KSI Unleashed

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
41 TOPLAM İNDİRME

KSI Unleashed, Android işletim sistemine sahip cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir aksiyon oyunu olarak karşımıza çıkıyor.

KSI Unleashed, Android işletim sistemine sahip tablet ve telefonlarınızdaü zevkle oynayabileceğiniz bir aksiyon oyunu olarak karşımıza çıkıyor. KSI'ın resmi oyunu olan KSI Unleashed'da dövüşüyorsunuz.

Ünlü Youtuber KSI'ın resmi bir oyunu olan KSI Unleashed'da heyecanı yüksek dövüşlere katılıyor ve ölümcül silahları kullanıyorsunuz. Karşınıza çıkan düşmanları öldürmeli ve silah toplamalısınız. Oyunda ilerledikçe güçlü hale gelebilir ve rakiplerinizi daha çabuk öldürebilirsiniz. Bir sokak dövüşü olan KSI Unleashed'da heyecan hiç bitmiyor. Farklı silahlar, düşmanlar ve özel yetenekler ile oldukça zevkli bir oyun olduğu söylenebilir. Sonsuz oyun tarzında bir oynanışa sahip olan KSI Unleashed, 20'den fazla zorlu bölüme de sahip. Bitmek bilmeyen düşmanlar karşısında neler yapabileceğinizi görmek istiyorsanız bu oyunu mutlaka denemelisiniz. Oyunun oynanış videosunu bir de KSI'dan izleyebilirsiniz.

KSI Unleashed oyununu Android cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

KSI Unleashed

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
11 TOPLAM İNDİRME

KSI Unleashed, iOS işletim sistemine sahip cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir aksiyon oyunu olarak karşımıza çıkıyor.

KSI Unleashed, iOS işletim sistemine sahip tablet ve telefonlarınızda zevkle oynayabileceğiniz bir aksiyon oyunu olarak dikkatimizi çekiyor. Ünlü Youtuber KSI'ın resmi oyunu olan KSI Unleashed'da düşmanlarla dövüşüyorsunuz.

Kötü adamlara karşı mücadele verdiğiniz bir oyun olan KSI Unleashed'da rakiplerinizde sokak dövüşü yapıyorsunuz. Onları ortadan kaldırıp dünyayı kurtarmaya çalışıyor ve aynı zamanda yüksek puanlara ulaşmaya çalışıyorsunuz. Rakiplerinizi öldürdükçe silahlar topluyor ve daha güçlü bir hale de gelebiliyorsunuz. Özel yeteneklerinde yer aldığı oyunda eğlenceli zamanlar geçirebiliyorsunuz. Hikaye modununda yer aldığı oyunda 20'den fazla bölüm bulunuyor. Bitmek bilmeyen düşmanlara karşı amansız bir mücadele vermeli ve yapabileceklerinizin sınırını zorlamalısınız. Oyunun oynanış videosuna aşağıdan bakabilirsiniz.

KSI Unleashed oyununu iOS işletim sistemine sahip cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Fighters Unleashed

    Fighters Unleashed mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir aksiyon oyunudur
  • Killer Bean Unleashed

    Killer Bean Unleashed, Android işletim sistemine sahip cihazlar için hazırlanmış ücretsiz ve başarılı bir aksiyon oyunudur.
  • Dynasty Warriors: Unleashed

    Dynasty Warriors: Unleashed, Çin tarihinden kahramanlara yer veren bir aksiyon RPG oyunudur
  • Pets Unleashed

    Pets Unleashed ile küçük ve sevimli hayvanlarla birlikte klasik tarzda şekil patlatıp en yüksek seviyeye çıkın, arkadaşlarınızın önüne geçin.
  • Kritika: Chaos Unleashed

    Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz rol yapma oyunudur.
  • TOKYO GHOUL [:re birth]

    Popüler anime serisi Tokyo Ghoul mobilde!
  • Super Slime Ben

    Cartoon Network'ün yeni oyununda sümüklü yaratıklarla savaşıyoruz.
  • Spirit Roots

    Aksiyon, Macera, Platform bir arada