Kaboom

ÜCRETSİZ
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
134 TOPLAM İNDİRME

Kaboom sayesinde kendi kendini imha eden mesajlar gönderebiliyoruz.

Kaboom, Android işletim sistemine sahip olan cihazlar üzerinde kullanabileceğimiz bir kendi kendini imha eden mesajlar gönderme uygulaması olarak tanımlanabilir. Daha önce pek çok örneğine rastladığımız bu kategorinin son temsilcilerinden olan Kaboom, ünlü VPN servisi Hotspot Shield tarafından tasarlanmış.

Uygulamanın tek işlevi sadece mesaj göndermek değil. Facebok, Twitter, WhatsApp gibi farklı iletişim kanalları üzerinden paylaşacağımız içerikleri de belirli bir süre sonra yok olacak şekilde ayarlama şansına sahibiz.

Özellikle sosyal medya üzerinde paylaştığımız içerikler ve arkadaşlarımız arasında gerçekleştirdiğimiz bazı sohbetler, bir takım özel bilgiler içerebiliyor. Dolayısıyla biz de ulaşması gereken kişilere ulaştıktan sonra bu gönderileri silmeyi tercih ediyoruz. Kaboom ise bu görevi otomatikleştirerek kullanıcılara en az iş yükünü bırakıyor.

Kaboom'un kullanımı son derece pratik. Sadece mesajımızı ve nereden paylaşacağımızı seçiyoruz. Ardından yok olmasını istediğimiz süreyi de ayarladıktan sonra paylaşıyoruz. Bu aşamadan sonra yapmamız gereken bir işlem kalmıyor.

Eğer özel durumlar hakkında yapacağınız konuşmaların ve mesajların güvende kalmasını istiyorsanız Kaboom'u denemenizi tercih ediyoruz.

Emircan Erdoğan

Kaboom

ÜCRETSİZ
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
28 TOPLAM İNDİRME

Kaboom sayesinde farklı kanallar üzerinden kendini imha eden mesajlar gönderebiliyoruz.

Kaboom, hem iPhone hem de iPad cihazlarımız üzerinde kullanabileceğimiz bir kendini imha eden mesajlar gönderme uygulaması olarak öne çıkıyor.

Popüler VPN servislerinden olan HotSpot Shield tarafından tasarlanan bu uygulama sayesinde farklı kanallar üzerinden kendi kendisini yok eden mesajlar gönderebilme şansına sahip oluyoruz.

Kaboom'un benzerine rastlamak mümkün olsa da bu uygulamayı diğerlerinden ayıran önemli noktalar var. Örneğin Kaboom sadece mesajlarda değil sosyal medya üzerinden yapacağımız paylaşımlarda da kullanılabiliyor.

Daha açık anlatmak gerekirse; Facebook, Twitter ve hatta WhatsApp üzerinden göndereceğimiz mesajları dahi Kaboom sayesinde belirli bir süreden sonra yok olacak şekilde ayarlayabiliyoruz. Bu da uygulamayı diğerlerinden daha farklı ve kullanışlı kılıyor.

Arkadaşlarınız arasında yaptığınız görüşmeleri kendi kendine imha eden mesajlarla güvene almak ve sosyal medya paylaşımlarınızı gerekli kişilere ulaştıktan sonra imha etmek istiyorsanız Kaboom işinize yarayacaktır.

Emircan Erdoğan

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • RTÜK İletişim Merkezi

    RTÜK İletişim Merkezi uygulaması izleyicilerin programlar hakkındaki şikayetlerini ulaştırabileceği ücretsiz bir iletişim platformu.
  • IM+

    IM+, 2010 yılının en popüler çoklu iletişim protokollerini desteleyen, platform bağımsız, tüm iletişim servislerini desteleyen ücretsiz bir sohbet uygulamadır.
  • LoL Messenger

    LoL Messenger isimli uygulama, League of Legends hesabınızdaki kişileriniz ile iletişim kurmanızı sağlıyor. Bu sayede siz oyunda değilken bile League of Legends hesabınızdaki kişileriniz ile iletişim kurabiliyorsunuz.
  • Hello APK

    Hello APK, Facebook kişilerinizle daha rahat iletişim sağlayabilmenize imkan tanıyan bir Android uygulaması. Kim arıyor, arama engelleme özellikleri de mevcut.
  • Talkray

    Talkray, anlık mesajlaşma ve iletişim uygulamalarından biri.
  • iMeet

    iMeet, konferans görüşmesini ve çeşitli paylaşımları anlık olarak sunabilen bir iletişim uygulaması.
  • MessageMe

    MessageMe, WhatsApp benzeri ve oldukça kapsamlı bir mesajlaşma ve iletişim uygulaması.
  • Knock

    Knock kullanıcıların çok daha hızlı iletişim kurmasını sağlayan bir mobil uygulamadır