Kaspersky Password Manager

DENEME SÜRÜMÜ
x
x
x
3.5/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
1,174 TOPLAM İNDİRME
5.17 MB DOSYA BOYUTU

Kaspersky Password Manager ile şifrelerinizi güvenle saklayabilirsiniz

Kaspersky Password Manager şifrelerinizi güvenle saklamak için kullanabileceğiniz bir şifre kasasıdır. Program internet sitelerindeki şifre girme işlemini otomatik hale getirmektedir. Böylece programı başlatırken belirleyeceğiniz ana şifre haricinde herhangi bir şifre ezberlemenize gerek kalmamaktadır.

Program şifrelerinizi kodlayarak güvenli bir şekilde bilgisayarınızda saklar. Böylece internet gezintilerinizi şifre çalınmalarına karşı korumaktadır.

Can Erdil Şentürk

Kaspersky Password Manager

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
46 TOPLAM İNDİRME
14 MB DOSYA BOYUTU

Kaspersky Password Manager, çevrimiçi hesaplarınızı tek bir güvenli alanda toplayan ücretsiz ve pratik bir parola yöneticisi.

Kaspersky Password Manager, tanınan güvenlik şirketlerinden Kaspersky’nin Android cihaz kullanıcıları için hazırladığı parola yöneticisi. Ücretsiz olarak indirip kullanabildiğimiz güvenlik uygulaması, çevrimiçi hesaplarında karışık şifreler kullanan ve şifrelerini sık sık unutan kullanıcılar için ideal bir uygulama.

E-posta ve sosyal ağ gibi sıklıkla kullandığımız çevrimiçi hesapları şifreleyerek tek bir yerde toplayan Kaspersky Password Manager uygulaması Android platformunda da karşımıza çıkıyor. Mevcut Kaspersky hesabımıza giriş yaparak (Kaspersky hesabınız yoksa uygulama üzerinden hızlıca açabiliyorsunuz.) kullanmaya başladığımız uygulamada web, uygulamalar, notlar ve kimlik bilgileri olmak üzere 4 farklı seçenek bulunuyor. Android cihazınızda sıklıkla kullandığınız uygulamalar (Sosyal ağ uygulamalarında, e-posta uygulamalarında her gün çıkış yapan kişi vardır tartışılır.), internet tarayıcısında açtığınız alışveriş siteleri, sosyal ağ uygulamaları ve kredi kartı bilgilerinizi içeren kimlik bilgileriniz gibi uygulama üzerine eklediğiniz tüm oturum açma bilgileri sadece kendimizin açabileceği master şifre ile korunuyor. Tabii ki bu noktada master şifre seçimi oldukça önemli. Eğer güçlü şifre oluşturmada yeterince deneyiminiz yoksa uygulamanın parola oluşturucusundan yardım alabilirsiniz. Parola oluşturucunun oluşturduğu tahmin edilmesi oldukça güç parolaya bakarak benzer bir şifre oluşturabilirsiniz.

Web sitelerine ve uygulamalara giriş yaparken kullanıcı adı ve şifre alanını otomatik olarak doldurarak işimizi oldukça kolaylaştıran Kaspersky Password Manager uygulamasının öne çıkan özelliklerinden birisi de parolalarınızı cihazlarınız arasında senkronize edebilmesi. Yani daha önce bu uygulamayı Windows PC’nizde kullandıysanız mobile geçtiğinizde tüm şifreleriniz aynen karşınızda olmuş oluyor.

Türkçe dil seçeneği ile geldiğinden kolaylıkla kullanacağınızı düşündüğüm parola yöneticisinin tek eksi yanı ücretsiz sürümde en fazla 15 şifre saklanmasına izin vermesi.

Erkan Calp

Kaspersky Password Manager

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
50 TOPLAM İNDİRME
38 MB DOSYA BOYUTU

Kaspersky Password Manager, şifre hatırlama derdinden kurtaran ücretsiz ve kullanımı basit yüksek güvenlikli bir parola yöneticisi.

Kaspersky Password Manager, e-posta ve sosyal ağ hesapları için karmaşık şifreler belirleyen ancak unutan iPhone ve iPad kullanıcıları için hazırlanmış bir parola yöneticisi ve de ücretsiz olarak indirilebiliyor.

Popüler güvenlik firması Kaspersky’nin Türkçe dil desteği ile gelen parola yöneticisi Windows PC’lerin yanında mobilde de kullanılabiliyor. iOS tabanlı iPhone ve iPad cihazlarımıza indirip Kaspersky hesabımıza giriş yaparak kullanmaya başlayabildiğimiz uygulama ile tüm kullanıcı adı ve şifrelerimizi tek ve en önemlisi güvenli bir noktada saklayabiliyoruz. Web site ve uygulamalar dışında başkalarının görmesini istemediğimiz notları ve kişisel bilgilerimizi kaydedebiliyoruz. Uygulamaya kaydettiğimiz tüm veriler şifrelenmiş olarak saklanıyor ve master şifre ile korunuyor.

