Kerish Doctor

DENEME SÜRÜMÜ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
3.6/5 ZİYARETÇİ
7,674 TOPLAM İNDİRME
18.1 MB DOSYA BOYUTU

Bilgisayar bakım programı olan Kerish Doctor, birçok işlev ile kullanıcıların karşısına geliyor.

Birçok bilgisayar kullanıcısı bilgisayarını kontrol etmiyor. Hatta basit işletim sistemi güncellemelerini bile kapatıyor ve ilerleyen dönemlerde bilgisayar çökmesi ya da yavaşlaması ile karşı karşıya kalıyor. Bu durumu yaşamamak için ara ara bilgisayarınızı taramadan geçirmeniz gerekiyor. İşte burada devreye Kerish Doctor uygulaması giriyor.

Kerish Doctor İndir

Bilgisayar bakımlarını ara ara yapmak gerekiyor. Fakat, insanlar buna pek zaman ayırmak istememektedir. Çünkü donanım taraması, sistem güncellemesi veya işletim sistemi güncellemeleri gibi birçok şey zaman almakta ve bir uğraş istemekte. 

Kerish Doctor indirdiğinizde ise bu tip sorunları önlemek adına bir bilgisayar bakımı yapmakta ve oldukça başarılı gözüküyor. Türkçe dil desteği bulunan program, basit bir arayüze sahiptir.

Cihazınızda bulunan birçok gereksiz dosyayı temizleyen Kerish Doctor uygulaması aynı zamanda bakımları yaptıktan sonra bilgisayarınızın hızını artırmakta yardımcı olabilir. 

Ayrıca şunu söylemeden geçmeyelim, Kerish Doctor bilgisayarınızı kötü amaçlı yazılımlara karşı korumaktadır. Birçok işlevi bulunan programlar kullanıcılar için birer nimet niteliğinde. Öyle ki diğer programları indirmeye ihtiyaç duyulmaz.

Cihazınızın sıcaklığı görüntüleyerek neler olup bittiğini önceden sezebilir ve performans ayarlarınızı duruma göre şekillendirebilirsiniz. Kerish Doctor indirdiğinizde 7/24 bilgisayarınızda hizmet vermektedir.

Programın Türkçe dil desteği olması bir avantaj iken ücretli olması bazı kullanıcılar için dezavantaj olabilir. Fakat, deneme sürümünü deneyerek uygulama hakkında bilgi alabilirsiniz. Bu sayede ücretli sürümünü alıp almayacağınız konusunda fikir sahibi olabilirsiniz.

Program internet optimizasyonu yaparak internet gezintilerinizi hızlandırır. Bunun yanında oyunlar aktifken sistem kaynaklarını kullanan uygulamaları durdurarak önceliği oyunlara verir ve oyunların daha hızlı çalışmasını sağlar. Genel olarak bilgisayar bakımı yapan program, performans artışı da sunar.

Kayıt defteri düzenleme, kısayolların ve dosya kaldırma detaylarının hatalarını düzeltme, virüs tespiti programın diğer özellikleridir. 15 gün boyunca Kerish Doctor programı ücretsiz olarak kullanabileceğinizi ve Windows XP ve üzeri işletim sistemlerinde çalıştığını söylemeden geçmeyelim. 

Windows çökmelerini önleyerek meşhur mavi ekran sorunundan kurtulabilir, önbellek temizliği yaptırabilir, kötü amaçlı yazılımlardan korunabilirsiniz ve son olarak sistem optimize etme özelliğinin olduğunu söylemek isteriz. Daha birçok özelliğin bulunduğu programa ihtiyacı olduğunu hissediyorsanız Kerish Doctor ücretsiz indirebilir ve cihazınıza kurabilirsiniz. 

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Hauberk PC Doctor

    Hauberk PC Doctor çok fonksiyonlu bilgisayar bakım ve hızlandırma programıdır
  • Rising PC Doctor

    Rising PC Doctor, bilgisayarın bazı temel noktalarındaki güvenliği profesyonel yöntemlerle sağlayan ücretsiz bir güvenlik aracıdır.
  • WinMend System Doctor

    WinMend System Doctor, sisteminizi spyware, adware, trojan ve virüs gibi tehlikelere karşı koruyan gelişmiş bir güvenlik programıdır.
  • Doctor Alex

    Bilgisayarınıza sızan ve bilgisayarınıza zarar veren zararlı yazılımları ve trojanları bulur ve yok eder...
  • Spyware Doctor with AntiVirus

    Virüs, spyware, adware, trojan, keylogger ve benzeri kötü niyetli yazılımlara karşı bilgisayarınızı koruma altına alabileceğiniz profesyonel bir güvenlik yazılımı.
  • Device Doctor

    Device Doctor Windows işletim sistemindeki tüm sürücüleri tarayarak güncellemelerini otomatik yapar. Ücretsiz olan program kullanıcı dostu yapısıyla da dikkat çekiyor.
  • Doctor Who: The Lonely Assassins

    BBC Studios ve Maze Theory ortak yapımı tüyler ürperten macera oyunu: Doctor Who: The Lonely Assassins
  • Kingsoft PC Doctor

    Kingsoft PC Doctor, ücretsiz olmasına rağmen rakiplerinde olmayan bir çok özelliğe sahip olan bir sistem bakım aracıdır.