Kung Fury: Street Rage

x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
78 TOPLAM İNDİRME

Kung Fury: Street Rage klasik atari oyunlarına benzeyen bir aksiyon oyunudur

Kung Fury: Street Rage eskiden atari salonlarında oynadığımız, ekranda yatay olarak ilerlenilen atari oyunlarına benzeyen ve her anı aksiyon dolu olan bir oyun olarak tanımlanabilir.

Bir süre önce YouTube üzerinde yayınlanan bağımsız kısa film Kung Fury'nin resmi oyunu olan Kung Fury: Street Rage'de filmdeki sahnelere benzer sahneler yakalayabiliyoruz. Kung Fury filminde Miami polis departmanında görev yapan bir kahramanın hikayesi konu alınıyordu. Kahramanımız filmde gizli deneyler yürüterek dünyanın geleceğini tehdit eden Naziler ile savaşıyordu. 80'li yılların B sınıfı aksiyon filmlerindeki retro havayı yakalayan film özellikle aşırı abartılmış ve absürd olan aksiyon sahneleriyle ön plana çıkmaktaydı. İşte aynı kahramanımız Kung Fury: Street Rage'de de ana kahramanımız olarak karşımıza çıkıyor ve Nazi askerleriyle ve robotlarıyla savaşıyor.

Kung Fury: Street Rage CRT ekranlı arcade makinalarda jeton atarak oynanan oyunların hemen hemen aynısı. Hatta oyunda CRT ekranlardaki yansımayı kopyalayan bir ekran filtresi bile mevcut. 2 boyutlu retro grafiklerin yer aldığı oyunda düşmanlar bize ekranın sağından veya solundan saldırıyorlar ve biz de yumruk ve tekmelerimizle onlara cevap verebiliyoruz. Arka arkaya saldırdığımızda kombolar gerçekleştirebiliyoruz. Oyunun bir sonu olmadığı için düşmanlar sürekli bize saldırmaya devam ediyor. Amacımız ise en uzun süre hayatta kalmak ve en yüksek puanı toplamak.

Kung Fury: Street Rage'in minimum sistem gereksinimleri şunlar:

  • Windows XP işletim sistemi
  • 1.7 GHZ işlemci
  • 1 GB RAM
  • 512 MB DirectX 9c uyumlu ekran kartı
  • DirectX 9
  • 100 MB boş depolama alanı
Can Erdil Şentürk

Kung Fury: Street Rage

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
132 TOPLAM İNDİRME

Kung Fury: Street Rage ücretsiz olarak oynayabileceğiniz başarılı bir mobil aksiyon oyunudur

Kung Fury: Street Rage, bir süre önce Kung Fury adıyla yayınlanan bağımsız filmin resmi mobil aksiyon oyunu.

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz Kung Fury: Street Rage, Kung Fury filminde konu alınan hikayeden esinlenen ve içerisinde bolca aksiyon içeren bir oyun. Hatırlanacağı üzere Kung Fury'de yalnız kurt olarak takılmayı seven bir polisin maceraları konu alınıyordu. Kahramanımız Kung Fu yeteneğinin yanında zamanda yolculuk yapabilme kabiliyetine de sahipti. Bu sayede kahramanımız Naziler'le savaşarak dünyayı kurtarmaktaydı. Kung Fury: Street Rage'de de düşmanımız yine aynı, oyunda Naziler'le bolca aksiyon dolu bir savaşa giriyoruz.

Kung Fury: Street Rage, Kung Fury'nin çok başarılı bir şekilde canlandırdığı 80'lerin retro atmosferini aynı başarıyla mobil cihazlarımızda yaşatabiliyor. Kung Fury: Street Rage tıpkı o dönemlerde atari salonlarında oynadığımız atari oyunlarının havasına sahip. Bu iş için o dönemlerde kullanılan CRT ekranların yüzeyindeki yansımaya benzeyen bir ekran filtresi oyuna yerleştirilmiş. Bu da oyuna kendine has bir yapı kazandırıyor.

