Kentkart Mobil

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
9,532 TOPLAM İNDİRME
4.8 MB DOSYA BOYUTU

Kentkart Mobil ile güncel Kentkart bakiyenizi öğrenebilirsiniz

Kentkart Mobil, Kentkart bakiye sorgulama ve Kentkart doldurma konusunda kullanıcılara yardımcı olan ücretsiz bir Kentkart uygulamasıdır.

Kentkart'ın kullanıldığı şehirlerde Kenkart sahiplerine büyük boyutta yardımcı olan uygulama sayesinde kullancılar Kenkart bakiye öğrenme işlemini oldukça zahmetsiz ve pratik bir şekilde gerçekleştirebilmekte.

İçerisine belli bir miktar kredi yüklenerek kullanılan Kentkart'ların içerisindeki bakiyeyi öğrenmek bazen büyük bir eziyet olmaktadır. Eğer Kentkart'ımızın içerisindeki bakiyeyi hatırlamıyorsak Kentkart yükleme noktası olan bir büfe veya bakkal gibi işletme bulmalı ve bakiyemizi sorgulatmalıyız. İşletmede sıra varsa veya Kentkart'ımız içerisindeki bakiye yeterliyse yükleme yapmadan çıkmak da hoş bir durum değildir. Bunun yanında Kentkart yükleme noktasının yolumuz üzerinden olmayışı acil olarak evden veya işten çıkmamız gereken durumlarda oldukça büyük bir derttir.

İşte Kentkart Mobil bütün bu dertlerden sizleri kurtaran bir Kentkart sorgulama uygulamasıdır. Kentkart Mobil ile Kentkart bakiyenizi öğrenebilmek için uygulamayı Android cihazınıza yükledikten sonra tek yapmanız gereken Kentkart'ınızın üzerinde yazan numarayı uygulamaya girmek ve sonuçlara göz atmaktır.

Kentkart Mobil sadece bakiye sorgulamanın haricinde birçok kullanışlı özelliği de beraberinde getirmektedir. Uygulama ile bakiyenizin dışında en son Kentkart dolum tarihinizi, dolum miktarınızı ve son kullanım miktarınızı öğrenebilirsiniz. Bunun yanında kredi kartı bilgilerinizi uygulamaya tanımlayarak Kentkart'ınıza dolum yapabilmek de mümkündür. Eğer kredi kartı bilgilerinizi paylaşmak istemezseniz uygulama size en yakın Kentkart dolum merkezlerini harita üzerinde işaretlemektedir. Bu sayede Kentkart dolumu konusunda büyük kolaylık sağlanmaktadır.

Kentkart Mobil size en durakları bulma konusunda da yardımcı oluyor. Kentkart Mobil ile size en yakın otobüs durağını harita üzerinde görebilirsiniz. Bunun yanında bilgi almak istediğiniz otobüslerin anlık durumları ile ilgili bilgileri de görüntülemek mümkündür. Uygulamaya Facebook aracılığıyla kayıt olduğunuz takdirde favori duraklarınızı ve Kentkart bilgilerinizi kayıt edebilir ve her seferinde bu bilgileri tekrar girme zahmetinden kurtulursunuz.

Not: Uygulama şu an bazı illerde hizmet verememektedir

2.0.2 güncellemesi ile gelen yenilikler:

  • Uygulamaya Facebook aracılığı ile üye olabiliyorsunuz ve bu sayede favori duraklarınızı, favori kentkart bilgilerinizi favoriler kısmına kaydedebiliyorsunuz.
  • Artık kentkartınıza uygulama aracılığıyla yükleme yapabilirsiniz. Bu iş için kentkartınızın arkasındaki 11 haneli alias numarasını kullanabilirsiniz.
  • Kentkart bakiyenizi yine kentkartınızın arkasındaki 11 haneli numarayı kullanarak görüntüleyebilirsiniz

Can Erdil Şentürk

Kentkart Mobil

ÜCRETSİZ
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
848 TOPLAM İNDİRME
9.1 MB DOSYA BOYUTU

Kentkart Mobil ile Kentkart bakiyenizi anlık olarak sorgulayabilirsiniz

Kentkart Mobil, Kentkart sahiplerine Kentkart bakiye sorgulama konusunda yardımcı olan ücretsiz bir Kentkart uygulamasıdır.

Kentkart sorgulama işlemi bazı durumlarda büyük eziyet olmaktadır. Kentkartımızın içerisinde yer alan tutarı hatırlamadığımız durumlarda bir Kentkart yükleme merkezi bulmalı, sadece Kentkart bakiyesi sorgulamak için sıraya geçip beklemeli, kredi yüklemeyecek olsak bile Kentkart bakiyemizi sorgulatmalıyız. Eğer evden veya işten acil olarak çıkmamız gerekirse Kentkart bakiye öğrenme işlemi için yolumuzun üzerinde olmayan bir Kentkart dolum merkezine uğramamız gerekmektedir ve bu da bize ek zaman kaybı olarak geri dönmektedir. 

İşte bu tip durumlarda iOS işletim sistemine sahip cihazınıza yükleyeceğiniz Kentkart Mobil hayat kurtarıcı olmaktadır. Kentkart Mobil uygulaması kullanarak Kentkart'ınızın içinde kalan tutarı oldukça kolay ve hızlı bir şekilde öğrenebilmektesiniz. Kentkart Mobil uygulaması size sadece bakiye göstermenin yanında son kredi yüklemesi yapılan tarihi ve yükleme tutarını, son Kentkart kullanım tarihini ve tutarını görüntüleyebilmektedir.

Kentkart Mobil bakiye sorgulama işleminin dışında oldukça kullanışlı özelliklere de sahiptir. Uygulama ile size en yakın durağı, Kentkart dolum merkezini harita üzerinde görüntüleyebilirsiniz. Bunun yanında bilgilerini görüntülemek istediğiniz otobüsün harita üzerindeki konumunu da anlık olarak takip edebilirsiniz. Uygulamaya Facebook hesabınızla giriş yaptığınızda favori durak bilgilerinizi ve kentkart bilgilerinizi kaydedebilir bu sayede her seferinde bu bilgileri girmekten kurtulursunuz.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Kentkart Bakiyem

    Kentkart Bakiyem ile kentkartınızın bakiyesini anlık olarak takip edebilirsiniz.
  • Mersin Ulaşım

    Toplu taşıma araçlarının hareket saatlerine ulaşabilir, Kentkart'ınızın bakiyesini sorgulayabilirsiniz.
  • Eshotroid

    Eshotroid, İzmir'li kullanıcıların otobüs saatlerini ve Kentkart bakiyelerini kontrol etmelerini sağlayan ücretsiz ve yararlı bir Android uygulamasıdır.
  • İzmir Ulaşım

    İzmir'deki metro, izban, feribot, eshot, izulaş, kentkart ve durak bilgilerine Android telefonunuzdan hemen erişmenin yolu bu ücretsiz uygulama.
  • İstikbal Mobil Katalog

    İstikbal Mobil Katalog ile İstikbal marka ürünler mobil cihazınızda.
  • İzmir Mobil Kent Rehberi

    İzmir Mobil Kent Rehberi, İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından geliştirilmiş resmi mobil uygulamadır.
  • Vestel Mobil Asistan

    Vestel Mobil Asistan uygulaması satış sonrası destek hizmetlerini mobil cihazlarınızdan sizlere sunuyor.
  • Başkent Mobil

    Başkent Mobil (Android) Uygulaması İndir: Ankara Büyükşehir Belediyesi'ne ait Türkiye'nin ilk akıllı mobil uygulaması