Kurtlar Vadisi Replikleri

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
2/5 ZİYARETÇİ
1,380 TOPLAM İNDİRME

Kurtlar Vadisi Replikleri, Türkiye'nin en sevilen ve en popüler mafya dizilerinden olan Kurtlar Vadisi'nin en beğenilen repliklerini içeren başarılı bir Android uygulamasıdır.

Kurtlar Vadisi Replikleri, Android cihazlarınızda kullanarak Türkiye'nin en sevilen dizilerinden biri olan Kurtlar Vadisi'nin unutulmaz repliklerine ulaşabileceğiniz mükemmel bir uygulamadır.

Uygulama dizi repliklerini içinde bulundurduğundan dolayı, uygulamayı indirdikten sonra internet bağlantınız olmasa bile replikleri açarak dinleyebilirsiniz. İsterseniz beğendiğiniz replikleri zil sesi olarak belirleyebiliyorsunuz. Uygulama içerisinde repliklerini bulabileceğiniz dizi oyuncuları arasında, Polat Alemdar, Büyük İskender, Memati, Muro, Laz Ziya, Pala ve diğer en sevilen karakter bulunuyor.

Kurtlar Vadisi hayranları için özel olarak hazırlanan uygulamayı kullanmak çok kolay. Arka planda çalışma özelliği sayesinde siz Android cihazınız ile başka şeylerle ilgilenirken replikler çalmaya devam edecektir.

İnternet bağlantısına gerek olmadığı için internet bağlantınızın kotası ile ilgili prblem oluşturmaya ugyulamayı ücretsiz olarak indirip deneyebilirsiniz. Sizde Kurtlar Vadisi dizisini seviyor ve takip ediyor iseniz telefonunuzda mutlaka bulunması gereken uygulamalardan biri.

Barış YANIK

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Kurtlar Vadisi Pusu Müzikleri

    Kurtlar Vadisi Pusu Müzikleri, efsane dizi Kurtlar Vadisi Pusu'nun birbirinden heyecanlı müziklerinin bulunduğu uygulamadır.
  • Kurtlar Vadisi Zil Sesleri

    Kurtlar Vadisi Zil Sesleri, Android cihazlarınız üzerinde Türkiye'nin sevilen dizilerinden Kurtlar Vadisi'nin müziklerini bulabileceğiniz başarılı bir uygulamadır.
  • Kurtlar Ovası

    Kurtlar Ovası, Android telefon ve tablete sahip olan Kurtlar Vadisi sevenlerin heyecanlı bir şekilde ücretsiz olarak oynayabileceği başarılı bir oyun.
  • Ramiz Dayı Replikleri

    Ramiz Dayı Replikleri, Ezel dizisinin en sevilen karakterlerin biri olan Ramiz Dayı'nın dizi içerisindeki repliklerini bulabileceğiniz güzel bir uygulamadır.
  • Recep İvedik Bas Konuştur

    Recep İvedik Bas Konuştur uygulamasıyla Recep İvedik karakterine ait replikleri sesli olarak dinleyebilirsiniz.
  • Arif Voice 216

    Arif Voice 216 uygulamasında GORA, AROG ve Arif V 216 filminden en sevilen replikleri dinleyebilirsiniz.
  • Dolby On: Record Audio & Music

    Dolby On: Record Audio & Music, en son Dolby ses teknolojisine sahip tek ücretsiz kayıt uygulaması. Ses ve müzik kaydedici Dolby On Android için ücretsiz!
  • edjing Mix

    edjing Mix uygulaması ile profesyonel ses efektleri ve özellikleriyle kendi müziklerinizi yapabilirsiniz.