Kingston MobileLite

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
52 TOPLAM İNDİRME
2.7 MB DOSYA BOYUTU

Kingston MobileLite sayesinde medya aktarım işlemlerimizi çok kısa süre içerisinde sorunsuz bir şekilde tamamlayabiliyoruz.

Kingston MobileLite, Android işletim sistemi taşıyan tablet ve akıllı telefonlarımız üzerinde kullanabileceğimiz faydalı bir medya aktarma uygulaması.

Kingston MobileLite Reader'a tamamlayıcı olması amacıyla tasarlanan bu uygulama sayesinde söz konusu cihaz üzerinden yapacağımız medya transfer işlemlerini problemsiz bir şekilde gerçekleştirebiliyoruz.

Bilgi sahibi olmayan kullanıcılar için kısaca değinelim; Kingston tarafından tasarlanan MobileLite Reader kablosuz bağlantı üzerinden çalışarak microSD, USB bellek ve diğer türden harici depolama aygıtları üzerinde depolanmış olan verileri farklı cihazlara aktarabiliyor. Aynı anda sekiz farklı kullanıcıya kadar aktarım yapabilme özelliğine sahip. Buna ek olarak MobileLite Reader'ı kullanarak kablosuz modeminize WiFi özelliği de kazandırabilirsiniz.

Başarılı bir çalışma karakterine sahip olan Kingston MobileLite, dosya paylaşım işlemleri için hızlı çalışan bir yardımcı araç arayanların göz atması gereken bir seçenek.

Emircan Erdoğan

Kingston MobileLite

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
28 TOPLAM İNDİRME
3.6 MB DOSYA BOYUTU

Kingston MobileLite uygulaması sayesinde kablosuz ağ üzerinden medya dosyalarının aktarım işlemlerini gerçekleştirebiliyoruz.

Kingston MobileLite, iPhone ve iPad cihazlarda kullanılmak üzere tasarlanmış ücretsiz bir medya aktarım uygulaması olarak çalışıyor. MobileLite Wireless Reader'ın tamamlayıcısı rolünde olan bu uygulama sayesinde fotoğraf, müzik, doküman ve diğer formatlardaki dosyalarımızı hızlı bir şekilde aktarabiliyoruz.

Kingston MobileLite Wireless Reader temel olarak USB bellekler, SD kartlar, microSD kartlar ve diğer depolama aygıtlarında arşivlenmiş olan dosyaları kablosuz bağlantı üzerinden aynı anda sekiz farklı cihaza kadar aktarabiliyor.

Elbette bu cihazların arasında mobil cihazlar da mevcut. Bu uygulama aktarım sürecinde bizlere yardımda bulunarak işlemi çok daha kolay bir şekilde tamamlamamızı sağlıyor. Dolayısıyla uygulamayı kullanabilmek için öncelikle MobileLite Wireless Reader sahibi olmamız gerekiyor.

Kullanıcı dostu arayüzü ve işlevsel özellikleriyle Kingston MobileLite sık sık dosya aktarmak mecburiyetinde olan kullanıcıları tatmin edecek bir yapım.

Emircan Erdoğan

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • EZ Tools

    Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz yardımcı araçlar uygulamasıdır.
  • ZDbox

    ZDbox, birçok faydalı alt uygulamayı bünyesinde barındıran bir yardımcı araçlar uygulaması.
  • Photo Recovery Shop

    Photo Recovery Shop silinen fotoğraflarınızı kurtarmanıza yardımcı olan bir Android uygulamasıdır
  • Play!

    Play!, PlayStation 2 oyunlarını Android cihazlarınızda çalıştırmanıza yardımcı olan bir emülatördür
  • Adobe Shadow

    Adobe Shadow, web sitelerinin mobil tarayıcılardaki görünümünü Android cihazlar üzerinden test etmek için web geliştiricilere özel olarak hazırlanmış kullanışlı bir uygulama.
  • Toucher

    Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz yardımcı bir araçtır.
  • Tinkerplay

    3 boyutlu yazıcılar için model tasarımı yapabileceğiniz ücretsiz bir uygulama.
  • Shutdown7

    Shutdown7 ile bilgisayarınızı cep telefonunuz üzerinden kapatabilirsiniz