Kuranı Kerim: Türkçe Diyanet Meâli

ÜCRETSİZ
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
1,448 TOPLAM İNDİRME

Diyanet İşlerinden onaylı Kuranı Kerim'i Android cihazlardan takip etmek için ücretsiz bir e-kitap.

İslam dininin kutsal kitabı olarak kabul edilen Kuranı Kerim, 7. yüzyıldan beri süregelen müslümanlık ahlakını ve yaşam tarzını sayfalarında barındırıyor. İslam dinine göre doğru yaşamanın anahtar eseri olan Kuranı Kerim ücretsiz bir e-kitap olarak Android kullanıcılarına sunuluyor. Lisanslı ve DRM korumalı olan bu kaynak hiçbir şekilde yasa dışı temin edilmediği gibi resmi kaynaktan temin edilmektedir. Artık dijital ortamda da Kuranı Kerim'i yanınızda taşımanız mümkün.

Hz. Muhammed'in islam dinini yaymasıyla birlikte kültürün içerisinde barındırdığı doktrinlere bu kitaptan ulaşabileceğiniz gibi ruhani ihtiyaçlarınız da karşılanacaktır. 365 sayfadan oluşan eser Türkiye'nin onayladığı tüm ayetleri ve sureleri kapsamaktadır. Kuranı Kerim'i dijital bir platformda yanınızda taşımak istiyorsanız bu e-kitap hayatınızı kolaylaştıracaktır. Müslümanlığın en önemli noktalarından biri olan bu kaynak, inanan her insanın okuması istenen bir çalışmadır.

Alper Çetiner

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Kuranı Kerim Dinle

    Android telefon ve tabletlerinizden kolayca Kuranı Kerim surelerini dinlemek için bu ücretsiz uygulamayı kullanabilirsiniz.
  • İnternetsiz Kuranı Kerim Dinle APK

    İnternetsiz Kuranı Kerim Dinle, sureler halinde geliştirilen uygulama üzerinde istediğiniz sureyi seçerek Android cihazlarınız üzerinde Kuran-ı Kerim dinleyebiliyorsunuz.
  • Ayet Bul - Kuran-ı Kerim Meali

    Kur'an-ı Kerim'i her zaman yanınızda taşımak ve dilediğiniz gibi okumak istiyorsanız Android cihazlarınıza bu uygulamayı yükleyebilirsiniz.
  • Kur'an-ı Kerim

    Kur'an-ı Kerim, Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından hazırlanmış Kur'an-ı Kerim ve mealini içeren mobil uygulamadır.
  • Diyanet Fetva

    Dini konularda merak ettiğiniz konuları Diyanet Fetva uygulamasından öğrenebilirsiniz.
  • Kolay Hatlı Kuran-ı Kerim

    Kuran-ı Kerim'i kolay ve hızlı bir biçimde öğrenmek, pratik etmek ve çalışmak için bu Android uygulamasını kullanabilirsiniz.
  • İnternetsiz Kuran-ı Kerim

    İnternetsiz Kur'an-ı Kerim Android uygulamasını indirerek kutsal kitap Kuran'ı cebinizde taşıyın. İnternetsiz Kuran okuma ve dinleme ve çok daha fazlası
  • Diyanet Mobil

    Diyanet İşleri'nin resmi Android uygulamasını kullanarak İslamiyet hakkında elde etmek istediğiniz tüm bilgilere kolayca ulaşabilirsiniz.