Killing Floor 3

x
x
x
4/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
15 TOPLAM İNDİRME
48.83 GB DOSYA BOYUTU

Silahlarınızı ve ekiplerinizi hazırlayın. Killing Floor 3 ile bol bol zombi öldüreceğiz.

Zombi vurma oyunları içerisinde oldukça başarılı bir oyun olan Killing Floor serisi, bizleri uzun süre ekran başında tutmuştu. İlk oyununu 2009 yılında, ikinci oyununu da 2016 yılında piyasaya sürek ekip şimdi de Killing Floor 3 için kolları sıvıyor. 

Tripwire Interactive tarafından geliştirilip yayınlanan bir oyun olan Killing Floor 3 korku öğeleri bulunduran bir çevrimiçi FPS oyunudur. Zombi öldürdüğümüz bu oyunda ekibimiz ile birlikte dalga dalga gelen zombi sürülerinden korunmaya çalışıyoruz. Öldürdüğümüz düşmanlardan aldığımız paralar ile daha iyi ekipmanlar satın alıyoruz ve bir sonraki büyük düşmana hazırlık yapıyoruz.

Killing Floor 3 oldukça iyi gözüken bir oyun olacak gibi. Zira yayınladıkları videoda atmosfer ve grafikler çok iyi gözüküyordu.

Oyun

En İyi Çok Oyunculu Korku Oyunları

Killing Floor 3’te 2091 yılındayız. Büyük şirket Horzine’in ürettiği biyomühendislik ürünü canavarlara karşı savaştığımız bu oyunda takım arkadaşlarımız ile birlikte insanlığın geleceği için mücadele ediyoruz.

Oldukça vahşi ve korkutucu bir atmosfere sahip olan Killing Floor 3, türün sevdalıları için çok iyi bir oyun olacak gibi gözüküyor.

Killing Floor 3 İndir

Henüz Killing Floor 3 indirilmeye açık değil. Killing Floor 3’ün çıkış tarihi de henüz açıklanmadı ancak 2023 yılının sonunda ya da 2024’ün başında piyasaya sürüleceği düşünülüyor. Çok fazla beklemeyeceğiz.

Kemal Tavus

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Left 4 Dead

    Valve’in klasik 4 kişi zombi vurma oyunu Left 4 Dead’i duymayan kaldı mı? Left 4 Dead oynayın ve nostalji yaşamaya başlayın.
  • Dead Island 2

    Yıllardır beklenen Dead Island 2 sonunda geldi. Yaklaşık 10 yıllık bekleyişin ardından piyasaya çıkan Dead Island 2’yi indirin ve zombileri katledin.
  • 7 Days to Die

    7 Days to Die ile zombi öldürmeye başlayın. Açık dünyada hayatta kalmaya çalışın ve hareket eden her şeyi vurun.
  • Zombie Army 4: Dead War

    Zombie Army 4: Dead War (PC İndir): En iyi zombi oyunlarından biri
  • Into the Dead

    Into the Dead heyecan verici bir korku oyunudur
  • Killing Floor 2

    Killing Floor 2 yoğun aksiyon ve gerilim içeren online bir FPS oyunudur
  • The Last of US

    PlayStation markasının en popüler oyunlarından biri olan The Last of Us’ı PC’de oynamak artık mümkün. Hemen indirin ve oynamaya başlayın.
  • No More Room In Hell 2

    No More Room In Hell 2 ile efsane oyunun devamı geliyor. Zombi avlamaya hazırlanın.