LaCie Media

ÜCRETSİZ
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
111 TOPLAM İNDİRME
80.5 MB DOSYA BOYUTU

LaCie Media, LaCie Fuel depolama aygıtınızdaki ortam dosyalarını Winddwos 8 cihazınızdan kablosuz olarak görüntülemenizi izin veren bir uygulamadır.

LaCie Media, LaCie Fuel depolama aygıtınızda depoladığınız içerikleri Windows 8 bilgisayar veya tabletinize kablosuz olarak aktarabileceğiniz bir uygulama. Seagate’in bir ürünü olan LaCie Fuel ile birlikte kullanılan bir uygulama olduğundan LaCie Fuel sahibi değilseniz bu uygulamayı kurmanız yersiz olacaktır. Ancak LaCie Fuel kullanıcıysanız ücretsiz sunulan bu uygulama depolama cihazınızdaki resim, müzik, video ve belgelerinizi Windows 8 cihazınıza zahmetsizce aktarma imkanı tanıdığından oldukça işinize yarayacaktır.

LaCie Fuel uygulaması ile LaCie Fuel depolama aygıtınızdaki tüm fotoğraf, video, müzik ve önemli belgelerinize Windows 8 cihazınızdan erişmekle kalmıyor, dahili oynatıcı sayesinde dosyalarınızı doğrudan uygulama üzerinden açabiliyorsunuz. Üstelik bunun için internet bağlantısına ihtiyaç duymuyorsunuz. Uygulama bunu yapabilmek içinse kendi kablosuz ağını oluşturuyor. Uygulamanın diğer bir güzel yanı ise yüksek çözünürlüklü video ve fotoğrafları da hızlı bir şekilde oynatması.

LaCie Media, internet bağlantısı olmadan ortam dosyalarınızı Windows cihazınıza aktarma kolaylığı sunuyor. Ancak cihaz tarafından desteklenmeyen bir içeriği görüntülemek istediğinizde bunu uygulama içerisinden yapamadığınızdan tablet veya bilgisayarınızda hali hazırda kullandığınız bir oynatıcıya ihtiyaç duyuyorsunuz. Bunun dışında gayet kullanışlı bir uygulama olduğunu söyleyebilirim. Eğer LaCie Fuel sahibi iseniz bu uygulamayı yüklemenizi kesinlikle öneririm.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Seagate Media

    Seagate Media ile Seagate Wireless Plus, Seagate Central veya LaCie Fuel depolama cihazında tuttuğunuz dosyalara erişebilirsiniz.
  • Media Power Player

    Media Power Player, Windows 8.1 tablet ve bilgisayarlarda kullanılabilen tam özellikli medya oynatıcısıdır.
  • One Media Player

    One Media Player, Windows 8.1 tablet ve bilgisayarlarla uyumlu eksiksiz bir medya oynatıcıdır.
  • CyberLink Power Media Player

    CyberLink Power Media Player, popüler tüm video, ses ve resim formatlarını destekleyen modern bir medya oynatıcıdır.
  • AutoPlay Media Studio

    Windows platformunda uygulamalar ve interaktif menüler geliştirilmesine yardımcı olan AutoPlay Media Studio, görsel bir programlama aracı.
  • Media Player Lite

    Media Player Lite, 50'den fazla ses ve video dosyası formatını destekleyen ücretsiz bir medya oynatıcıdır.
  • VideoVox Media Player

    Hep aynı media oynatıcılardan sıkılanların beğeneceği üstelik kendi arşivlerini bile oluşturabileceği media oynatma yazılımı.
  • Ace Media Player

    Ace Media Player, DivX, QuickTime, Real Media ve Windows Medya formatlarını destekleyen ücretsiz evrensel bir medya oynatıcıdır.