Kaspersky Safe Kids

x
x
x
5/5 EDİTÖR
3.8/5 ZİYARETÇİ
170 TOPLAM İNDİRME
2.83 MB DOSYA BOYUTU

Kaspersky Safe Kids indir, çocuklarınızın internet güvenliği içi kullanmanız gereken bir cümle.

Kaspersky Safe Kids, çocukların internet kullanımını denetim altına almak için tercih edebileceğiniz bir Windows programıdır.

Çocukları internet kullanan ailelerin yarısı, internet üzerinde çocukların tehlikeli içeriklere ulaşabileceklerinden korkarlarken, üçte birlik kısmıysa çocuklarının internet kullanımını kontrol etmek istiyorlar. Yaptığı araştırma sonucunda elde ettiği verilerden hareketle yeni bir uygulama geliştirmek için harekete geçen Kaspersky Labs ise yayınladığı Kaspersky Safe Kids adlı programla birlikte ebeveynlere bilgisayar ve internet üzerinde tam yetki vermek istiyor.

Kaspersky Safe Kids isimli uygulamanın en önemli özelliği ebeveynlere çocukların erişebileceği içerikleri belirleme yetkisi vermesi. Yani bir çocuk, bu uygulama olmaksızın internette her içeriği görebilirken, uygulamayla birlikte ebeveynler erişilebilen içerikleri kendileri belirleyebiliyorlar.

Kaspersky Safe Kids’in bir başka özelliğiyse Safe Search denilen Türkçeye Güvenli Arama olarak çevirebileceğimiz özellik olarak kullanıcıların beğenisine sunuluyor. Bu özellik sayesinde aileler, My Kaspersky Portal adresi üzerinden çocuklarının internet üzerinde Google gibi arama motorlarıyla yaptıkları aramalarda karşılarına hangi sonuçların çıkacağını belirleyebiliyorlar. Böylece arama sonuçlarında çocuğun karşısına uygunsuz sonuçlar çıkmasının önüne geçilebiliyor.

Kaspersky Safe Kids ile birlikte gelen bir başka yetenek ise süre kısıtlaması. Yine My Kaspersky üzerinden çocuklarının cihazlarına ulaşan ebeveynlerin, o cihazın kaç saat kullanılabileceğini ayarlayabiliyorlar. Böylece gün içerisinde belirlenen saatin sonuna gelindiğinde, cihaz kendini otomatik olarak kapatıyor ve tekrar açılmıyor. Birçok farklı özelliğiyle birlikte ailelere yardım olan Kaspersky Safe Kids, gerektiği zaman kullanıcılarına psikolojik destek dahi sağlıyor.

 

Ramazan Tugay Kahraman

Kaspersky Safe Kids

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
49 TOPLAM İNDİRME

Kaspersky Safe Kids, Android telefon ve tablette kullanılabilen ebeveyn kontrol uygulaması.

Kaspersky Safe Kids, çocuğunuzu dijital dünyada korumanıza yardımcı olan ebeveyn kontrol uygulaması. Android telefon ve tabletle vakit geçiren çocuğunuzu çevrimiçi tehlikelerden korumak için kullanabileceğiniz etkili bir çözüm. 

Kaspersky’nin ebeveyn kontrolü uygulaması Safe Kids’in ücretsiz sürümünde çocuğunuzun girebileceği web sitelerini ayarlamaktan ve bilgiye ulaşmak için kullanacağı arama motorunda güvenli aramayı etkinleştirmeye, kullanabileceği uygulamalardan (çocuğunuz uygulamayı açtığında tarafınıza istek gönderiliyor, izin verirseniz çocuğunuz uygulamaya erişebiliyor) cihazı ne kadar süre kullanabileceğine kullanımı sınırlandıran ayarlar sunuluyor. Uygulamanın premium sürümünü satın alırsanız çok daha detaylı ayarlar karşınıza çıkıyor. Çocuğunuzun konumunu takip etme, çocuğunuz için belirttiğiniz güvenli bölgeden ayrılması durumunda anlık bildirim alma, Facebook etkinliklerini izleme, arama ve mesajları takip etme, internet aramalarını kategorize etme şansınız oluyor.

Erkan Calp

Kaspersky Safe Kids

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
26 TOPLAM İNDİRME
126 MB DOSYA BOYUTU

Kaspersky Safe Kids, çocuğunuzu dijital dünyada korumanıza yardımcı olan ebeveyn kontrol uygulaması.

Kaspersky Safe Kids, çocuğunuzu dijital dünyada koruma altına almanıza yardımcı oluyor. Çocuğunuzun Facebook etkinliklerinden kullanabileceği uygulamalara, girebileceği web sitelerinden bulunduğu yere her şeyin sizin kontrolünüzde olduğu etkili bir ebeveyn kontrol uygulaması. 

Kaspersky’nin iPhone ve iPad'de kullanılabilen ebeveyn kontrolü uygulaması Kaspersky Safe Kids’in hem ücretsiz hem de premium sürümü bulunuyor. Ücretsiz sürümü genel olarak kullanım kısıtlamaya dayalı ayarlar sunuyor. Uygunsuz web sitelerine erişimi engelleme, arama motoru için güvenli aramayı etkinleştirme, engellenen ve izin verilen sitelerin listesini özelleştirme, uygulama kullanımında veya web siteye erişimde anlık bildirim gönderilmesi, kullanım süresini ayarlama (kullanım süresi aşıldığında bildirim gönderiliyor) gibi temel seçenekler açık oluyor. Premium sürüme geçerseniz, bu ayarlara ek olarak çocuğunuzun web aktivite ve cihaz kullanımını Kaspersky hesabınızdan izleme, internet aramalarını kategorize etme, çocuğunuzun konumunu harita üzerinden görme, güvenli bölge işaretleme ve takibini yapma, Facebook gönderilerini takip etme şansınız oluyor.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Kaspersky Security Cloud 2021

    Kaspersky Security Cloud 2021, PC, macOS, Android ve iOS için en iyi bulut tabanlı virüs koruma programıdır.
  • Kaspersky Internet Security 2021

    Kaspersky Internet Security 2021, PC, Mac ve Android cihazlarda gizliliğiniz ve paranızı koruyan gelişmiş güvenlik ve antivirüs programı.
  • Safe In Cloud

    Safe In Cloud, kullanıcıların şifrelerini kolayca yönetebilmeleri için tasarlanmış kullanışlı ve güvenilir bir yazılımdır.
  • Kaspersky Total Security 2021

    Kaspersky Total Security 2021, PC, Mac ve mobil için en üst düzey koruma. Tek lisansla antivirüs, VPN, fidye yazılımı koruması, web kamera güvenliği
  • Kaspersky Free Antivirus

    Kaspersky Free Antivirus, kaspersky'nin ücretsiz antivirüs programıdır. Windows bilgisayarınızı virüslere karşı korur.
  • Password Safe

    Programlarda kullandığınız veya sık ziyaret ettiğiniz web sitelerindeki hesap ve parolalarınızı güvenli bir ortamda kayıt altında tutmak istiyorsanız ücretsiz Passoword Safe programı tam aradığınız araç.
  • ToolWiz Password Safe

    ToolWiz Password Safe, farklı web siteleri ve kullanıcı hesaplarınız için kullanmakta olduğunuz şifreleri güvenle saklayabileceğiniz ücretsiz bir programdır.
  • KeePass Password Safe

    KeePass Password Safe ile sürekli aklınızda tutmanız gereken şifreleri bu yazılıma kaydedip gereken yerlerde bir ana şifre girerek kullanabilir ve artık şifrelerinizi unutmak derdinden kurtulabilirsiniz.