Killer Bean Unleashed

ÜCRETSİZ
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
2,694 TOPLAM İNDİRME
39 MB DOSYA BOYUTU

Killer Bean Unleashed, Android işletim sistemine sahip cihazlar için hazırlanmış ücretsiz ve başarılı bir aksiyon oyunudur.

Killer Bean Unleashed ile gözü kara süikastçimiz katil fasulye düşmanlarından intikam almak için geri dönüyor. Üstelik bu kez daha güçlü ve daha acımasız bir şekilde.

Android işletim sistemine sahip cihazlar için geliştirilen Killer Bean Unleashed aksiyon ve macera öğelerini bir arada harmanlayan başarılı grafiklere sahip bir devam oyunu olarak karşımıza çıkıyor. Birinci bölümden başlamak üzere, oyunda tam olarak oynayabileceğimiz 8 bölüm bulunmakta. Her bölüm düşmanlarımızın sayısı biraz daha artacak ve düşmanlarımız daha da güçlenecek.

Sayısı artan ve güçlenen düşmanlarımıza karşı bizde olduğumuz yerde saymayacağız. Farklı silahlar ve ekipmanlarla katil fasulyemizi donatıp düşmanlarımızın hakkından gelmeye devam edeceğiz.

Üstün grafikleri ve sürükleyici senaryosuyla şimdiden efsane olmaya aday bir oyun olan Killer Bean Unleashed'ı denemeyenler için şiddetle tavsiye ediyorum.

Can Çevrim

Killer Bean Unleashed

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
40 TOPLAM İNDİRME
51.3 MB DOSYA BOYUTU

Killer Bean Unleashed ücretsiz olarak oynayabileceğiniz bir aksiyon oyunudur

Killer Bean Unleashed eğlenceli bir oynanışa sahip olan bğımlılık yapıcı bir mobil aksiyon oyunudur.

iOS işletim sistemini kullanan iPhone telefon ve iPad tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz Killer Bean Unleashed'de eskiden suikastçi olan bir katil fasülyenin hikayesi konu alınıyor. Shadow Agency adlı elit bir suikast timinin üyesiyken Killer Bean beklenmedik şekilde bu timin üyeleri tarafından öldürülmeye çalışılıyor. Artık Killer Bean'in yapması gereken silahlarını kuşanmak ve intikamını almaktır.

Killer Bean Unleashed eski tarz oyunlardaki yapıyı yeni grafiklerle buluşturan eğlenceli bir oyun. 3 farklı oyun modunun yer aldığı oyunda dilersek senaryo modunda hikayeyi takip edebiliyoruz veya hayatta kalma modunda yeteneklerimizi konuşturabiliyoruz. Oyun severlere oyunun kontrollerini tercihlerine göre yapılandırabime imkanı verilmekte.

Killer Bean Unleashed'de oyuncular farklı silahları kullanabilmekte. Güzel grafiklerle donatılmış Killer Bean Unleashed denenmeyi hakeden bir mobil oyun.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Fighters Unleashed

    Fighters Unleashed mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir aksiyon oyunudur
  • KSI Unleashed

    KSI Unleashed, Android işletim sistemine sahip cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir aksiyon oyunu olarak karşımıza çıkıyor.
  • Dynasty Warriors: Unleashed

    Dynasty Warriors: Unleashed, Çin tarihinden kahramanlara yer veren bir aksiyon RPG oyunudur
  • Contract Killer: Sniper

    Contract Killer: Sniper bolca aksiyon sunan bir FPS oyunudur
  • Critical Strike Killer Shooter

    Critical Strike Killer Shooter mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir aksiyon oyunudur
  • Zombie Killer

    Zombie Killer zombi temasını başarıyla işleyen bir aksiyon oyunudur. Ücretsiz olarak sunulan bu oyunda amacımız zombileri avlamak.
  • Zombie Ninja Killer 2014

    Zombie Ninja Killer 2014, ücretsiz olarak oynayabileceğimiz aksiyon odaklı bir zombi avlama oyunu
  • Shoot Hunter-Killer 3D

    Shoot Hunter-Killer 3D, size verilen özel görevleri yerine getirirken düşmanlarını ile çatışacağınız heyecanlı ve aksiyon dolu bir Android oyunu.