Kwit

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
83 TOPLAM İNDİRME
38 MB DOSYA BOYUTU

Alanındaki en iyi uygulamalar arasında yer alan Kwit, sigarayı bırakmak isteyen kişilere ihtiyaç duyduğu tüm motivasyonu sağlıyor.

Sigarayı bırakmak istiyorsunuz ve amacınıza hala ulaşamdınız mı? Kwit uygulaması, size gereken tüm motivasyonu sağlayarak sigarayı bırakmanızı kolaylaştırmaktadır. Vadettiği işi oldukça güzel bir şekilde gerçekleştiren bu uygulamada, ilerlemenizi günlük olarak takip edebilir, tasarruf ettiğiniz parayı görebilir ve sigarayı bırakırken size en uyan yolu bulabilirsiniz. 

Uygulamanın kolay ve anlaşılır arayüzü, kullanıcıları pek zorlamayacaktır. Doğru stratejide ilerlerken, aynı zamanda da ulaşmak istediğiniz sağlık hedeflerinize bakabilirsiniz. Kanser, kalp krizi ve solunum zorlanmaları gibi birçok hastalıkla sigara yüzünden yan yana gelebilirsiniz. Tüm bu riskleri en alt seviyeye çekmek istiyorsanız, sigarayı bırakmalı ve sağlıklı yaşamınıza dönmelisiniz. 

Yaşam

Türkiye'de Kişi Başına Düşen Günlük Sigara Sayısı Açıklandı: Dünyada Kaçıncı Sıradayız?

Kwit İndir

Uygulama içerisinde bulunan çeşitli başarımlar sayesinde bıraktığınız gün başına küçük kart ödülleri alıyorsunuz ve bu ödüller içerisinde mini bilgiler ya da sizi heveslendirecek içerikler de olabiliyor. Eğer motivasyonunuzu kaybediyor gibi oluyorsanız Kwit’te bulunan onlarca motivasyon kartı ile sigarayı bırakmanın faydalarına yeniden göz atabiliyorsunuz.

Sunulan istatistiklerin canlı olmaları ise gün içerisinde dilediğiniz an sigara bırakma durumunuza göz atmanıza yardımcı oluyor. İnternete ihtiyaç duymadan, istediğiniz her yerde ilerlediğiniz seviyeyi görebilirsiniz. 

Ülke nüfusumuzun yaklaşık olarak %30'u sigara içmektedir. Sağlık sorunlarına direkt olarak yol açan sigara, ülkemizde her yıl 80 bin kişinin ölümüne sebep oluyor. Eğer siz de sigarayı bırakmak istiyorsanız Kwit indirin ve hedeflerinize ulaşın.

Kwit Özellikleri

  • Sigarayı bırakmak isteyen kullanıcılara yardımcı olur
  • Sağlık hedeflerinize ulaşmanıza imkan tanır
  • Günlük olarak ilerlemenizi kaydeder
  • Doğru stratejiyi kullanıcılara sunar
Yiğit Ekim Demir

Kwit

ÜCRETSİZ
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
42 TOPLAM İNDİRME
309.4 MB DOSYA BOYUTU

Kwit uygulaması, sigarayı bırakmak isteyen kullanıcılar için geliştirilmiştir. Bilgilerinizi girin, günlük ilerlemenizi takip edin ve sigarayı kolayca bırakın.

Kwit, sigara kullanan insanlar için geliştirilmiş bir yardımcı araçtır. Bu uygulamayı kullanarak, sigara kullanımınızı en düşük seviyelere kadar indirebilir ve ardından sigaradan tamamen kurtulabilirsiniz. Günümüzde nerdeyse üç kişiden birinin tükettiği sigara, hem sağlık sorunlarına hem de ölüm oranlarına büyük ölçüde etki etmektedir. Peki sigarayı nasıl bırakabiliriz? Gelin, hep beraber işleyişe yakından bakalım.

Kwit içerisinde günlük olarak ilerlemenizi görebiliyorsunuz. İçmediğiniz sigaraların sayısını, kar ettiğiniz miktarı ve en önemlisi de geri kazandığınız sağlığa uygulamanın arayüzünden ulaşabilirsiniz.

teknoloji

E-sigara ile İlgili Sıkça Sorulan 7 Sorunun Cevabı

Kwit İndir

iOS cihazlarınızda kullanabileceğiniz bu uygulama, motivasyonunuzu da arttırmak için elinden geleni yapıyor. Sigarayı bırakmakta zorlanıyor ve gerekli motivasyonu alamıyorsanız, motivasyon kartlarından birini çekerek sigara hakkındaki bilgilere erişebiliyorsunuz. Bu bilgiler sayesinde daha çok motive olabilir ve kendinizi sakinleştirebilirsiniz.

Ayrıca sadece normal sigaralar değil, elektronik sigaraları da uygulama sayesinde bırakabilirsiniz. Günlük alacağınız nikotin miktarını giderek düşürerek son seviyeye kadar gelin ve en sonunda tamamen bırakın. E-sigaralar için özel olarak geliştirilmiş araçları kullanarak, daha iyi hizmet alabilirsiniz.

Sigarayı bırakmak ve hedeflerinize ulaşmak istiyorsanız, Kwit indirerek ücretsiz bir şekilde kullanmaya başlayabilirsiniz.

Yiğit Ekim Demir

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Stop! Quit Smoking - LITE

    Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz sigara bırakma uygulamasıdır.
  • Get Rich or Die Smoking

    Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz sigara bırakma uygulamasıdır.
  • Quit Smoking: Cessation Nation

    Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz sigara bırakma uygulamasıdır.
  • Beat Smoking (Sigarayı Bırakın)

    Sigara bırakmanıza yardımcı olacak.
  • Virtual Cigarette

    Android telefon ve tablet üzerinden sigara ateşleyip içebildiğiniz ücretsiz bir sanal sigara uygulaması.
  • Cigarette Smoke (Free)

    Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz sigara bırakmaya yardımcı bir uygulamadır.
  • ZDbox

    ZDbox, birçok faydalı alt uygulamayı bünyesinde barındıran bir yardımcı araçlar uygulaması.
  • GeckoVPN

    GeckoVPN uygulaması, internet sitelerini ziyaret ederken gizliliğinizi korumanızda yardımcı oluyor.