Keylogger Detector

DENEME SÜRÜMÜ
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
10,815 TOPLAM İNDİRME
0.6 MB DOSYA BOYUTU

Şifrelerim Çalınıyor Diyorsan Bu Program Tam Senlik...

Klavyeyle girilen verileri saklayıp başkalarıyla paylaşmanıza neden olan 'Keylogger' türü programları tesbit etmeye yarayan bir uygulama. Keylogger türü programlarla banka şifreleriniz, maillerinizi ve benzeri şifreleriniz çalınabilir. Halka açık olan internet cafelerde bu ihtimal daha da yüksek oluyor. O yüzden internet ortamındaki şifrelerinizin güvenliği için gerek duyabileceğiniz bir program.
Tamindir

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Anti-Keylogger

    Kişisel bilgilerinize erişilmesine olanak tanıyacak şifrelerinizi ele geçirebilen keylogger yazılımlarını bilgisayarınızdan uzak tutmak için kullanabileceğiniz gelişmiş bir araç.
  • Zarvin Antilogger

    Bu programı ücretsiz olarak kullanabilir ve bilgisayarınızda bulunabilecek keylogger programları tespit edebilirsiniz.
  • Zemana AntiLogger Free

    Zemana AntiLogger Free internet üzerinden bilgisayarınıza bulaşabilecek herhangi bir keylogger yazılımdan sisteminizi korur.
  • Spyware Doctor with AntiVirus

    Virüs, spyware, adware, trojan, keylogger ve benzeri kötü niyetli yazılımlara karşı bilgisayarınızı koruma altına alabileceğiniz profesyonel bir güvenlik yazılımı.
  • SUPERAntiSpyware Professional

    Spyware, adware, trojan, keylogger, rootkit, dialer gibi zararlı yazılımlara karşı kullanabileceğiniz gelişmiş ve profesyonel bir koruma programı.
  • SUPERAntiSpyware Free Edition

    Bilgisayarınıza girmiş olan ya da girmeye çalışan spyware, adware, trojan, keylogger, rootkit, dialer, malware gibi zararlı yazılımlara karşı kullanabileceğiniz tamamen ücretsiz ve güvenilir bir koruma programı.
  • Zemana AntiLogger

    Zemana AntiLogger çevrim içi alışveriş, e-bankacılık ve sosyal ağ siteleri yoluyla bilgisayarınıza giren virüs, keylogger, spyware gibi tehditleri tespit ederek sisteminizi koruyor.
  • SpyWall Antispyware

    Casus yazılımları temizleyebileceğiniz ve web güvenliği sağlayabileceğiniz bir yazılım.