Krikey

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
28 TOPLAM İNDİRME
93 MB DOSYA BOYUTU

Harika vakit geçirebileceğiniz bir oyun

Krikey, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz farklı ve eğlenceli bir mobil oyundur. Oyunda arttırılmış gerçeklik tekbolojisinden ve kameranızdan faydalanarak eğlenceli vakit geçirebiliyorsunuz.

Arkadaşlarınızla birlikteyken zamanınızı daha eğlenceli geçirmenize olanak sağlayan bir oyun olan Krikey, telefon kamerasını kullarak oynanan bir oyundur. Bulunduğunuz ortama göre farklı oyunları yükleyebileceğiniz oyunda eşsiz bir deneyim yaşayabiliyorsunuz. Oldukça basit bir kullanıma sahip olan oyunda gerçek hayat ile oyunu bir araya getirebiliyorsunuz. Arkadaşlarınıza da meydan okuyabileceğiniz oyunda işiniz bir hayli zor. Farklı türde oyunları bünyesinde barındıran Krikey, mutlaka telefonlarınızda yer alması gereken bir oyun diyebilirim. Eğer bu tarz oyunları seviyorsanız Krikey sizleri bekliyor.

Krikey oyununu Android cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

Krikey

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
1 TOPLAM İNDİRME
242 MB DOSYA BOYUTU

Harika bir mobil oyun

Krikey, iOS işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz eğlenceli bir mobil oyun olarak dikkatimizi çekiyor. Telefonunuzun kamerasını kullanarak oynayabileceğiniz onlarca farklı oyuna sahip olan Krikey, arkadaşlarınızla keyifli anlar yaşamanıza olanak sağlıyor.

Boş zamanlarınızı değerlendirmek için tercih edebileceğiniz arttırılmış gerçeklik oyunu olan Krikey, eğlenceli vakit geçirmenize yardımcı oluyor. Bulunduğunuz ortama göre değişkenlik gösteren onlarca farklı oyuna sahip olan oyunda gerçek hayat ile oyunu bir arada yaşayabiliyorsunuz. Basket atma, tuğla kırma gibi oyunları telefonunu kamerası yardımıyla oynayabileceğiniz oyunda arkadaşlarınıza da meydan okuyabiliyorsunuz. Arkadaşlarınıza da meydan okuyabileceğiniz oyunda işiniz bir hayli zor. Farklı türde oyunları bünyesinde barındıran Krikey, mutlaka telefonlarınızda yer alması gereken bir oyun diyebilirim. Basit bir kullanıma sahip olan Krikey, sizleri bekliyor.

Krikey oyununu iOS cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • God of War: Mimir's Vision

    God of War: Mimir's Vision, bir artırılmış gerçeklik uygulamasıdır.
  • Wikitude

    Wikitude, Android işletim sistemi üzerinde çalışan ve arttırılmış gerçeklik projelerinin hayata geçirilmesi için kullanılan bir uygulamadır.
  • Ingress

    Google'ın konum tabanlı arttırılmış gerçeklik oyunu Ingress, oyuncuların dışarı çıkıp belirtilen maddeleri alması ve bölüm atlaması üzerine kurulu.
  • InMind VR

    InMind VR, Google Cardboard ile oynanabilen sanal gerçeklik oyunları arasında.
  • Head Smash Zombie

    Zombileri kafalarından uçurun.
  • Ingress Prime

    Niantic'den artırılmış gerçeklik oyunu Ingress Prime
  • Just a Line

    Google'ın artırılmış gerçeklik uygulamasıyla çizim yeteneğinizi konuşturun.
  • The Witcher: Monster Slayer

    The Witcher: Monster Slayer Android Artırılmış Gerçeklik oyununda canavarları avlıyorsunuz.