Kaspersky Security Scan

ÜCRETSİZ
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
6,001 TOPLAM İNDİRME
1.9 MB DOSYA BOYUTU

Kaspersky Security Scan, en son güvenlik tehditlerini tespit edebilen, rapor sunan ve önerilerde bulunan ücretsiz bir uygulamadır.

Kaspersky Security Scan, Windows tabanlı bilgisayarınızı ücretsiz ve hızlı bir şekilde tarayarak, sisteminize yerleşmiş virüs ve diğer güvenlik tehditleri hakkında bilgilendiren ve sağlıklı bir sisteme kavuşmanıza yardımcı olan bir uygulamadır.

Kaspersky Security Scan, bilgisayarınızda herhangi bir Kaspersky güvenlik yazılımı kurulu değilse, indirip hızlı bir şekilde sisteminizi taratacağınız ufak boyutlu bir güvenlik uygulaması. Ufak boyutlu ve basit arayüzlü olmasına rağmen virüsleri tespit etme konusunda oldukça etkili olan bu uygulama, sisteminizdeki gizli virüsleri bulmak için bulut tabanlı tarama teknolojisini kullanır. Böylelikle en son güvenlik tehdidi ile karşı karşıya olsanız dahi bilginiz olur.

Sadece birkaç dakika içerisinde hazır hale gelebilen Kasperksy Securiy Scan, bilgisayarınızda hali hazırda yüklü üçüncü taraf anti-virüs veya güvenlik duvarı yazılımları ile çakışmadan çalışmasını sürdürebilir. Sisteminizi olabildiğince hızlı şekilde tarar ve herhangi bir güvenlik açığı ve tehdidi algıladığı vakit sizi uyarır, rapor sunar ve güvenli bir sistem için önerilerde bulunur.

Kaspersky'nin ücretsiz güvenlik uygulaması Security Scan, kişisel verilerinizi güvende tutmak için günlük güncellemeler alır. Güncellemelerin yüklenmesi hızlı ve kolaydır. Ayrıca en son sürüme sahip olup olmadığınız uygulama tarafından otomatik olarak kontrol edilir.

Kaspersky Security Scan, siz farkında olmadan sisteminize yerleşmiş her türlü güvenlik riskini bulup, size ayrıntılı rapor verebilen oldukça yararlı bir uygulama. Üstelik ücretsiz, hızlı ve kolay!

Sistem Gereksinimleri:

  • 512 MB kullanılabilir RAM
  • Sabit sürücüde en az 480 MB boş alan
  • Bilgisayar faresi/dokunmatik yüzeyi*
  • Etkin Internet bağlantısı
  • Microsoft Windows Installer 2.0 veya sonraki sürümü
Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Kaspersky Total Security 2021

    Kaspersky Total Security 2021, PC, Mac ve mobil için en üst düzey koruma. Tek lisansla antivirüs, VPN, fidye yazılımı koruması, web kamera güvenliği
  • Kaspersky Internet Security 2021

    Kaspersky Internet Security 2021, PC, Mac ve Android cihazlarda gizliliğiniz ve paranızı koruyan gelişmiş güvenlik ve antivirüs programı.
  • Kaspersky Free Antivirus

    Kaspersky Free Antivirus, kaspersky'nin ücretsiz antivirüs programıdır. Windows bilgisayarınızı virüslere karşı korur.
  • Kaspersky Security Cloud 2021

    Kaspersky Security Cloud 2021, PC, macOS, Android ve iOS için en iyi bulut tabanlı virüs koruma programıdır.
  • Kaspersky Klwk

    Kaspersky Klwk ile antivirüs yazılımlarınızın çalışmasını engelleyen virüslerden kurtulabilirsiniz
  • USB Virus Scan

    USB Virus Scan ile bilgisayarınızı harici bellekler yoluyla bulaşan tehditlere karşı koruyabilirsiniz
  • Kaspersky Anti-Virus

    Kaspersky Anti-Virus 2017, Windows PC kullanıcıları için en iyi antivirüs programlarından biri.
  • Farbar Recovery Scan Tool

    Farbar Recovery Scan Tool, bilgisayarınızın Windows kayıt defterini diğer Windows bileşenlerini tarayarak zararlı ve istenmeyen dosyaları tespit edebilen başarılı ve basit bir program.