Killer Wink

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
27 TOPLAM İNDİRME

Killer Wink eğlenceli bir mobil dedektiflik oyunudur

Killer Wink oyuncuların algılama ve tepki verme yeteneğini test eden bir mobil beceri oyunu.

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir dedektiflik oyunu olan Killer Wink'te temel amacımız bir mafya babası tarafından görevlendirilen mafya üyelerinin masum insanları katletmesini durdurmak. Bir dedektifi canlandırdığımız oyunda mafya üyelerini tespit etmek için ise algılama yeteğeniğimizden faydalanıyoruz. Mafya üyelerini durdurmak için öncelikle onların yüz ifadelerini yakalamalı ve şüpheli olanları ayıklamalıyız. Bu iş başlarda kolay olsa da oyunda ilerledikçe işler zorlaşıyor.

Killer Wink'te her bölümde ekranda farklı yüzler yer almakta. Sivil insanlarla mafya üyeleri bir arada yer alıyor. Mafya üyelerini belirlemek için ise göz kırpmalarını takip etmemiz gerekiyor. Her bölümde ekranda 3 mafya üyesi bulunmakta. Mafya üyelerini tek gözlerini kırpmalarından tanıyabilmekteyiz; fakat bu işi yapabilmek için birkaç saniyemiz var. Bu nedenle bizim de gözümüzü kırpmadan ekrana odaklanmamız gerekiyor.

Killer Wink çöp adam şeklindeki karakter çizimlerine sahip. Basit ve eğlenceli bir oyun olan Killer Wink boş zamanlarınızı değerlendirmeniz için güzel bir seçenek.

Can Erdil Şentürk

Killer Wink

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
8 TOPLAM İNDİRME

Killer Wink reflekslerinizi ve dikkatinizi ölçen bir beceri oyunudur

Killer Wink oyuncuların reflekslerini test eden ve heyecan dolu bir oynanış sunan bir mobil beceri oyunu.

iOS işletim sistemini kullanan iPhone telefonlarınıza ve iPad tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir dedektiflik oyunu olan Killer Wink'te masum insanları katleden acımasız mafya üyelerinin peşine düşüyoruz. Oyundaki temel amacımız mafya üyelerini masum insanları öldürmeden önce tespit etmek ve sivilleri kurtarmak. Bu iş için dikkatimizi toplamamız ve hızlı bir şekilde mafya üyelerinin yerini belirlememiz gerekiyor. Yoksa mafya üyeleri bir sivili öldürüyor ve oyun sonlanıyor. Bu şekilde mafya üyelerini bulup durdurdukça bölümleri geçiyoruz ve en yüksek puanı yakalamak için mücadele ediyoruz.

Killer Wink oynanışı tamamen dikkatinizi yoğunlaştırma üzerine kurulu. Oyunda ekranda aynı anda birçok farklı yüz bulunmakta. Bu yüzler arasından şüpheli olanlarını ayıklıyoruz ve mafya üyesi olduklarını ortaya çıkarıyoruz. Bu işi gerçekleştirmek için ise gözlerimizi dahi kırpmamamız gerekiyor. Bizim küçük bir ipucunu kaçırmamız masum bir insanın ölümü anlamına gelebiliyor.

Killer Wink kağıt kalem üzerine çizilen çöp adam figürlerinden oluşan kahramanlara sahip olan bir oyun. Eğer algı yeteneklerinize güveniyorsanız Killer Wink hoşunuza gidebilir.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Wink APK

    Fotoğraf, video ve canlı etkinliklerinizi HD kalitesine ulaştırarak restore eden Wink APK, yeni nesil bir görüntü düzenleme uygulamasıdır.
  • Wink - Canlı Görüntülü Sohbet

    Wink - Canlı Görüntülü Sohbet, canlı sohbetleri anlık olarak çeviri yapabilen ve yeni insanlarla tanışmanıza kolaylık sağlayan bir uygulamadır.
  • Killer Snake Lite

    Killer Snake Lite bol adrenalin dolu bir Android oyunudur
  • A Killer Time

    A Killer Time, Android platformunda farklı oynanışıyla dikkat çeken retro zombi oyunu.
  • Viber Wink

    Viber Wink, arkadaşlarınızla görüntülendikten sonra silinen fotoğraf ve videolar paylaşabileceğiniz bir sosyal ağ uygulaması.
  • Storm Sniper Killer Showdown

    Storm Sniper Killer Showdown, ücretsiz oynayabileceğiniz bir keskin nişancı oyunu.
  • Undead Killer Z

    Undead Killer Z, Android telefonunuza ücretsiz indirip oynayabileceğiniz zombi oyunu.
  • Killer Escape 2

    Killer Escape 2, Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir odadan kaçma oyunudur.