King’s Knight

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
17 TOPLAM İNDİRME

King’s Knight, Android tabanlı mobil cihazlarda oynanabilen, otuz yıl sonra yeniden oyun dünyasına kazandırılmış sürükleyici bir tür rol yapma oyunudur.

Android işletim sistemli tablet ve akıllı telefonlarda oynanabilen King’s Knight mobil oyunu, retro bir macera oyununu günümüz teknolojisiyle birleştirerek mobil oyun platformuna kazandıran ve rol yapma tarzında oynanan bir oyundur.

King’s Knight aslında daha önce piyasaya sürülmüş oldukça da beğeniyle karşılanmış bir oyundu. Tam 30 yıl sonra bu oyun mobil platformda tekrar vücut buldu. Hikaye bazlı mobil oyunda Olthea Prenses’i kaçırılmıştır. 4 yürekli savaşçı ise prensesi kurtarmak için kolları sıvar. Kahramanlarınızla birlikte güçlü ordulara meydan okuyarak prensesi geri getirmelisiniz.

Dikey ekran olarak dört savaşçıyı aynı anda yönetebilir ve çok oyunculu olarak da oynayabilirsiniz. Rol yapma tarzında oynanan King’s Knight mobil oyununda aksiyona doyacaksınız. Sıkılmadan oynayacağınız King’s Knight mobil oyununu Google Play Store’dan ücretsiz indirebilir ve hemen oynamaya başlayabilirsiniz.

Yağız Sarman

King’s Knight

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
9 TOPLAM İNDİRME

King’s Knight, iPhone ve iPAd cihazlarda oynanabilen ve otuz yıl sonra efsane bir oyunu tekrar oyun dünyasına kazandıran bir tür rol yapma oyunudur.

iOS işletim sistemli mobil cihazlarda oynanabilen King’s Knight mobil oyunu, yıllar sonra aynı adlı efsane oyunu mobil oyun platformuna şahane grafiklerle geri getiren rol yapma tarzında oynanabilen bir macera oyunudur.

King’s Knight mobil oyunu ilk kez oyun dünyasına adım atmasından tam 30 yıl sonra yeniden sahnede. Mobil oyun platformunda her an cebinizde olacak bu heyecan fırtınası, günümüz oyun teknolojisiyle başarıyla yoğrulmuş durumda. Alışılagelmiş retro oyunların piksel grafikleri yerine üç boyutlu kaliteli grafiklerin tercih edilmesi oyunu cazibeli kılan etkenlerden biri oldu.

Olthea Prensesi, Dark Dragon Tolfidan adlı grup tarafından alıkonmuştur. Dört cesur yürekli şövalye ise prensesi geri getirme görevini üstlenmiştir. Bu dört kahramanı yöneteceğimiz oyunda ister çok oyunculu co-op tarzında oynayabilir isterseniz de dört savaşçıyı aynı anda oynayabilirsiniz. Dikey ekranda ilerleyerek güçlü ordulara kafa tutacağınız bu maceraya katılmak için AppStore’dan oyunu ücretsiz indirmeniz yeterli olacak.

Yağız Sarman

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Legends Knight RPG

    Eğlenceli ve zevkli bir rol yapma oyunu
  • Dragonborn Knight

    Harika deneyim sunan bir rol yapma oyunu
  • Knight Lord

    Knight Lord, Android cihazlar için fantastik bir rol yapma oyunu olarak dikkat çekiyor.
  • Knight Slinger

    Knight Slinger, Android işletim sistemine sahip tablet ve telefonlarınızda oynayabileceğiniz bir rol yapma oyunu olarak dikkat çekiyor.
  • King Crusher

    Eşsiz deneyim sunan bir rol yapma oyunu
  • Swift Knight

    Ejderhayı atlatıp prensesi kurtarın.
  • Buff Knight

    Buff Knight, Android işletim sistemine sahip tablet ve telefonlarınız üzerinde oynayabileceğiniz bir rol yapma oyunu olarak karşımıza çıkıyor.
  • Legend of Solgard

    King'in yeni oyununda yaratıklardan ordu kuruyoruz.