KabaQ

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
10 TOPLAM İNDİRME
225 MB DOSYA BOYUTU

KabaQ, cafe ya da restoranların menülerini 3D modellemelere dönüştüren bir iOS uygulamasıdır.

KabaQ, iOS kullanıcılarının iPhone, iPad ve iPod Touch üzerinde kullanabildikleri bir menü uygulamasıdır. 

Herhangi bir mekana gittiğinizde önünüze gelen kağıt menüler, size istediğiniz bilgileri sunamayabiliyorlar. Özellikle satın almak istediğiniz ürünün fotoğraflarının bulunmayışı, her zaman en büyük problem olarak karşınıza çıkıyor. İşte tam bu problemi çözmek için ortaya çıkan KabaQ, bütün menüleri 3D modellemelerle güçlendirmek için ortaya atılmış bir fikir. 

2016 yılında Alper Guler ve Caner Soyer tarafından kurulan The Glimpse Group isimli, AR teknolojilerine odaklanan bir şirket tarafından geliştirilen KabaQ, New York'ta aldığı 200.000 dolarlık tohum yatırımıyla geliştirilmeye başlandı. Özellikle Apple tarafından son iPhone modellerinde kullanılan arttırılmış gerçeklik teknolojilerine odaklanan uygulama, menülerin 3D çizimlerle tabağınıza gelmesini sağlamasıyla dikkatleri çekmişti.

Uygulama nasıl çalışıyor: KabaQ kullanan bir yere gittiğinizde garson size menü yerine bir tablet ya da telefon veriyor. Siz bu alet aracılığıyla menüyü ve seçmek istediğiniz ürünün 3D modellemesini tabağınızın üzerine görebiliyorsunuz. Oldukça kullanışlı ve ilginç olan bu uygulamaya dair daha ayrıntılı bilgileriyse hemen aşağıdaki videodan alabilirsiniz. 

Can Çevrim

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Pixlr-o-matic

    iPhone ve iPad'deki fotoğrafları retro efektlerle eskiymiş gibi gösterin. Pixlr-o-matic uygulaması hem eğlenceli ve basit hem de ücretsiz.
  • Shape Collage

    Kolaj tekniği ile çok sayıda resim ve fotoğraftan bambaşka bir şekil veya resim yaratabileceğiniz resim düzenleme uygulamasıdır.
  • Warmlight

    Kolay kullanımlı kamera ve fotoğraf düzenleme aracı.
  • Affinity Designer

    iPad için en hızlı, en pürüzsüz, en hassas vektör grafik tasarım yazılımı.
  • MediBang Paint

    MediBang Paint uygulamasını kullanarak iPhone ve iPad cihazlarınızdan kolayca grafik çizimler gerçekleştirebiliyorsunuz.
  • Aviary

    iOS yüklü cihazınızda fotoğraflarınız üzerinden hızlı değişiklikler ve efektler uygulayabileceğiniz fotoğraf düzenleme editörüdür.
  • XnSketch

    XnSketch iOS cihazlarınız için fotoğraflarınıza farklı efektler uygulayabileceğiniz kullanışlı bir resim düzenleme uygulamasıdır.
  • JAlbum

    JAlbum, mobil cihazınızda sakladığınız dijital fotoğraflarınızı beğeninize uygun olarak düzenlediğiniz web albümünüzde toplamanızı ve arkadaşlarınızla paylaşmanızı sağlayan bir uygulamadır.