Ketchapp Summer Sports

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
18 TOPLAM İNDİRME
15 MB DOSYA BOYUTU

Ketchapp Summer Sports, farklı spor dallarında yarıştığınız eğlenceli bir Android oyunu.

Ketchapp Summer Sports, adından da tahmin edeceğiniz üzere farklı spor dallarında ülkenize altın madalya kazandırmak için mücadele ettiğiniz ücretsiz bir mobil oyun. Görsel çizgileriyle nostalji yaşatan oyunda cirit atma, engelli koşu, uzun atlama gibi birbirinden zorlu yarışlara katılıyorsunuz.

Ketchapp imzasını taşıdığından zorluk düzeyi diğer spor oyunlarıyla kıyasladığımızda biraz önde. Öyle ki az önce saydığım spor dallarının hepsinde tek sporcu olarak performansınızı sergiliyorsunuz. Tüm spor dallarında ülkenizi temsil eden tek sporcu olarak tek motivasyon kaynağınız sizi destekleyen seyirciler.

Küçük ekranlı telefonda da rahat oynanış sunan spor oyununda yarışlara hız kesmeden katılıyorsunuz. Hiç soluk almadan tüm yarışları birincilikle tamamlamak elbette kolay olmuyor.

Erkan Calp

Ketchapp Summer Sports

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
11 TOPLAM İNDİRME
34 MB DOSYA BOYUTU

Ketchapp Summer Sports, iPhone ve iPad'inizde ücretsiz oynayabileceğiniz ufak boyutlu spor oyunları arasında.

Ketchapp Summer Sports, düz koşu, engelli koşu, cirit atma, uzun atlama dahil tüm spor dallarında başarı elde etmeye çalışan bir sporcuyu kontrol ettiğimiz bir mobil oyun. Sadece iOS platformunda ücretsiz indirilmeye açılan oyunda ülkemize altın madalyayı kazandırmak için ter döküyoruz.

Ketchapp’ın imzasını taşıyan spor oyunu tahmin edeceğiniz üzere fazlasıyla kolay oynanışa sahip değil. Hatta eski stil görsellere sahip spor oyunları arasında en zoru diyebilirim. Olimpiyatların gerçekleştirildiği oldukça sıcak bir ülkede tüm spor dallarında yarışmanın zorluğunu yaşıyoruz. Ülkemizi temsil eden tek kişi olduğumuzdan tüm gözler üzerimizde. Baskı altında başarılı olmak ise oldukça zor.

Oyunda yarışlara hız kesmeden katılıyoruz. Koşuyu tamamlamamızın ardından engelli koşu, engelli koşuyu tamamlamamızın ardından uzun atlamada… Bu şekilde tüm yarışlara tek başımıza katılıyoruz. Bu zaten zorken, ilerledikçe oyunun hızının artırılması bonus oluyor.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Athletics2: Summer Sports

    Athletics2: Summer Sports, olimpiyatlarda yarışarak farklı spor branşlarında madalyalar kazanmak için oynayabileceğiniz heyecanlı ve ücretsiz bir Android atletizm oyunu.
  • Ketchapp Winter Sports

    Ketchapp Winter Sports, snowboard, buz pateni, kayakla atlama içeren kış sporları oyunu.
  • Ketchapp Basketball

    Ketchapp Basketball, Messenger'da oynanan basketbol oyununun zorlaştırılmış sürümü.
  • Ketchapp Football

    Ketchapp Football, Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz futbol oyunu.
  • Ketchapp Tennis

    Ketchapp Tennis, Android cihazlarda ücretsiz oynanabilir basit görselli, ufak boyutlu tenis oyunu.
  • beIN Sports

    beIN Sports uygulamasıyla tüm spor müsabakalarının videolarını ve spor haberlerini takip edebilirsiniz.
  • Fuchs Sports APK

    Türkiye 2. ve 3. lig maçlarının izlenebileceği spor uygulaması Fuchs Sports APK, aynı zamanda birçok müsabakanın izlenmesinede olanak sağlıyor.
  • Sports Hero

    Sports Hero, Android platformunda retro görselleriyle nostalji yaşatan spor oyunları arasında.