıyor. Oyunda kareoke yapıyor ve bu sırada da telefonunuzdaki uygulama sayesinde sesiniz ve görüntünüz eş zamanlı olarak oyun konsolunuzdaki oyuna yansıyor ve kayıt altına alınıyor. Oyunu oynamak için ise Xbox One ya da Playstation 4  sahibi olmanız gerekiyor. Oyun sırasında çektiğiniz videoları özelleştirebilir ve eğlenceli hale getirebilirsiniz. Oyunu oynamak ise oldukça basit. Aynı ağda olan telefon ve konsol arasında eşleştirme yaptıktan sonra kendinize müzik seçmeli ve söylemeye başlamalısınız. 45 farklı müzik arasından dilediğinizi seçerek oyun oynamaya başlayabilirsiniz.

Just Sing oyununu iOS işletim sistemine sahip tablet ve telefonlarııza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Smule Sing! Karaoke

    Smule Sing! Karaoke, en popüler şarkılar eşliğinde karaoke yapabileceğiniz ücretsiz bir android uygulamasıdır.
  • Karaoke Sing & Record

    Karaoke Sing & Record, Android telefon ve tabletleriniz üzerinde arkadaşlarınız ile birlikte karaoke yaparak keyifli vakit geçirmenizi sağlayacak olan eğlenceli bir Android uygulamasıdır.
  • The Voice - Sing Karaoke

    Şarkılara eşlik edip harika işler ortaya çıkarabileceğiniz bir karaoke uygulaması
  • Just Dance Now

    Just Dance Now, Dünya'nın bir numaralı dans oyunlarından birisi olarak mobil uygulama dünyasına adım atan yeni ve eğlenceli bir Android uygulamasıdır.
  • Just Cause Mobile

    Just Cause Mobile Google Play'e çıkış yapıyor Popüler açık dünya aksiyon oyunu Just Cause mobil sürümü ile oyuncuların karşısında.
  • Just Drive Simulator

    Just Drive Simulator mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir simülasyon oyunudur
  • Just Pişti

    Just Pişti, Android cihazlarımız üzerinde oynayabileceğimiz bir pişti oyunu.
  • Just Trap

    Just Trap, yaratıklara tuzak kurduğunuz aksiyon dozu yüksek Android oyunu.