Kazançlı Çiftlik

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
1/5 ZİYARETÇİ
445 TOPLAM İNDİRME

Kazançlı Çiftlik oyunuyla kendi çiftliğinizi kurarak para kazanmaya başlayabilirsiniz.

Kazançlı Çiftlik oyunuyla Android cihazlarınızdan kendi çiftliğinizi kurarak geliştirmeye yönelik çalışmalara başlayabilirsiniz.

Çiftlik kurma oyunu olan Kazançlı Çiftlik, bir çiftlikte olması gereken her şeyi sunarak kendi çiftliğinizi yönetme imkanı sunuyor. Oyuna başladığınızda verilen parayla inek, tavuk, ağaç, tarla ve dekor ürünleri satın alabiliyor ve zamanla seviye atlayarak yeni özellikleri de kullanabiliyorsunuz.

Kazançlı Çiftlik oyununda beslediğiniz ineklerden sütlerini sağabilir, tavuk besleyerek yumurta satabilir, tarlalarınızın hasatlarını toplayabilir ve ağaçlarınızdaki meyveleri toplayabilirsiniz. Çiftliğinizin daha hoş görünmesi için dekor ürünleri de satın alabileceğiniz uygulamada, herkesin imrenerek bakacağı bir çiftliğin sahibi olabilirsiniz. İnternet tabanlı bir oyun olduğu için diğer üyelerle rekabet edebileceğiniz ve isterseniz sohbet edebileceğiniz Kazançlı Çiftlik oyununu ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Volkan Yılmaz

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Blocky Farm

    Vegan dostu çiftlik kurma ve yönetme oyunu
  • Farming Simulator 22 APK

    Farming Simulator 22 (FS 22) APK, gerçek tarım makinelerini kullandığınız çiftlik kurma ve yönetme simulasyon oyunu.
  • Farming Simulator 15 APK

    Farming Simulator 15 APK Android çiftlik oyunları arasında. Farmer Sim 2015 APK çiftçilik oyunu oynamak isteyenlere tavsiyemizdir.
  • Farming USA APK

    Farming USA APK, en iyi çiftlik oyunlarından Farming Simulator'a benzerliğiyle dikkat çeken Android simülasyon oyunu. Tarim simülatörü oynaması ücretsiz!
  • Farming Simulator 20

    Farming Simulator 20 APK'sı (hilesiz ücretsiz) en çok aranan Android oyunlardan. Farming Simulator 2020 mobile, en iyi çiftlik kurma oyunudur.
  • Blocky Farm Racing APK

    Blocky Farm Racing APK Android oyunu çiftlik simülatörü ve yarış oyunlarını bir araya getiriyor. Çiftlik hayatını yaşatan sürüş simülatörü internetsiz oynanabiliyor.
  • Township APK

    Township APK, android telefonlarda ücretsiz oynanabilir şehri kurma ve çiftlik oyunudur. Simülasyon türünde Android oyunu oldukça popüler.
  • FS16 APK

    Farming Simulator 16 gerçekçi bir çiftlik simülasyonu oyunudur. Açık dünya çiftlik simülatörü FS16 APK indirme seçeneğiyle sizlerle!