Kim Arıyor?

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
205,588 TOPLAM İNDİRME
15 MB DOSYA BOYUTU

Telefonunuzdan sizi rahatsız eden Türk şirketlerinin numaralarının hangisine ait olduğunu size önceden gösteren Android uygulaması.

Telefonunuzdan sizi arayan şirketlerden şikayetçiyseniz ve sizi arayan şirketin telefonunu önceden bilerek dilerseniz açmamak için Kim Arıyor? Android uygulamasını kullanabilir ve rahatsız edilmekten kurtulabilirsiniz.

Uygulama rehberinizde bulunmayan Türk firmalarının kimliklerini tespit edebiliyor ve telefonunuz çaldığı anda internetteki veritabanını kullanarak hangi firma tarafından arandığınızı gösteriyor. Aynı zamanda arama engelleme özelliği sayesinde istemediğiniz firmaların size ulaşmasını tamamen engelleyebilirsiniz.

Yurtiçi şirketlerin yanında yurt dışından şirket ve kişiler tarafından arandığınızda, eğer veritabanında mevcut ise kim tarafından arandığınızı kolaylıkla görebiliyorsunuz. Facebook ile bağlantı da gerçekleştirebilen uygulama arkadaşlarınızla da iletişimde kalmanıza yardımcı oluyor.

Yiğit Ekim Demir

Kim Arıyor?

ÜCRETSİZ
x
x
3.5/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
12,299 TOPLAM İNDİRME
1 MB DOSYA BOYUTU

Kim Arıyor, Windows Phone sahibi kullanıcıların tanımadıkları numaralardan gelen aramaların kimler tarafından yapıldığını sorgulatmak için kullanabileği yararlı ve ücretsiz bir uygulamadır.

Kim Arıyor, adından da anlaşıldığı üzere kullanıcıların bilmedikleri numaralardan gelen aramaları sorgulatarak kimler tarafından arandığını öğrenmesini sağlayan basit fakat yararlı bir uygulamadır.

Windows Phone kullanıcılarına ücretsiz olarak sunulan bu uygulama ile tanımadığınız bir numara tarafından arandığınızda, bu numarayı dünya genelinde sorgulatarak kim olduğunu bulmaya çalışabilirsiniz.

Bilinmeyen numaralar tarafından sürekli rahatsız edilen kişilerin kullanabileceği uygulama sayesinde sizi arayanları bularak, tekrar iletişime geçebilir ve kim olduklarını bildiğinizi söyleyebilirsiniz. Sade ve kullanışlı bir arayüze sahip olan uygulama ile yapacağınız numara taramalarında bulduğunuz sonuçları geri arayabilir, numarayı kopyalayabilir, kaydedebilir yada kısa mesaj gönderebilirsiniz. Ayrıca bulunan sonuçları sosyal medya platformları üzerinde paylaşma imkanınızda bulunuyor.

Kim tarafından arandığınızı bulabilmenin en kolay yollarından bir tanesi olan Kim Arıyor? uygulamasını Windows Phone'larınıza ücretsiz olarak indirerek deneyebilirsiniz.

Barış YANIK

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Hello APK

    Hello APK, Facebook kişilerinizle daha rahat iletişim sağlayabilmenize imkan tanıyan bir Android uygulaması. Kim arıyor, arama engelleme özellikleri de mevcut.
  • Assistive Touch APK

    Assistive Touch APK, Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz bir yardımcı araçtır.
  • Aptoide APK

    Aptoide APK, android oyunları ve uygulamaları indirmek için güvenilir mağazalardan biridir.
  • Apk Manager

    Android Apk Manager uygulamasıyla artık apk dosyalarını kolayca tespit edebilirsiniz.
  • APK Downloader Extension

    APK Downloader Extension, Google Play üzerinden APK dosyası indirebileceğiniz bir Android uygulamasıdır.
  • Apk Extractor

    Apk Extractor uygulamasını kullanarak Android cihazlarınızdaki uygulamaların APK dosyalarını elde edebiliyorsunuz.
  • Apk Installer

    Apk Installer sayesinde apk uzantılı dosyaları Android cihazımıza kolayca aktarabiliyor ve yükleyebiliyoruz.
  • KingRoot APK

    KingRoot APK, Android telefon root atma (rootlama) programı