King of Opera

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
35 TOPLAM İNDİRME
48 MB DOSYA BOYUTU

King of Opera, Android işletim sistemine sahip olan cihazlarımız üzerinde oynayabileceğimiz eğlenceli bir beceri oyunu.

King of Opera, benzerine çok sık rastlamadığımız türden bir oyun yapısına sahip, her yaştan oyunsevere hitap eden eğlenceli bir beceri oyunu olarak öne çıkıyor.

Android işletim sistemine sahip olan cihazlarımıza tamamen ücretsiz olarak indirebildiğimiz bu oyunda sahnenin yıldızı olmak isteyen opera sanatçılarının akıl almaz mücadelelerine tanık oluyoruz. Sahneye çıktıktan sonra birbirlerini ittirerek dışarı atmaya çalışan bu sanatçılar ortaya son derece komik ve eğlenceli bir oyun atmosferi çıkartıyorlar.

Oyunun en güzel yanlarından birisi de aynı anda dört oyuncuya kadar destek sağlaması. Oyuncuların hepsi aynı ekran üzerinde mücadele edebiliyorlar. King of Opera, arkadaş ortamlarının en gözde oyunlarından biri olacağının sinyallerini bu şekilde veriyor.

King of Opera'da son derece kolay kullanılan bir kontrol mekanizmasına yer verilmiş. Köşelere yerleştirilmiş olan butonlara basarak itme hareketini gerçekleştirebiliyoruz. Bu noktada en önemli olan şey zamanlama. Doğru bir zamanlama tutturamazsak sahneden düşen taraf biz olabiliriz. Oyunda beş farklı mod sunuluyor. Bu modların her birinde farklı bir dinamik sunuluyor.

Genel olarak King of Opera, gerçekten başarılı ve eğlendirmesini bilen bir oyun. Eğer siz de arkadaşlarınızla birlikteyken oynayabileceğiniz bir oyun arıyorsanız King of Opera'yı mutlaka denemenizi tavsiye ediyorum.

Emircan Erdoğan

King of Opera

x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
45 TOPLAM İNDİRME
48.5 MB DOSYA BOYUTU

King of Opera oldukça ilginç olan ve bir o kadar da eğlenceli bir mobil oyundur.

King of Opera sıradışı bir yapıya sahip olan, yaratıcı ve bir o kadar da yüksek eğlence sunan bir mobil beceri oyunudur.

iOS işletim sistemini kullanan iPhone ve iPad'lerinizde oynayabileceğiniz bir oyun olan King of Opera'da bir Opera'da sahne alan bir tenoru kontrol ederek operanın kralının kim olduğunu göstermeye çalışmaktayız. Oyunda temel amacımız diğer tenorları sahneden aşağı fırlatarak sahnede ayakta kalan ve şarkı söyleyebilen tek tenor olmaktır. Bu iş basit görünse de oldukça yüksek dikkat gerektirmektedir ve bolca eğlence sunmaktadır.

King of Opera'nın en güzel yönü oyunu aynı iOS cihaz üzerinde 3 arkadaşımızla birlikte oynayabilmemize imkan tanımasıdır. Bu sayede gerçek zamanlı olarak arkadaşlarımızla mücadele edebiliyoruz ve rekabeti en üst noktada yaşayarak oyunu heyecan dolu bir şekilde oynayabiliyoruz. King of Opera oyunculara 5 farklı oyun modu sunmakta. Oyun yediden yetmişe her yaştan oyuncuya hitap etmekte.

Eğer iOS cihazınızda oynayabileceğiniz ve boş zamanlarınızı güzel bir şekilde değerlendirmenize yardımcı olacak bir oyun arıyorsanız King of Opera'yı tavsiye edebiliriz.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • King Of Dirt

    King Of Dirt, BMX bisiklet ve scooter ile akrobatik hareketler yaptığınız eğlenceli bir Android oyunu.
  • King of Thieves

    King of Thieves kolay bir şekilde oynayabileceğiniz bir mobil platform oyunu
  • Flip King

    Flip King, oyunu size verilen nesneleri düşürmeden çevirmenizi ve çevirme rekoru kırmanızı amaçlayan bir beceri oyunudur.
  • King of Math

    King of Math, Android cihazlarımız üzerinde oynayabileceğimiz bir matematik oyunu olarak tanımlanabilir.
  • King of Words

    King of Words, Android cihazınızda ücretsiz oynayabileceğiniz kelime oyunlarından biri.
  • King of Avalon: Dragon Warfare

    King of Avalon: Dragon Warfare, Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir online strateji oyunudur.
  • King of Math Junior

    King of Math Junior, çocuklara hitap eden zihin çalıştıran bir matematik oyunu.
  • King of the Course Golf

    King of the Course Golf ücretsiz olarak oynayabileceğiniz bir golf oyunudur