K7 Total Security

DENEME SÜRÜMÜ
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
952 TOPLAM İNDİRME
124.06 MB DOSYA BOYUTU

K7 Total Security ile bilgisayarınızı virüslere ve internet üzerinden gelen tehditlere karşı koruyabilirsiniz

K7 Total Security bilgisayarınızın güvenliği için antivirüs, firewall - güvenlik duvarı, kişisel bilgi güvenliği koruması, ebeveyn denetimi gibi öğeleri bir arada sunan bir güvenlik yazılımıdır.

K7 Total Security standart bir antivirüs programında yer alan virüs tarama ve virüs temizleme özelliklerini barındırırken otomatik güncelleştirmeleri sayesinde virüs tanımlama bilgilerini sürekli yeni virüslere karşı hazır tutar. Gerçek zamanlı koruma sunan K7 Total Security ile bilgisayarınızdaki kötü amaçlı yazılımlar bilgisayarınızda değişiklik yapmadan önce sizi bilgilendirir ve bu eylemleri durdurmanızı sağlar. Bu sayede bilgisayarınız sürekli olarak güvende olur.

K7 Total Security'de yer verilen firewall özelliği internet güvenliğiniz sağlamaktadır. Bu özellik sayesinde bilgisayarınıza gelen ve giden internet trafiği izlenir ve size bu trafikleri engelleme imkanı verilir. Böylece bilgisayarınızdan bilgi çalarak dışarı göndermek isteyen yazılımların ve hacker saldırılarının önüne geçebilirsiniz.

Kişisel bilgi güvenliğinizi korumak için özel bileşenlere sahip olan K7 Total Security kimliğinizi ve hassas bilgilerinizi ele verebilecek öğeleri devre dışı bırakabilmektedir. Programın ebeveyn denetimi özelliğiyle çocuklarınızın erişmek istediği web sitelerini denetleyebilir ve engelleyebilirsiniz. Benzer şekilde oyunlar ve programlar da engellenebilmektedir.

K7 Total Security detaylı güvenlik korumasının yanında bilgisayarınızın performansını iyileştirebilecek araçları da kullanıcılara sunuyor. Disk optimizasyon aracına sahip K7 Total Security ile sabit disk performansınızı düşürebilecek öğeleri tespit ederek yok edebilirsiniz. Bunun yanında gereksiz dosya temizleme işlemiyle boş sabit disk alanı kazanabilirsiniz.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Kaspersky Total Security 2021

    Kaspersky Total Security 2021, PC, Mac ve mobil için en üst düzey koruma. Tek lisansla antivirüs, VPN, fidye yazılımı koruması, web kamera güvenliği
  • acdONE Antivirus + Total Security

    acdONE Antivirus + Total Security size ve ailenize banka, alışveriş, iş, oyun sitelerinde ve sosyal ağlarda çevrim içi şekilde endişelenmeden gezinme olanağı verir.
  • 360 Total Security

    360 Total Security ile bilgisayarınızı virüslere karşı koruyabilir, performansını artırabilirsiniz
  • K7 Ultimate Security

    K7 Ultimate Security ile bilgisayarınızı her türlü güvenlik tehdidine karşı koruyabilirsiniz
  • K7 AntiVirus Plus

    K7 AntiVirus Plus kapsamlı bir güvenlik yazılımıdır.
  • K7 AntiVirus Premium

    K7 AntiVirus Premium hem çevrimiçi hem de çevrimdışı tehditlere karşı sizleri korur
  • BitDefender Total Security

    Bitdefender Total Security, Windows işletim sistemli bilgisayarınız için tam koruma sağlayan güvenlik uygulamasıdır.
  • ESET HOME Security Essential

    Yeni nesil dijital güvenlik sistemi olan ESET HOME Security Essential ile her türlü riske ve tehlikeye karşı korunmak mümkün.