Kingdoms & Lords

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
680 TOPLAM İNDİRME
227 MB DOSYA BOYUTU

Kingdoms & Lords, kendi krallığınızı kurabileceğiniz ve sürekli olarak savaş içerisinde olacağınız bir strateji oyunu.

Kingdoms & Lords Türkçe adıyla Krallar ve Lordlar oyunu Windows 8.1 üzeri dokunmatik tabletinizde ve bilgisayarınızda oynayabileceğiniz en iyi ortaçağ savaş – strateji oyunu diyebilirim. Gameloft’un imzasını taşıyan yapımda bir yandan Barbar kuvvetleri ve Kötü Kral ile mücadele ederken, diğer yandan yapılanmaya çalışıyoruz.

Gameloft’un popüler (hangi oyunu popüler değil ki?) oyunlarından Kingdom & Lords oyununda ortaçağa geçiş yapıyoruz. Köyümüzü yerle bir etmek için yemin etmiş Barbarlarla ve hakimiyet kurmak isteyen Kral’la sürekli olarak savaş halindeyiz. Tamamen kendi isteğimize göre kurduğumuz ordumuzla köyümüzü savunma mücadelesi verdiğimiz bir yandan da köyümüzü olası bir saldırıya karşı güçlendirmeye çalıştığımız oyunda savaşmanın ve savunmanın haricinde köyümüzü de geliştirmemiz gerekiyor. Gerek ordumuzu güçlendirmek gerekse de köy halkının can ve mal güvenliğini sağlamak için ihtiyaç duyduğumuz paranın kaynağı ekinlerimizden ve hayvanlarımızdan ve de tabii ki düşmanlarımızdan çaldığımız kaynaklardan geliyor.

Bir savaş oyunu olduğundan tahmin edeceğiniz üzere aksiyonunun hiç eksik olmadığı oyunda gerek kendimizi savunurken gerekse de savaş esnasında kullanabildiğimiz çok sayıda ünite var ve bunları belli bir meblağ karşılığında yükseltme şansına sahibiz. Tüm binaları ve askerleri nasıl kullanacağımız oyunun başındaki alıştırma bölümünde gösterildiğinden ve de oyun Türkçe olduğundan çok geçmeden savaş ortamına ısınıyoruz.

Kingdoms & Lords Özellikleri:

  • Üretim sisteminizi optimize edin ve ekstran gelir sağlayın.
  • Binalarınızı yükseltin, yenilerinin kilidini açın ve yeteneklerinizi geliştirin.
  • Ordunuzu yeni silahlarla güçlü tutun.
  • Krallığınızı koruyun, rakip orduları yenin ve kaynaklarını çalın.
Erkan Calp

Kingdoms & Lords

ÜCRETSİZ
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
2,280 TOPLAM İNDİRME

Kingdoms & Lords, Gameloft tarafından geliştirilen krallık kurma ve yönetme oyunudur.

Kingdoms & Lords, Android akıllı telefon ve tabletinizde ücretsiz olarak oynayabileceğiniz hem strateji hem de simülasyon öğelerini bir araya getiren bir oyundur. Ortaçağda geçen oyunda köyünüzün barış ve huzur ortamını tehdit eden Barbar kuvvetlerini püskürtmeye, kıta boyunca her bölgeyi ele geçirmeye çalışan güçlü Kral’a karşı koymaya hazır olun.

Krallıklar ve Lordlar oyununda köyünüze girmeye çalışan ve halkın huzurunu kaçıran Barbar kuvvetlerine karşı mücadele edecek, barış ve güven ortamını sağlayacaksınız. Bir yandan sıkı eğitimden geçerek savaşa hazır hale gelmiş ordunuzla Barbarları püskürtürken, diğer yandan da krallığınızı geliştireceksiniz.

Türkçe dil desteği de bulunan oyuna dilerseniz arkadaşlarınızı da davet edebiliyorsunuz. Arkadaşlarınıza meydan okuyabilir veya arkadaşlarınızla güçlerinizi birleştirebilirsiniz. Oyunun en dikkat çeken özelliği ise üretim aşamasının gerçek zamana dayanıyor olması. Para ve yiyecek kazanmak adına her gün ekinlerinizi ve hayvanlarınızı kontrol etmek durumunda ve topraklarınızı geliştirmek zorundasınız. Ayrıca binalarınızı yükseltebilir ve kapasitlerini artırabilirsiniz. Daha gelişmiş silahlarla ordunuzun gücüne güç katabilirsiniz.

Mobil platformdaki popüler strateji oyunlarının yapımcısı Gameloft tarafından geliştirilen Kingdoms & Lords, internet bağlantısına ihtiyaç duyan sıkılmadan oynayabileceğiniz mükemmel bir strateji oyunu.

Erkan Calp

Kingdoms & Lords

ÜCRETSİZ
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
185 TOPLAM İNDİRME
45.8 MB DOSYA BOYUTU

Kingdoms & Lords, ortaçağ temalı bir strateji ve simülasyon oyunudur.

Kingdoms & Lords, hem iPhone hem de iPad’lerde oynanabilen ortaçağ temalı bir şehir kurma oyunudur. iPhone 5 için optimize edilen oyunlar arasında yer alan strateji türündeki oyun, çevrimiçi dünyada geçiyor ve sürükleyici yapısıyla dikkat çekiyor.

