Karayip Korsanları: Dünyanın Sonu Demo

DENEME SÜRÜMÜ
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
63,856 TOPLAM İNDİRME
320 MB DOSYA BOYUTU

Sinemaları kasıp kavuran Karayip Korsanları serisinin son bölümü Dünyanın Sonu henüz sinemalara girmişken Disney Interactive Studio's oyun severlere güzel haberi verdi. Yükleyeceğiniz bu demo ile oyunu tanımış olacaksınız. Demo sürümde

Pirates of the Caribbean: At World`s End oyunu Karayip Korsanları filmlerinin üçüncüsü olan Dünyanın Sonu adlı filmdeki olaylardan, çevreden ve karakterlerden esinlenerek yapılmış bir aksiyon macera oyunu. Oyuncuların kurnazlık konusundaki yeteneğini sergilemesi gerekiyor, kılıç ustalığı, birebir çatışma ve savaşlarda da kendizini ispatlayarak tam bir korsan olmanız gerekiyor. Maceranızı sürdürdüğünüz egzotik yelerde çılgın bir korsan gibi lanetlenmiş hazineler sizleri bekliyor.

Ekzantirik Kaptak Jack Sparrow, Will Turner ve Elizabeth Swann karakterlerinin rollerine bürünüp Jack`in karanlık geçmişinin onu yakalamasına izin vermemeye çalıştığınız bu fantastik dünyada kılıçla birlikte yapılan akrobatik hareketler, uyarlamaları dövüşler ve klasik düellolar size benzersiz bir oyun keyfi yaşatıcak.

- 64 MB VRAM Ekran Kartı

Özgür Çınardalı

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Overlord Demo

    Beklenen RPG oyunu Overlord'un demosu çıktı. Codemasters firması tarafından üretilen oyun 2007 yılının ikinci yarısında RPG sevenlerin favorisi olucağa benziyor. Fantastik dünyanın kötülük hükmüne sahip olmak ve dünyanın en güçlüs
  • Yıkım Günü Demo (Kabus 22 Mod)

    Kabus 22 oyununun modu olan Yıkım Günü'nün demo versiyonu çıktı!
  • Final Fantasy XV Demo

    Final Fantasy XV Demo, uzun yıllardır devam eden rol yapma serisi Final Fantasy'nin son oyunu için yayınlanan ücretsiz deneme sürümüdür.
  • Sam & Max Episode 2: Situation Comedy Demo

    Sam & Max Episode 2: Situation Comedy, gerçekten harika. Her macera oyuncusunun denemesini tavsiye ederim.
  • Runaway 2: The Dream of the Turtle Demo

    Çizgi film tarzı grafikleriyle oynayacağınız güzel bir oyun...
  • Paraworld Demo

    Tarih öncesi devirlerdeki dev ejderhalarla savaşmaya ve her anı adrenalin dolu dakikalara hazır mısınız?
  • Tiny Tina's Wonderlands

    2K, 2022 model oyunu olan Tiny Tina's Wonderlands ile oyunculara fantastik bir dünyanın kapılarını aralıyor.
  • World of Warcraft: Shadowlands

    World of Warcraft: Shadowlands, tüm zamanların en hızlı satan PC oyunu. MMORPG oyunu yepyeni dünyanın kapılarını aralıyor. Hemen şimdi satın alın!