King Of Dirt

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
155 TOPLAM İNDİRME

King Of Dirt, BMX bisiklet ve scooter ile akrobatik hareketler yaptığınız eğlenceli bir Android oyunu.

King Of Dirt, BMX bisikletlerle akrobatik hareketler yaparak puan toplamaya çalıştığınız bir mobil oyun. Android platformuna ücretsiz çıkış yapan oyun görselleriyle biraz hayal kırıklığı yaratsa da oynanış tarafında kendini affettirmeyi başarıyor. Düz bisiklet kullanmaktan ziyade çılgınca hareketler yapabileceğiniz farklı bir oyun arıyorsanız işte aradığınız diyebilirim.

BMX bisiklet dışında scooter, MTB, mini bisiklet kullanabildiğiniz oyunu benzerlerinden farklı kılan noktalardan birisi birinci şahıs kamera açısından oynama seçeneği sunması. Varsayılan olarak açık gelmeyen bu kamera açısına geçiş yaptığınızda kendinizi bisikletçinin yerine koyduğunuzdan hareketleri yaparken çok daha fazla keyif alıyorsunuz. Tabii ki üçüncü şahıs kameraya geçip dış görünümden oynama şansına da sahipsiniz.

Hareketleri öğreten eğitim bölümüyle başlayan bisiklet oyununda zorlu parkurlarda tek başınıza yarışıyorsunuz. Havada el ve ayakları bırakma, 360 derece dönme gibi bir bisikletle yapılabilecek ne kadar tehlikeli hareket varsa hepsini oyunda yapabiliyorsunuz ve hareket zorluğuna göre puanınız değişiyor.

Erkan Calp

King Of Dirt

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
19 TOPLAM İNDİRME
894 MB DOSYA BOYUTU

King Of Dirt, birinci şahıs kamera açısından oynanabilen BMX bisiklet akrobasi oyunu.

King Of Dirt, BMX bisiklet, scooter, dağ bisikleti ile tehlikeli akrobatik hareketler yapmamızı isteyen bir mobil oyun. iOS platformuna da ücretsiz çıkış yapmasıyla şaşırtan bisiklet akrobasi oyununda farklı parkurlarda serbest stil (freestyle) yarışıyoruz.

Görsellerinin tanıtım fotoğraflarındaki gibi çıkmamasıyla biraz üzen BMX bisiklet oyununda parkurlarda ne kadar tehlikeli hareket yaparsak o kadar yüksek puan alıyoruz. El – ayak bırakma, bisikleti döndürme, 360 derece dönme aklınıza ne kadar çılgın hareket geliyorsa çoğunu oyunda yapabiliyoruz. Daha da güzeli birinci şahıs kamera açısına geçerek yarışçının gözünden parkuru görme, hareketleri yapma şansına sahibiz. Bu kamera açısını sevmeyenler için de alternatif dıştan görünüm sunan üçüncü şahıs kamera bulunmakta.

Hareketleri uygulamalı olarak gösteren eğitici bölümüyle başlayan oyunda 6 adet bisiklet ve scooter yer alıyor. Terk edilmiş şehir, konteyner, stüdyo gibi farklı yerlerde ne kadar çılgın bir bisiklet sürücüsü olduğumuzu kanıtlamak için bulunuyoruz.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • King of Opera

    King of Opera, Android işletim sistemine sahip olan cihazlarımız üzerinde oynayabileceğimiz eğlenceli bir beceri oyunu.
  • King of Thieves

    King of Thieves kolay bir şekilde oynayabileceğiniz bir mobil platform oyunu
  • Dirt Road Trucker 3D

    Dirt Road Trucker 3D, size teslim edilen kargoları sağlam bir şekilde bir başka noktaya taşımanızı gerektiren mobil oyun.
  • Flip King

    Flip King, oyunu size verilen nesneleri düşürmeden çevirmenizi ve çevirme rekoru kırmanızı amaçlayan bir beceri oyunudur.
  • King of Math

    King of Math, Android cihazlarımız üzerinde oynayabileceğimiz bir matematik oyunu olarak tanımlanabilir.
  • King of Words

    King of Words, Android cihazınızda ücretsiz oynayabileceğiniz kelime oyunlarından biri.
  • THE KING OF FIGHTERS 2012

    THE KING OF FIGHTERS 2012 efsane dövüş oyunun Android versiyonudur
  • The King of Fighters '97

    The King of Fighters '97 efsane atari oyununun mobil versiyonudur