King of the Course Golf

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
94 TOPLAM İNDİRME

King of the Course Golf ücretsiz olarak oynayabileceğiniz bir golf oyunudur

King of the Course Golf spor oyunlarında bir marka olan EA Sports tarafından mobil cihazlar için geliştirilmiş olan bir golf oyunudur.

Android işletim sistemine sahip akıllı telefon veya tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir mobil oyun olan King of the Course Golf'da turnuvalarda kullanılan gerçek golf alanlarında golf oynama keyfini yaşayabiliyoruz.

King of the Course Golf dokunmatik kontrollerle oldukça uyumlu bir şekilde tasarlanmış ve basit kontrollere sahip. Oyunda golf sopamızı sallamak için ekranda parmağımızı sürüklememiz gerekiyor. Bu oyunculara daha gerçekçi bir oyun tecrübesi yaşatıyor.

King of the Course Golf grafik olarak oldukça başarılı bir oyun. Golf topunu deliğe gönderirken karşılaşacağımız su birinkitelerindeki yansıma efektleri, güneş yansımaları, çevre grafikleri göze hoş görünmekte. King of the Course Golf oynanış olarak oyunu daha eğlenceli kılan özelliklere de sahip. Oyunda kullanabileceğimiz geçici güçlendirmeler sayesinde fizik kurallarına meydan okuyabiliyoruz ve zamanı kontrol ederek golf topunu deliğe gönderirken yardım alabiliyoruz.

Can Erdil Şentürk

King of the Course Golf

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
3.5/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
20 TOPLAM İNDİRME

King of the Course Golf türünün en iyileri arasında olan bir golf oyunudur

King of the Course Golf güzel grafikleri ve eğlenceli bir oynanışı bir araya toplayan bir mobil golf oyunudur.

iOS işletim sistemini kullanan iPhone telefon ve iPad tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz King of the Course Golf'de dünya üzerinde yer alan gerçek golf alanları bulunmakta ve oyuncular turnuvalarda kullanılan bu golf alanlarında golf oynayabilmekte. King of the Course Golf grafiksel olarak oldukça gelişmiş bir oyun. Oyundaki golf alanlarının detay seviyesi göz büyülerken su birikintilerinin üzerindeki yansımalar ve güneş yansımaları yüksek kalite sunmakta. 

King of the Course Golf oynanış olarak dokunmatik kontrol sistemiyle uyum sağlayan bir yapıya sahip. Oyunda golf sopasını kullanmak için parmağımızı ekranda sürüklüyoruz. Bu oyuna daha doğal ve doğa gerçekçi bir oynanış sistemi kazandırıyor. Oyunda çeşitli bonusları kullanarak geçici olarak fizik kurallarını değiştirebiliyoruz ve zamanı kontrol edebiliyoruz. Bu sayede zor atışları daha kolay bir şekilde gerçekleştirebilmekteyiz.

King of the Course Golf eğer golf oyunlarını seviyorsanız denemeniz gereken bir mobil oyun.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Golf King - World Tour

    Golf King - World Tour İndir (Android): Mobildeki en iyi golf oyunu
  • Mini Golf King

    Akıllı cihazımızda golf deneyimi yaşayacağız.
  • THE KING OF FIGHTERS '98

    Atari salonlarının olmazsa olmazlarına eklenmesi gereken 10 arasına girecek olan bu dövüş oyunu klasiği sonunda mobil cihazlara çıktı.
  • THE KING OF FIGHTERS 2012

    THE KING OF FIGHTERS 2012 efsane dövüş oyunun Android versiyonudur
  • The King of Fighters '97

    The King of Fighters '97 efsane atari oyununun mobil versiyonudur
  • King Arthur: Legend of the Sword

    King Arthur: Legend of the Sword, Kral Arthur Kılıç Efsanesi filminin resmi mobil oyunu.
  • Excalibur: Knights of the King

    Excalibur: Knights of the King mistik bir hikayeye sahip klasik tarzda atari oyunlarını andıran bir Android oyunudur
  • Mini Golf MatchUp

    Mini Golf MatchUp arkadaşlarınızla birlikte oynayabileceğiniz bir golf oyunudur