Kingdoms & Lords ( Krallıklar ve Lordlar) oyununda köyünüzü inşa edip, geliştiriyor ve ilerledikçe güç kazanan ordularınızla Barbarlara karşı mücadele ederek, köyünüzün güvenliğini sağlamaya çalışıyorsunuz. Topraklarınızı geliştirerek, ekinlerinizi büyüterek, hayvan yetiştirerek para ve yiyecek kazanabilir, krallığınızı geliştirebilirsiniz. Binaları yüksetebilir, yeni binaların kilidini açabilir ve kapasitelerini yükseltebilirsiniz. Slahlarınızı güçlendirerek ordunuza yatırım yapabilir, Barbar kuvvetlerini ezerek geçebilirsiniz.

Geliştiriciliğini popüler strateji oyunlarının bilinen ismi Gameloft’un üstlendiği ortaçağ strateji oyununda ekononimizi günlük olarak idare ediyorsunuz. Üretim sistemini en iyi duruma getirerek gelirinizi artırabilir, ünitelerinizi güçlendirebilir, karşı orduların kaynaklarını tüketebilirsiniz. Online dünyaya giriş yaparak arkadaşlarınıza meydan okuyabilir, en güçlü orduya sahip olduğunuzu kanıtlayabilirsiniz. Arkadaşlarınızla birlik olup, krallıklarına yardım etmeniz de mümkün.

Kingdoms & Lords, ortaçağ atmosferini başarılı bir şekilde yansıtan hem tabletinizde hem de telefonunuzda uzun süre sıkılmadan oynayabileceğiniz bir oyun.

Erkan Calp

Kingdoms & Lords

ÜCRETSİZ
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
278 TOPLAM İNDİRME
122 MB DOSYA BOYUTU

Kingdoms & Lords, strateji ve simülasyon öğelerini harmanlayarak başarılı bir şekilde sunan bir ortaçağ savaş oyunudur.

Kingdoms & Lords, çoklu oyuncu modunu destekleyen ortaçağ simülasyon ve strateji oyunudur. Gerçek zamanlı olarak arkadaşlarınızla mücadele edin ve en güçlü ordunun sizde olduğunu kanıtlayın.

Ortaçağ döneminde geçen Kingdoms & Lords oyununda köyünüzü kuruyor, geliştiriyor ve ordunuza aldığınız askerleri eğiterek savaşa hazır hale getiriyorsunuz. Temel amacınız ise köyünüzü saran Barbar kuvvetlerine geçit vermeyerek, köyünüzün barış ve huzurunu korumak. Kıta boyunca her bölgeyi tek tek istila eden Kara Kral’ın gücüne karşı vermek oldukça zor. Ordunuzu iyi bir eğitimden geçirmeli, ekonominizi güçlü tutmalısınız. Ekinlerinizi büyüterek, hayvan yetiştirerek, topraklarınızı geliştirerek gelirinizi artırabilir, daha güçlü bir ordu ile düşmanın karşısına çıkabilirsiniz.

Hem strateji hem de simülasyon severlere hitap eden Kingdoms & Lords oyunundaki tüm üniteler yükseltilebiliyor. Yeni binaların kilidini açabilir, kapasitelerini artırabilir, ordunuzun kullandığı silahları yenileyebilirsiniz. Birliklerinizi arkadaşlarınızın savunma hatlarına yönlendirerek onlara meydan okuyabilir veya arkadaşlarınızla birlik olup krallıkların gelişmesine katkıda bulunabilirsiniz.

Kingdoms & Lords Özellikleri:

  • Çeşitli mekanlarda destansı savaşlara katılın.
  • Güçlü sihirli kartları kullanarak savaş meydanında üstünlük sağlayın.
  • Gerçek kralın kim olduğunu göstermek için arkadaşlarınıza meydan okuyun.
  • İyi ettiğiniz güçlü yapıdaki ordunuzu Kara Kral’ın kalesine sürün.
Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Manor Lords

    Manor Lords, şehrinizi kurup lord gibi yönetebileceğiniz bir strateji oyunudur.
  • Dragon Lords 3D

    Dragon Lords 3D online olarka oynanan bir strateji oyunudur
  • Kingdoms and Castles

    Kingdoms and Castles bilgisayarlarınızda oynayabileceğiniz bir strateji oyunudur
  • Stronghold Kingdoms

    Stronghold Kingdoms ücretsiz olarak oynayabileceğiniz bir online strateji oyunudur
  • Kingdoms CCG

    Kingdoms CCG, ücretsiz olarak sunulan eğlenceli bir kart oyunu olarak dikkat çekiyor.
  • Castlevania: Lords of Shadow 2

    Castlevania Lords of Shadow 2 Drakula'nın hikayesini konu alıyor
  • Wolcen: Lords of Mayhem

    Fantastik, karanlık temalı hack & slash oyunu Wolcen: Lords of Mayhem Steam'de
  • The Lords of the Fallen

    The Lords of the Fallen, geçtiğimiz iki yılın ardından oyuncularla buluştu.