Kritika: Chaos Unleashed

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
936 TOPLAM İNDİRME
47 MB DOSYA BOYUTU

Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz rol yapma oyunudur.

Kritika: Chaos Unleashed, Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz eğlenceli ve renkli bir rol yapma oyunudur. Eskiden oynadığımız Street Fighter tarzı karakterleri ve grafikleri ile dikkat çeken oyun tamamen ücretsiz ve Türkçe dil desteği de var.

Oyunun sanal kol ve buton kontrolleri gerçekten alışması kolay ve rahat. Çok kısa sürede oyunu nasıl oynayacağınızı öğreniyor ve adapte olabiliyorsunuz. Renkli karakterlerden birini seçiyor ve onunla ilerlerken, level atlıyorsunuz. Level atladıkça da karakterinizin ekstra özellikleri açılıyor ve bu özellikleri ekrandaki butonlara tanımlayabiliyorsunuz.

Bölümleri tamamladıktan sonra tekrar oynama şansına da sahipsiniz. Böylece daha fazla deneyim puanı kazanabilirsiniz. Her bölüm sonundaki bölüm sonu canavarı en zor dövüşe sahne oluyor. Bu esnada çok dikkatli olmalı ve ne zaman hangi tuşa basacağınızı iyi bilmelisiniz.

Oyunda 60 farklı bölüm var ve her bölümde size saldıran canavarlarla dövüşmeli ve kendinizi savunmalısınız. Eğer rol yapma ve dövüş tarzı oyunları seviyorsanız, indirip denemenizi tavsiye ederim.

Elifcan Mehekli Çakmak

Kritika: Chaos Unleashed

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
1/5 EDİTÖR
1/5 ZİYARETÇİ
54 TOPLAM İNDİRME
351 MB DOSYA BOYUTU

iOS cihazlarınızda oynayabileceğiniz rol yapma oyunudur.

Mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz pek çok rol yapma oyunu olduğunu biliyoruz. Bu yüzden hangisini indirip deneyeceğinize karar veremiyor olabilirsiniz. Kritika: Chaos Unleashed bu oyunlar arasından sıyrılmayı başarıyor.

Öncelikle tamamen ücretsiz ve Türkçe desteği olmasıyla diğer rol yapma oyunları kendisini göstermeyi başaran oyun, ilginç grafik ve görselleriyle de öne çıkmayı başarıyor. Eskiden atarilerimizde oynadığımız Mortal Kombat veya Street Fighter tarzı oyunlardaki karakterlere ve görsellere benzeyen tarzda bir oyun olan Kritika: Chaos Unleashed, bu tarzda oyun sevenlerin beğeneceğini düşündüğüm bir oyun.

Oyunda karakterlerden birini seçiyor ve bölümleri bitirmeye çalışıyorsunuz. Bu arada da level atlıyor ve level atladıkça daha da güçleniyor ve yeni hareketleri açtırabiliyorsunuz. Bu açtırdığınız hareketleri de ekrandaki butonlara tanımlayabiliyorsunuz.

Oyunun kontrolleri de gayet rahat ve kullanması basit. Kısa sürede oyuna adapte olabiliyorsunuz. Bölümleri tamamladıkça çıkan canavarları da yenmek için stratejik davranmanız ve ne zaman hangi butona basacağınızı önceden tahmin etmeniz gerekiyor.

60 bölümün bulunduğu oyunu, dövüş ve rol yapma oyunlarını seven herkese tavsiye ediyorum.

Elifcan Mehekli Çakmak

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Kritika: The White Knights

    Kritika: The White Knights, Android mobil cihazlarınız üzerinde oynayabileceğiniz adrenalin dolu bir RPG oyunu.
  • Order & Chaos 2

    Order & Chaos 2 yüksek kaliteli bir mobil RPG oyunudur
  • Chaos Legends

    Chaos Legends mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir aksiyon RPG oyunudur
  • CHAOS RINGS

    CHAOS RINGS, farklı karakterler seçerek diğer karakterler ile arenada ölümüne dövüşeceğiniz heyecanlı bir Android RPG oyunu.
  • Sword of Chaos

    Sword of Chaos mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir rol yapma oyunudur
  • Heroes of Chaos

    Heroes of Chaos mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir rol yapma oyunudur
  • Chaos Chronicle

    Chaos Chronicle, Android cihazlar üzerinde oynayabileceğiniz bir rol yapma oyunu olarak karşımıza çıkıyor.
  • Goddess: Primal Chaos

    Gerçek zamanlı savaşların yer aldığı bir dünyaya giriş yapacağız.