Kung Fury: Street Rage'de temel amacımız sürekli üzerimize saldıran Naziler'i pataklamak ve en uzun süre hayatta kalarak en yüksek puanı yakalamak. Basit kontrollere sahip olan oyun güzel retro grafiklerle süslenmiş. Eğer geçmişe kısa bir yolculuk yapmak ve çocukluğunuzda oynadığınız atari oyunlarının sunduğu eğlenceyi tekrar yaşamak isterseniz Kung Fury: Street Rage'i tavsiye ediyoruz.

Can Erdil Şentürk

Kung Fury: Street Rage

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
15 TOPLAM İNDİRME

Kung Fury: Street Rage retro tarzıyla beğninizi kazanacak bir mobil aksiyon oyunudur

Kung Fury: Street Rage eğer 80'lı yıllarda yaygın olan B sınıfı aksiyon filmlerindeki retro havaya sahip bir oyun oynamak isterseniz tavsiye edebileceğimiz bir aksiyon oyunu.

iOS işletim sistemini kullanan iPhone telefonlarınıza ve iPad tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir oyun olan Kung Fury: Street Rage, aslında kısa bir süre önce YouTube üzerinde yayınlanan bağımsız bir kısa film olan Kung Fury'nin resmi mobil oyunu. Hatırlanacağı üzre Kung Fury'de ilginç bir şekilde Kung Fu yapabilme yeteneği kazanarak Naziler'in gizli deneylerini durdurmaya ve dünyayı kurtarmaya çalışan bir polisin hikayesi konu alınıyordu. Kahramanımızın sahip olduğu zamanda yolculuk yeteneği onun Naziler'le yüzleşmesine ve deneylerini yok etmesine yardımcı oluyordu. Kung Fury filmiabzürd derecede uçuk aksiyon sahneleri ve gizli mizahi yapısı ile büyük beğeni kazanıyordu. Filmin başarılı olmasının en önemli nedenlerinden biri de 80'li yılların atmosferini oldukça iyi bir şekilde canlandırmasıydı. Kung Fury: Street Rage'in de bu başarıyı koruduğu söylenebilir. 

Kung Fury: Street Rage atari salonlarında jeton atarak oynadığımız atari oyunlarını andıran bir yapıya sahip. Oyunda temel amacımız kahramanımızın üzerine akın akın saldıran Nazi askerlerine ve robotlarına karşı hayatta kalmasını sağlamak. Bu iş için tekmelerimizi ve yumruklarımızı konuşturarak kombolar yapıyoruz. Naziler ekranın sağından ve solundan bize doğru yanaşmakta. Ne kadar uzun süre dövüşürsek o kadar yüksek puan toplayabilmekteyiz.

Kung Fury: Street Rage retro tarzdaki grafikleri döneme özgü CRT ekranların yüzeylerine benzeyen bir ekra filtresiyle birleştiriyor. Oynanışın basit ve eğlenceli olduğu söylenebilir. Eğer Kung Fury'i seyretmediyseniz bu video üzerinden kısa filmi izleyebilirsiniz:

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Rage 2

    Rage 2 farklı tarza sahip aksiyon oyunudur.
  • Sifu

    Sifu indirin ve  Kung Fu dövüş mekanikleri ile benzersiz bir intikam yolculuğuna çıkın.
  • Army Rage

    Online ikinci dünya savaşını konu alan Army Rage başarılı bir MMOFPS oyunu.
  • Rage Against The Zombies

    Rage Against The Zombies bilgisayarlarınızda oynayabileceğiniz bir zombi oyunudur
  • Feral Fury

    Feral Fury, top down shooter türünde bir aksiyon oyunudur
  • Phantom Fury

    Phantom Fury, hızlı tempolu ve çevreyle etkileşimi yüksek olan eski usul bir FPS oyunudur.
  • Fatal Fury Special

    Fatal Fury Special bilgisayarlarınızdao ynayabileceğiniz bir dövüş oyunudur
  • Sniper Fury

    Sniper Fury, FPS türünde bir keskin nişancı oyunudur