King of Crabs

ÜCRETSİZ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
171 TOPLAM İNDİRME

Yengeçler ile savaşacağız.

King of Crabs ile mobil platformda renkli bir atmosfere giriş yapacağız.

Mobil aksiyon oyunları arasında yer alan King of Crabs, Robot Squid imzası ile geliştirip yayınlandı. Hayvanlar alemine giriş yapacağımız oyunda bir yengeçi yönetecek ve onunla savaşlara katılacağız. Görsel efektleri bakımından oldukça hoş görünen yapım da rekabette hat safada yer alacak.

3D grafikler ve animasyonlar eşliğinde oynadığımız mobil yapım da zengin bir oynanış alanı da bizleri karşılıyor. Oldukça kolay dokunmatik kontrollere sahip olan oyun da internet bağlantısı gerekiyor. Oyuncular kalıcı internet bağlantısı ile dünyanın dört bir yanındaki oyuncular ile karşı karşıya geliyor ve eğlence dolu anlar yaşıyorlar.

Beta olarak 100 binden oyuncu tarafından oynanan başarılı yapım hem eğlenceli hem de rekabetçi oynanışı ile tam sürümde büyü bir patlama yaratacak. Mobil oyuncular tarafından herhangi bir ücret ödenmeden oynanacak olan yapım, renkleri ve grafik açıları bakımından oyuncuların beğenisini kazanacak.

Oyunculara farklı yengeçler sunulacak. Yengeçlerin seviyesi ve renkleri birbirlerine göre farklılıklara sahip olacak. Oyuncular bazen denizin içerisinde bazen de kara da savaşlara katılarak hayatta kalmaya çalışacaklar.

İyi oyunlar dileriz.

Doğukan Çağlakpınar

King of Crabs

ÜCRETSİZ
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
4 TOPLAM İNDİRME
242.4 MB DOSYA BOYUTU

100 farklı gerçek oyuncu ile savaşacağız.

Mobil aksiyon oyunları arasında yer alan King of Crabs, Android platformunu kasıp kavurduktan sonra İOS platformua gelme kararı aldı.

Tamamen ücretsiz olarak mobil oyunculara sunulan King of Crabs’da 100 farklı gerçek oyuncu ile mücadele edecek ve savaşlardan zaferle ayrılmaya çalışacağız. Çok oyunculu bir eğlence sunan yapımda oyuncuları tatmin edici düzeyde bir içerik kalitesi bekliyor olacak. Yengeç türlerinin yer aldığı yapımda bir yengeç seçecek ve 100 farklı oyuncunun yer aldığı bir harita üzerinde mücadele edeceğiz.

Oyuncular çeşitli yengeçleri de toplayarak güçlerine güç katacaklar. 3D grafik özelliklerine sahip olan yapımda en güçlü yengeç olduğumuzu gözler önüne sermeye çalışacağız. Animasyonlar ve ses efektleri ile desteklenen yapımda farklı silah modelleri de oyuncuların beğenisine sunuluyor.

İyi oyunlar dileriz.

Doğukan Çağlakpınar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • THE KING OF FIGHTERS 2012

    THE KING OF FIGHTERS 2012 efsane dövüş oyunun Android versiyonudur
  • Excalibur: Knights of the King

    Excalibur: Knights of the King mistik bir hikayeye sahip klasik tarzda atari oyunlarını andıran bir Android oyunudur
  • King Of Defense: Battle Frontier

    Düşmanlara karşı kulemizi savunacağız.
  • King of Sails

    18. yüzyılın efsanevi yelkenli gemileriyle savaşın.
  • King Of Hunters

    Düşmanlarınızı hızlı suikast için yakın dövüş silahlarını kullanın.
  • The King of Fighters '97

    The King of Fighters '97 efsane atari oyununun mobil versiyonudur
  • King of Math

    King of Math, Android cihazlarımız üzerinde oynayabileceğimiz bir matematik oyunu olarak tanımlanabilir.
  • King of Words

    King of Words, Android cihazınızda ücretsiz oynayabileceğiniz kelime oyunlarından biri.