Kuponsa

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
12 TOPLAM İNDİRME

Şehrin en iyi mekanlarını keşfedin, tasarruf yapın.

Kuponsa, eğlenceye vakit bulabilenler, dışarıda yemeyi içmeyi sevenler için harika bir mobil uygulama. Şu an için sadece İstanbul’daki otel, restoran, spa ve güzellik merkezleri, eğlence merkezlerinde geçerli fırsatlar sunuluyor ancak ilerleyen zamanlarda Dünya genelinde kullanıma açılmasıyla herkes tarafından kullanılacaktır.

Android telefonunuza ücretsiz indirip kayıt olup PIN kodunuzu belirledikten sonra kullanabileceğiniz Kuponsa uygulamasıyla şehrin en iyi mekanlarını keşfedebilirsiniz.

Az önce saydığım anlaşmalı yerlerde geçerli bir ürün veya hizmet aldığınızda ikincisini ücretsiz almanızı sağlıyor. Örneğin; Seçtiğiniz bir otelde bir gece konakladığınızda ikinci gece hediye ediliyor. Sevgilinizle veya ailenizle gittiğiniz restoranda ikinci menü hesabınızdan düşülüyor. Güzellik merkezinde, arkadaşlarınızla katıldığınız aktivitelerde, eğlence yerlerinde… nereye giderseniz ikincisi hediye! Hediyenizi kullanmak için tek yapmanız gereken; Kategori ve işletme seçiminin ardından kullanmak istediğiniz kuponu seçmek. Pin kodunu girmek. İşletmeden Pin kodunuzu girmesini isteme. Bu kadar!

Erkan Calp

Kuponsa

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
6 TOPLAM İNDİRME
39 MB DOSYA BOYUTU

Şehrin en iyi mekanlarını bulun.

Kuponsa, bulunduğunuz şehrin en iyi mekanlarını keşfetmenize yardımcı olurken, tasarruf yapmanızı sağlıyor. Anlaşmalı oteller, restoranlar, eğlence ve aktivite merkezleri, güzellik ve spa merkezlerinde geçerli, bir hizmet veya ürün satın aldığınızda ikincisini ücretsiz alabiliyorsunuz. Şu anda sadece İstanbul’da olduğundan fazla kullanıcı yok yakında Türkiye ve yurt dışında da hizmet vermeye başladığında kullanıcısı sayısını artıracaktır.

Kuponsa uygulaması ile mekan keşfi çok basit. iPhone’unuza indirerek kayıt olduktan sonra PIN kodunuzu da girip kategori veya konumunuza göre işletmeleri listeliyorsunuz. Kullanmak istediğiniz kuponu seçip PIN kodunuzu giriyorsunuz. İşletme de PIN kodunuzu girdiğinde ikinci ücretsiz ürün veya hizmetiniz aktif oluyor. Yalnız deneme sürümünde 2 haftada 2 kupon kullanmanıza izin veriliyor.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Odamax

    Hızlı, kolay, sorunsuz otel rezervasyon uygulaması
  • OtelSonDakika

    OtelSondakika uygulaması üzerinden binlerce otele kolayca rezervasyon yaptırabilirsiniz.
  • Setur

    Setur mobil uygulaması ile seyahat planlama imkanı elinizin altında.
  • Choice Hotels

    Choice Hotels, 6000'den fazla oteli bünyesinde barındıran detaylı otel arama ve rezervasyon uygulaması olarak öne çıkıyor.
  • biodabulsam - son dakika otel

    biodabulsam - son dakika otel, Android kullanıcılarına hızlı bir şekilde otel odası bulma ve rezervasyonu yapma imkanı tanıyor.
  • Otel Fırsatları

    Otel Fırsatları ile size en yakın ve en ucuz olan otelleri tespit ederek rezervasyon yaptırabilirsiniz
  • Trip.com

    Trip.com Uygulaması İndir Android: Trip.com app, uygun fiyatlarda uçuş, otel, tren rezervasyonu yapmanızı sağlar.
  • Otel arama HRS

    Dünya üzerinde istediğiniz yerdeki otelleri hemen bulabilir ve rezervasyonunuzu kolayca gerçekleştirebilirsiniz.