Karate Man

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
113 TOPLAM İNDİRME

Karate Man basit ve eğlenceli bir mobil beceri oyunudur

Karate Man eğer basit, hızlı ve bağımlılık yapıcı mobil oyunları seviyorsanız hoşunuza gidebilecek bir beceri oyunu.

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir oyun olan Karate Man'da Uzak Doğu'nun etkileyici dövüş sanatı karate ile uğraşan bir kahramanı kontrol ediyoruz. Kahramanımız bu dövüş sanatındaki ustalığını kanıtlamak için karşısındaki dev ağacı yıkmaya çalışıyor. Bunu yapabilmek için ise vuruşlarıyla ağacı parça parça aşağıya doğru indiriyor. Ağaç aşağıya doğru indikçe ağaçla beraber dallar da aşağıya iniyor. Bu nedenle dallardan kaçmamız da gerekiyor.

Karate Man tamamen hızlı bir şekilde dallara çarpmadan ağacı yumruklamak üzerine kurulu bir beceri oyunu. Karateci kahramanımız ağacın sağına veya soluna yumruk atabiliyor. Ekranın sağ veya sol tarafına dokunarak bu işi gerçekleştirebiliyoruz ve dalların yerine göre uygun tarafı yumrukluyoruz. Seri bir şekilde yumruk attıkça dallar da daha hızlı aşağıya iniyor; bu nedenle reflekslerimizi daha etkin bir şekilde kullanmamız gerekiyor. Oyunda zamana karşı yarışıyor olmamız oyuna heyecan katıyor.

Karate Man'da yüksek puan yakaladıkça yeni karatecilerin kilidini de açabiliyor. Kolay bir şekilde oynayabilen bu oyunu oynarken arkadaşlarınızla rekabet etmek için saatlerinizi harcıyorsunuz.

Can Erdil Şentürk

Karate Man

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
78 TOPLAM İNDİRME

Karate Man ücretsiz olarak indirebileceğiniz eğlenceli bir beceri oyunudur

Karate Man eğer basit ve bağımlılık yapıcı bir beceri oyunu oynamak isterseniz tavsiye edebileceğimiz bir mobil oyun.

iOS işletim sistemini kullanan iPhone telefonlarınıza ve iPad tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir oyun olan Karate Man'da dünyanın en iyi karate ustası olmaya çalışan bir kahramanı yönetiyoruz. Kahramanımız ustalığını kanıtlayabilmek için dev bir ağacı yumruklarıyla parçalamaya çalışıyor. Bu dev ağacı her yumrukladığımda ağactan bir parça kopuyor ve ağaç kısalıyor. Ağac kısaldıkça da ağacın dalları aşağıya iniyor. Ağacı parçalamaya devam etmek için de bu dallardan kaçmamız gerekiyor.

Karate Man reflekslerinizi sınayan bir beceri oyunu; çünkü oyunda zamana karşı yarışıyoruz ve bu kısa süre içerisinde ağacı kısaltabildiğimiz kadar kısaltmaya çalışıyoruz. Önümüzdeki tek engel ise ağacın dalları. Ağacı ne kadar hızlı parçalarsak dallar da o kadar hızlı aşağıya iniyor. Kahramanımız ağacın sağını veya solunu yumruklayabiliyor. Dalalrdan kaçmak için zamanında sağa veya sola geçmemiz gerekiyor. Bu iş için ekranın sağına veya soluna dokunmamız yeterli.

Karate Man içerisinde farklı kahramanların kilidini yüksek puanlar yakaladıkça açabiliyoruz. Eğer oyunda arkadaşlarınızla rekabet ederseniz yüksek puan yakalama yarışına giriyorsunuz ve oyunu elinizden bırakamıyorsunuz.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Karate Fighter

    Karate Fighter, gölge karate ustasını kontrol ettiğiniz iki boyutlu dövüş oyunu.
  • Tiny Man

    Tiny Man, Android işletim sistemine sahip tablet ve telefonlarınız üzerinde oynayabileceğiniz bir beceri oyunu olarak karşımıza çıkıyor.
  • Bubble Man Rises

    Bubble Man Rises, aksiyon dolu sahnelerin yer aldığı zevkli ve zorlu bir beceri oyunu olarak karşımıza çıkıyor.
  • Bubble Man Rolling

    Bubble Man Rolling, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir beceri oyunu olarak karşımıza çıkıyor.
  • Miner Man

    Miner Man ücretsiz olarak Android cihazlara sunulan, zamana karşı yarışarak yüksek skor elde etmeye çalıştığınız bir beceri oyunudur.
  • PAC-MAN 256

    PAC-MAN 256 yüksek heyecan sunan bir mobil beceri oyunudur
  • PAC-MAN +Tournaments

    Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz pac-man oyunudur.
  • Crazy Drunk Man

    Sarhoşken yürümek oldukça zor bir durumdur. Crazy Drunk Man isimli oyunda da nedeni bilinmeyen bir sebepten dolayı sarhoş olan adamı düşürmeden yürütmeniz gerekiyor.