Kuboom

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
3.5/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
4,779 TOPLAM İNDİRME

Kuboom ücretsiz olarak oynayabileceğiniz bir online FPS oyunudur

Kuboom eğer yoğun tempolu online maçlar yapabileceğiniz bir FPS oyunu oynamak isterseniz göz atmanızda fayda olabilecek bir oyun.

Bilgisyarlarınıza tamamen ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir oyun olan Kuboom temel olarak online FPS oyunlarının atası Counter Strike ile Minecraft'ı bir araya getiren bir online FPS oyunu. Kuboom'da farklı oyun modları yer alıyor. Bu oyun modlarında oyuncular dilerlerse takım tabanlı savaşlara katılarak galip gelen taraf olmaya çalışıyorlar, dilerlerse tek başlarına diğer oyuncularla savaşarak maçta tek hayatta kalan oyuncu olmaya çalışıyorlar.

Kuboom'un oynanışı Counter Strike'a benzemekte. Oyuncular karakterlerini seçtikten sonra maçlarda farklı silahları kullanabiliyorlar. Makinalı tüfekler, keskin nişancı tüfekleri, pompalı tüfekler ve ağır makinalı tüfekler oyunda seçebileceğimiz silahlar arasında. Ayrıca Counter Strike'da olduğu gibi bu silahlara özel kaplamalar ekleyerek onları kişiselleştirebiliyoruz.

Kuboom'un grafikleri ise bize Minecraft'ı anımsatmakta. Küplerden oluşan oyun dünyasında kahramanlar ve silahlar tıpkı Minecraft'taki gibi görünüyor. Oyun oldukça yüksek bir kare hızıyla akıcı bir şekilde oynanabiliyor. Kuboom'un minimum sistem gereksinimleri şu şekilde:

- 64 Bit Windows 8.1, 32/64 Bit Windows 7, 32/64 Bit Windows Vista işletim sistemi

- AMD Athlon 64 3200+ veya Intel Pentium 4 3200+ işlemci

- 512 MB RAM

- Nvidia GeForce 6100 ekran kartı

- DirectX 9.0

- 200 MB boş depolama alanı

- .Net Framework 2.0 ve üzeri

Oyunu nasıl indireceğinizi bu yazımıza göz atarak öğrenebilirsiniz:
Steam Hesabı Açma ve Oyun İndirme

Can Erdil Şentürk

Kuboom

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
571 TOPLAM İNDİRME
58 MB DOSYA BOYUTU

Kuboom APK Android FPS shooter oyunu, Counter Strike benzeri oynanış sunmasıyla dikkat çekiyor. 3D Online FPS oyunu oynaması ücretsiz!

Kuboom APK, eğer hızlı bir FPS oyunu oynamak isterseniz hoşunuza gidebilecek bir mobil oyun.

Kuboom APK İndir

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir online FPS oyunu olan Kuboom'da oyuncular küplerden oluşmuş bir dünyaya konuk oluyorlar ve taraflarını seçerek savaşmaya başlıyorlar.

Oyun temel olarak Counter Strike benzeri bir oyun yapısına sahip. Farklı silah seçeneklerine sahip olduğumuz oyunda diğer oyuncularla çarpışarak görevleri tamamlamaya ve galip gelen taraf olmaya çalışıyoruz. Oyun içinde birçok farklı silah seçeneğine de sahibiz. Tabancalar, pompalı tüfekler, makinalı tüfekler ve keskin nişancı tüfekleri bu silahlar arasında.

Kuboom içerisinde farklı oyun modları yer alıyor. Dilerseniz klasik takım tabanlı savaşlara katılabiliyorsunuz. Dilerseniz tek başınıza olduğunuz ve bütün oyuncularla savaşarak hayatta kalan tek kahraman olmaya çalıştığınız oyun modunu da oynayabiliyorsunuz.

Kuboom'un grafikleri Minecraft şeklinde hazırlanmış. Oyundaki kahramanlar ve küp şeklindeki tasarım bize Minecraft'ı hatırlatıyor.

Kuboom Oyna

  • Dereceli ve eşleştirmeli ölüm maçında maksimum 10 oyunculu dinamik savaşlar içeren 5’e 5 takım modu
  • Otomatik çekim özelliğiyle kolay kontrol (ayarlardan devre dışı bırakabilirsiniz.)
  • İyi optimizasyon ve yüksek FPS değeri!
  • 20’den fazla dikkatlice tasarlanmış ve dengeli harita
  • 50 birimden fazla farklı silah türü
  • Silah özelleştirme (nişangahlar, susturucular, lazerler, dengeleyici ve çok daha fazlası)
  • Karakter özelleştirme (45’ten fazla kıyafet)
  • Güzel grafikler, ufak boyut
  • Klan savaşları yapma imkanıyla klanlar

Dünyanın her yerinden milyonlarca oyuncuyla online savaşmaya hazır olun! Silahlarınızı hazırlayın, karakterlerinizi geliştirin ve gücünüzü gösterin.

Kuboom İndir PC

3 boyutlu FPS shooter oyunlarından Kuboom, çapraz platform desteği sunuyor. Bu, Android emülatör programlarına ihtiyaç duymadan oyunu Steam üzerinden bilgisayarınıza indirip oynayabileceğiniz anlamına geliyor. KUBOOM PC platformunda da ücretsiz indirilebiliyor.

Online 3D shooter oyunu PC’de de aynı özelliklere sahip. İyi optimizasyonla düşük sistem gereksinimli bilgisayarlarda bile yüksek FPS’de oynanıyor. Mobildeki gibi 20’den fazla özenle tasarlanmış dengeli harita, 50’den fazla farklı türde silah ve silahınız için 100’e yakın görünüm, karakterinizi farklı kılmak için 45’in üzerinde kıyafet içeriyor. Klan savaşları ve 10 oyuncuya kadar 5’li takımlar halinde ölüm maçı sunuluyor.

 

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Zula

    Zula, Türk oyun geliştiricileri tarafından yapılan ve yayınlanan ücretsiz olarak oynayabileceğiniz kaliteli bir online FPS oyunudur.
  • Counter-Strike 2

    Counter-Strike 2 nihayet çıkışını yaptı. Siz de hemen CS2 indirin ve yılların eskitemediği bu FPS oyununda kendinizi kanıtlayın.
  • BattleBit Remastered

    Çevrimiçi çok oyunculu bir oyun mu arıyorsunuz? Battlefield ve Minecraft sever misiniz? o zaman mutlaka BattleBit Remastered indirin.
  • Wolfteam

    Wolfteam, Türkiye'ye özel karakter ve haritalar barındıran popüler MMOFPS oyunu.
  • Bodycam

    Bodycam ile daha önce hiç görmediğiniz türden aşırı gerçekçi bir nişancı oyunu sizleri bekliyor.
  • Modern Combat 5: Blackout

    Modern Combat 5: Blackout, Gameloft tarafından geliştirilmiş popüler fps oyunudur.
  • Call of Duty: Modern Warfare 2019

    Call of Duty: Modern Warfare 2019 İndir: Efsane FPS, Aksiyon Shooter oyunu Call of Duty Modern Warfare geri döndü!
  • Sabotaj

    Türk yapımı ücretsiz FPS oyunu Sabotaj Steam'de! Türkiye'nin P2W olmayan ilk ve tek yerli FPS oyununda bol turnuva ve ödüller oyuncuları bekliyor.