Kamyon Oyunu Offroad 3

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
834 TOPLAM İNDİRME

Kamyon Oyunu Offroad 3 mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir kamyon simülatörüdür

Kamyon Oyunu Offroad 3 eğer araç kullanma yeteneklerinizi konuşturabileceğiniz bir oyun arıyorsanız size aradığınız eğlenceyi sunabilecek bir mobil kamyon simülatörü.

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir oyun olan Kamyon Oyunu Offroad 3'de zorlu görevler yaparak para kazanmaya çalışıyoruz. Oyunun hikaye modunda bir senaryoya bağlı kalarak belli görevleri tamamlamaya ve hayat kurtarmaya çalışıyoruz. Kariyer modunda ise zorlu arazi şartlarında çeşitli görevleri tamamlayabiliyor ve para kazanabiliyoruz. Bu parayla yeni kamyonların kilidini açabilmekteyiz. 

Kamyon Oyunu Offroad 3'ün güzel yönü oyunda online oyun modunun da yer alması. Çok oyunculu oyun modunda görevleri diğer oyuncularla birlikte tamamlamaya çalışmaktasınız.

Kamyon Oyunu Offroad 3 gerçekçi fizik hesaplamalarının yanısıra farklı hava koşullarına yer veriyor. Oyunun ortalama bir grafik kalitesine sahip olduğu söylenebilir.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Truck Driver 3D: Offroad

    Truck Driver 3D'de arazi şartlarında kamyon sürmeye çalışıyoruz.
  • Project Offroad 20 APK

    Project Offroad 20 APK Android oyununda arazi araçlarıyla yarışıyorsunuz. Project Offroad 2.0, engebeli arazide yarış, simülasyon oyunları sevenlere tavsiyemizdir.
  • Project Offroad APK

    Project Offroad APK Android oyununda arazi araçlarıyla zorlu görevleri tamamlıyorsunuz.
  • Grand Truck Simulator 2 (GTS 2) APK

    Grand Truck Simulator 2 (GTS 2) APK Android telefonlarda ücretsiz oynanabilir kamyon simülatörü. Popüler kamyon simülasyon oyunlarından.
  • Offroad Car G

    Offroad Car G, 4x4 spor arazi araçlarını kullandığınız sürüş simülatörü oyunu.
  • Grand Truck Simulator (GTS) APK

    Grand Truck Simulator APK Android telefonlarda ücretsiz oynanabilir kamyon sürme oyunudur. Kamyon simülatörü oyunu GTS APK, gerçekçi deneyim yaşatıyor.
  • Euro Truck Simulator 2018

    Euro Truck Simulator 2018, mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir kamyon oyunu
  • The Road Driver APK

    The Road Driver APK, kamyon, otobüs ve başka araçlar kullandığınız sürüş simülatörü, sürüş simülasyonu oyunu.