Kısa Çöp

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
591 TOPLAM İNDİRME

Kısa Çöp, genellikle yapılacak bir iş için gönüllü bulunamadığı durumlarda kullandığımız yöntemlerden biri olan kısa kibrit çekme oyununu mobil cihazlarımıza taşıyan ücretsiz ve eğlenceli bir Android uygulamasıdır.

Kısa Çöp, arkadaşlarınız veya aileniz ile birlikteyken yapılacak herhangi bir iş için gönüllü olmadığında kullandığımız en iyi yöntemlerden biri olan kısa kibrit çöpü çekme oyununu mobil cihazlarımıza taşıyan ücretsiz bir Android uygulamasıdır.

Uygulamayı ücretsiz olarak yükleyerek, benzer durumlarla karşı karşıya kaldığınızda hemen kısa kibrit çöpü çekme oyununu açarak, işi yapacak kişiyi belirleyebilirsiniz. Markete gitmek ve mutfaktan birşeyler getirmek gibi ufak tefek işler için kullanabileceğiniz yöntem, oyun haline getirelerek Android cihazlarımız üzerinde oynanabilir hale getirilmiştir.

6 kişiye kadar oynayabileceğiniz oyun sayesinde artık zor durumda kibrit aramaya çalışmanız gerekmek. Hemen Android telefon veya tabletinizi çıkartarak kısa çöpü kimin çekeceğiniz ve işi kimin yapacağını belirleyebilirsiniz.

Oldukça sade ve basit bir uygulama olan Kısa Çöp, tamamen şansa dayalı bir oyundur. Oyunda ekrandaki kibrit çöplerinden birini seçmeniz yeterli. Daha sonrasında ise seçtiğiniz kibrit çöpünün kısa olmaması için beklemelisiniz. Sizde evde veya arkadaşlarınız ile birlikteyken sık sık benzer durumlar ile karşılaşıyorsanız, Kısa Çöp uygulamasını Android cihazlarınıza ücretsiz olarak indirerek kullanabilirsiniz.

Barış YANIK

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Stickman Dismounting APK

    Stickman Dismounting APK ragdoll fiziğiyle güldüren süper eğlenceli çöp adam oyunu. Stickman Dismounting Android telefonlarda ücretsiz oynanabilir.
  • Count Masters Crowd Runner 3D APK

    Count Masters Crowd Runner 3D APK, çöp adamların çarpıştığı aksiyon oyunu. Count Masters APK Android oyun vakit geçirmek için birebir.
  • Draw a Stickman EPIC APK

    Draw a Stickman EPIC APK, çöp adam çizimine dayalı bulmaca macera oyunu. Draw a Stickman EPIC Android çöp adam oyunu ücretsiz oynanabilir.
  • Spider Stickman APK

    Spider Stickman APK, çöp örümcek adam karakteriyle çöp adamlarla savaştığınız bir mobil dövüş oyunu. Spider Stickman Fighting APK ile sınırsız eğlence!
  • Anger of Stick 5 APK

    Anger of Stick 5 APK, şehri zombilerden kurtardığınız mobil için popüler çöp adam oyunu.
  • Traffic Cop Simulator 3D

    Traffic Cop Simulator 3D mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir polis oyunudur
  • Craft Cop Pursuit Blocky Thief

    Craft Cop Pursuit Blocky Thief'te kanundan kaçan suçluları yakalamaya çalışıyoruz.
  • Outrun The Cop Criminal Racing

    Outrun The Cop Criminal Racing mobil cihazlarınızda oynayabilecğeiniz bir yarış oyunudur