Knots 3D

x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
474 TOPLAM İNDİRME
52 MB DOSYA BOYUTU

Knots 3D, 100'den fazla düğüm çeşidini animasyonlu olarak gösteren Android uygulaması.

Knots 3D, 100’den fazla düğümün nasıl bağlandığını animasyonlu olarak gösteren ve düğümün kullanım yerine ilişkin bilgi sunan bir Android uygulaması. Düğümleri kategoriler halinde listeleyen uygulamayla doğa aktivitelerinde, süsleme yaparken vs. ihtiyaç duyacağınız düğümleri detaylı olarak öğrenebiliyorsunuz.

Knots 3D’nin en iyi düğüm uygulaması olduğunu şaşmamak gerek. 100’den fazla düğüm çeşidi mevcut ve düğümler hakkında tüm bilgiye (nasıl bağlanır, nerelerde kullanılır, başka ismi var mıdır gibi) kolaylıkla ulaşabiliyorsunuz. 360 derece döndürerek her açıdan düğümü nasıl bağlayacağınızı görebiliyorsunuz.

Denizciler, kampçılar, süslemeciler, itfaiyeciler kısacası düğümün önem arz ettiği işlerle meşgul olan kişiler için harika bir uygulama olduğunu düşünüyorum.

Erkan Calp

Knots 3D

x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
37 TOPLAM İNDİRME
55 MB DOSYA BOYUTU

Knots 3D, 100'den fazla düğüm çeşidini göstermesiyle iOS platformundaki en iyi düğüm uygulaması.

Knots 3D, denizcilik, kampçılık, dağcılık, süsleme gibi düğümün önem kazandığı işlerle meşgul olan kişilere yönelik hazırlanmış iOS platformundaki en iyi düğüm uygulaması. Farklı kategorilerde 100’den fazla düğüm çeşidini animasyonlu olarak göstererek öğreten uygulama düğümlerin nerelerde kullanıldığı, eş anlamlıları hakkında da Türkçe olarak bilgilendiriyor.

En iyi düğüm uygulaması olarak gösterilen Knots 3D’nin bu başarıya sahip olmasındaki en büyük etken fazla sayıda düğüm çeşidi içermesi, düğümleri sanal olarak bağlama seçeneği sunması ve de Türkçe olması. Aklınıza gelen gelmeyen her düğüm mevcut ve kategori altında sıralanıyor. Dilerseniz ismini yazarak ta ulaşabiliyorsunuz.

Düğümlerini kategori, tip, sık kullanılanlara göre ayıran Knots 3D, internet bağlantısı de gerektirmiyor.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Go Knots 3D

    Zevkli bir bulmaca oyunu
  • Sniper 3D APK

    Sniper 3D APK, android cihazlarınızda oynayabileceğiniz çevrimiçin ve çok oyunculu popüler keskin nişancı oyunudur.
  • 3D Tuning APK

    3D Tuning APK, araba modifiye etmeyi sevenlerin favori Android oyunlarından. Araba oyunu ve simülatörü ücretsiz indirilebiliyor.
  • aTilt 3D Labyrinth

    aTilt 3D Labyrinth gerçekçi fizik kuralları ile işleyen 3D grafiklere sahip bir labirent oyunu.
  • Fun Race 3D APK

    Fun Race 3D APK, zorlu parkurları ve yüzlerce seviyeyi içerisinde barındıran bir yarış oyunudur.
  • Street Racing 3D APK

    Street Racing 3D APK Android yarış oyununda sokak yarışlarına katılıyorsunuz. Hız sınırının olmadığı online yarışlarda birinci olmaktan başka şansınız yok!
  • Pixel Gun 3D APK

    Pixel Gun 3D APK, Minecraft tarzı grafiklere sahip online multiplayer FPS oyunu. Farklı oyun modları sunan Pixel Gun 3D Android için ücretsiz.
  • Race Master 3D APK

    33 farklı seviye ve eşsiz haritalarla karşımıza çıkan Race Master 3D APK, Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir araba yarışı oyunudur.