Ücretsiz sürümde en fazla 15 parola saklamamıza izin veren Kaspersky Password Manager uygulamasının en dikkat çeken özelliği ise cihazlar arası senkronizasyon desteği. Daha önce Windows bilgisayarınızda bu parola yöneticisini kullandıysanız uygulama üzerinden Kaspersky hesabınıza girdiğinizde bilgisayarınızda kaydettiğiniz tüm parolalar, notlar, kişisel bilgiler olduğu gibi mobil cihazınıza aktarılmış oluyor.

Kaspersky Password Manager Özellikleri:

  • Tüm oturum açma bilgileriniz, mühim notlarınız, kişi bilgileri tek bir yerde saklama ve master şifre ile koruma.
  • Parolaları birden fazla cihaz arasında sekronize etme (Kaspersky hesabı ile giriş gerektirir.)
  • Mobil uygulamalardaki kullanıcı adı ve şifre alanını ve web sitelerindeki formları otomatik doldurma
  • Türkçe dil desteği ve son derece modern, sade kullanıcı arayüz
  • Ücretsiz kullanım (15 parola saklama ile sınırlı.)

Kaspersky Password Manager'ı Windows PC'nize aşağıdaki bağlantıdan yükleyebilirsiniz:

Erkan Calp

Kaspersky Password Manager

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
124 TOPLAM İNDİRME
73.11 MB DOSYA BOYUTU

Kaspersky Password Manager sayesinde sahip olduğumuz şifreleri güvenli bir şekilde saklayabiliyoruz.

Kaspersky Password Manager, Mac işletim sistemi kullanan bilgisayarlar üzerinde kullanılmak üzere tasarlanmış bir şifre yönetim programı olarak görev yapıyor.

Programın temel amacı kullanıcıların tüm şifrelerini güvenli bir şekilde depolamak ve bu şifreleri farklı platformlara sahip mobil cihazlarla senkronize etmek. Bu sayede platform bağımsız olarak (PC, Android ve iOS) kullandığımız tüm şifreleri sadece tek bir kanal üzerinde arşivleyebilme şansına sahip oluyoruz.

Bildiğiniz gibi kullandığımız servislerin sayısı arttıça şifrelerin de sayısı doğal olarak artıyor. Şifre sayısı arttıkça unutlma riskleri de aynı ölçüde artıyor. Söz konusu bu şifreleri kağıt üzerine yazmak veya not alma programlarıyla saklamak çeşitli güvenli açıklarına sabep olabiliyor. Kaspersky Password Manager bu durumu kullanıcıların en rahat edebileceği şekilde çözüme ulaştırmak amacıyla tasarlanmış bir program.

Web sitelerinde veya çevrimiçi servislerde oturum açacağımız zaman bu program yardımıyla şifrelerimizi çok kolay bir şekilde ilgili alanlara girebiliyoruz. Üstelik bu hiçbir güvenlik açığına sebebiyet vermiyor. Ücretsiz sürümü 15 şifreye kadar saklama imkanı sunuyor. Premium'da ise sınırsız şifre saklama şansına sahip oluyorsunuz.

Şayet çok sayıda şifre sahibiyseniz ve bu şifreleri hatırlamak artık problem olmaya başladıysa Kaspersky Password Manager 'ı mutlaka denemeniz itavsiye ediyorum.

Emircan Erdoğan

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Efficient Password Manager

    Efficient Password Manager ile hatırlamanız gereken sadece ana parolanız, gerisini o sizin için hatırlar.
  • Free Password Manager

    Free Password Manager, şifrelerinizi, parolalarınızı ve kredi kartı bilgilerinizi saklayabileceğiniz güçlü ve güvenilir bir yazılımdır.
  • SuperEasy Password Manager Free

    SuperEasy Password Manager Free, Windows sistemlerimiz üzerinde kullanabileceğimiz, güvenilir bir şifre saklama programı.
  • Website Password Manager

    Website Password Manager, çevrimiçi hesaplarınızın şifresini yönetmek için kullanabileceğiniz bir şifre oluşturma özellikli şifre yönetim aracıdır.
  • Wise Password Manager Free

    Wise Password Manager Free, farklı web siteleri üzerinde kullandığınız şifrelerinizi saklayabileceğiniz güvenilir bir şifre yönetim programıdır.
  • Secure Password Manager

    Şifrelerinizi kayıt altında tutabileceğiniz ve yeni parolalar üretebileceğiniz bir program.
  • Universal Password Manager

    Basit ve benzerlerinden farklı özellikleriyle bir hesap, şifre koruma aracı olan UPM ile şifreleriniz güvende.
  • AES Password Manager

    İnternet gezintilerinizde web formlarınızı otomatik doldururarak işinizi kolaylaştırın, önemli verilerinizi ve şifrelerinizi şifreli bir veritabanında saklayarak güvenliği elde tutun.