Kaza Namazı Çetlesi 1.0

ÜCRETSİZ
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
9,000 TOPLAM İNDİRME
0.35 MB DOSYA BOYUTU

Bu uygulama, kaza namazı kılmakta olup kayıt tutmayan, veya sağlıklı kayıt tutamayanların işini kolaylaştırmak ve kaza namazları olup da daha kılmaya başlamamış olanları teşvik etmek üzere tasarlanmıştır.

Bu uygulama, kaza namazı kılmakta olup kayıt tutmayan, veya sağlıklı kayıt tutamayanların işini kolaylaştırmak ve kaza namazları olup da daha kılmaya başlamamış olanları teşvik etmek üzere tasarlanmıştır.
     Kayıt dosyaları " .nmz " uzantılıdır ve şifrelidir. Bu şifre, son derece önemli olan kayıt dosyalarına başkalarının erişmesini engellemek amacıyla konmuştur.
     Uygulamayı kullanmak son derece basittir. Kaza namazlarınızı kaydetmek için tek yapmanız gereken, kaza namazını hangi gün kılmışsanız, ana penceredeki tarih kutucuğundan o günü seçerek kıldığınız namaz vaktine ait kutucuğa bir tik koymak ve tiklerinizi koyduktan sonra dosyayı kaydetmektir. Daha önceden kayıt tutmuş olanlar için eski kayıtların toplam sütununa eklenmesi özelliği de mevcuttur.
     Kaza Namazı Çetelesi ‘nin hayırlı, faydalı olması dileğiyle...
Tamindir

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Öğrenci Hizmet Takibi 1.0

    Öğrenci hizmet takibi proğramının son ve güncelleştirilmiş sürümü...
  • Portföy Takip 1.0

    Portföy Programı ile no ,firma , firma yetkilisi , telefon , ürün cinsi ve mail kayıtlarını tutulabilmesi tasarlanmıştır.
  • TeknoAsistan Avukat-Müvekkil Takip 1.0

    Müvekkil ve Dava ile ilgili bilgilerinizi takip edebilecek, ayrıca kişisel ve kurumsal datalarınızı tek bir programdan takip edebileceksiniz.
  • Microm Öğrenci Takip 1.0

    Bütün kurs işletmelerine yönelik bilgilerin kaydedilip takip edilebileceği kullanışlı bir program.
  • ByAdres - E 1.0

    Firmalar, kişiler gibi bağlantıların ayrıntılı olarak takibini yapmayı sağlayan güzel bir yazılım.
  • Evden Eve Taşımacılık Takip 1.0

    Evden Eve Taşımacılık Takip programı İle taşıma şirketleri büyük bir yükten kurtuluyor.
  • Süper Sekreter 1.0

    Süper sekreter sayesinde işletmeler ve bazı sektör grupları işlerini kontrol altında tutabilme ve işlem bilgilerinin raporlarını çıkartabilme gibi imkanlara sahip olacaklar.
  • Easy Station

    Bir play station yönetim proğramı