Kids Cycle Repairing

ÜCRETSİZ
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
22 TOPLAM İNDİRME

Kids Cycle Repairing özellikle çocukların severek oynayacağı bir bisiklet tamir etme oyunu.

Kids Cycle Repairing, Android işletim sistemin taşıyan tablet ve akıllı telefonlar üzerinde oynanmak üzere tasarlanmış bir çocuk oyunu. Tamamen ücretsiz olarak indirebileceğimiz bu oyunda bozulan ve yıpranan bisikletleri tamir etmeye çalışıyoruz.

Çocuklara yönelik tasarlanmış bir oyun yapısına sahip olan oyunun hem eğitici hem de eğlenceli olduğunu söylemek mümkün. Çocuklar bozulmuş olan bisikletleri tamir ederken hangi parçanın ne işe yaradığını öğrenme fırsatı yakalıyor.

Oyunda yapmamız gereken görevlere göz atmak gerekirse;

  • Patlamış tekerlekleri pompa yardımıyla şişirmek
  • Kirlenen ve çamurlanan bisikletleri hortum ve fırça kullanarak yıkamak
  • Yıkama sonrasında hareketli parçaları makine yağıyla yağlamak
  • Zincir atmış bisikletlerin zincirlerini yerine takmak

Oyunun en güzel yanlarından birisi de bisikleti dilediğimiz gibi kişiselleştirebilme şansı vermesi. Bu sayede çocuklar bisikletlerini hayalgüçleri doğrultusunda renklendirebiliyor. Genel olarak başarılı bir oyun olarak nitelendirebileceğimiz Kids Cycle Repairing, çocuklarına uygun bir oyun arayan ebeveynlerin mutlaka göz atması gereken seçeneklerden bir tanesi.

Emircan Erdoğan

Kids Cycle Repairing

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
13 TOPLAM İNDİRME

Kids Cycle Repairing tamamen ücretsiz olarak sunulan bir bisiklet tamir etme oyunu.

Kids Cycle Repairing, hem iPhone hem de iPad cihazlarımız üzerinde oynayabileceğimiz bir bisiklet tamir etme oyunu olarak tanımlanabilir. Çocukların beğenileri göz önünde tutularak hazırlanmış olan bu oyunda çeşitli sebeplerden ötürü zarar gören ve bozulan bisikletleri tamir etmeye çalışıyoruz.

Oyunun en dikkat çekici yönleri arasında grafikler ve birbirinden sevimli modellemeler yer alıyor. Çocuklara yönelik tasarlandığından bahsetmiştik, grafikler de bunu kanıtlar nitelikte hazırlanmış. Oynanış mekanikleri de bu doğrultuda tasarlanmış. Komplike işlemler yapmadan görevleri yerine getirebiliyoruz.

Peki bu görevler arasında neler var? Öncelikle çamurlanan ve kirlenen bisikleti fırça ve hortum yardımıyla yıkamamız gerekiyor. Bu adımdan sonra bisikleti kurulma işlemini yapıyoruz. Temizlik bittikten sonra kopan zinciri tamir etmemiz, patlayan tekerlekleri pompa yardımıyla şişirmemiz gerekiyor.

Oyunda bisikletimizi kişiselleştirmek için kullanacağımız aksesuarlar da var. Rengine karar verebiliyor, farklı türde objelerle tasarım değişikliği yapabiliyoruz. Zengin bir oyun deneyimi sunduğunu söylemek mümkün. Eğer bu tarz oyunlardan hoşlanıyorsanız Kids Cycle Repairing iyi bir tercih olacaktır. Fakat yetişkinler için pek uygun olduğunu düşünmüyoruz.

Emircan Erdoğan

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Doctor Kids 2

    Doctor Kids 2, çocuk doktoru olduğunuz eğlenceli Android oyunu.
  • Cruise Kids

    Cruise Kids, Android tablet ve akıllı telefonlar üzerinde oynayabileceğimiz enteresan bir seyahat oyunu.
  • Memory Game For Kids

    Memory Game For Kids, görsel olarak şekilleri eşleştirip hafıza geliştirmeye yarayan eğlenceli ve ücretsiz bir Android çocuk oyunu.
  • Coloring Book for Kids

    Coloring Book for Kids, son derece basit ve kullanımı kolay şekilde geliştirilen bir Android çocuk boyama kitabı uygulaması.
  • YouTube Kids

    YouTube Kids, çocuklar için özel içerikler sunan YouTube uygulaması.
  • Kids Kitchen

    Kids Kitchen'da birbirinden lezzetli hamburgerler, pizzalar, kekler ve makarnalar yapmaya çalışıyoruz.
  • Kids School

    Kids School çocuklara muhteşem bir okul öncesi eğitim veriyor ve onları eğlendiriyor.
  • Clean House for Kids

    Clean House for Kids özellikle çocuklara hitap eden eğlenceli bir oyun.