Lada Street Racing

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
x
3.5/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
2,614 TOPLAM İNDİRME

Lada Street Racing açık dünya tabanlı bir mobil yarış oyunudur

Lada Street Racing oyunculara sokaklarda özgürce turlayarak yarışabilme imkanı veren bir mobil yarış oyunu.

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir araba yarışı oyunu olan Lada Street Racing'de Rusya'nın en büyük araba üreticisi olan Lada marka araçlardan birini kullanabiliyoruz ve bu araçlarla sokaklara çıkarak çekişmeli sokak yarışlarına katılabiliyoruz. Açık dünya tabanlı geniş bir şehir haritasına konuk olduğumuz oyunda kullandığımız araçların motorlarını modifiye etmemize ve onları geliştirmemize de imkan tanınıyor.

Lada Street Racing'i tek başınıza oynayabileceğiniz gibi online olarak da oynayabilirsiniz. Oyunun açık dünyasında diğer oyuncularla birlikte yer almaktasınız. Bu sayede arkadaşlarınızla veya diğer oyuncularla yollar üzerinde karşılaşabilir ve kimin daha hızlı olduğunu bir arada yarışarak belirleyebilirsiniz.

Lada Street Racing'in çok yüksek grafik kalitesine sahip olmadığını belirtmekte fayda var. Oyunda daha çok düşük donanıma sahip mobil cihazlarda da çalışabilmesi göz önünde tutularak geliştirilmiş. Eğer görsel kaliteye çok önem vermiyorsanız ve yarışma heyecanını yaşamak istiyorsanız Lada Street Racing'i deneyebilirsiniz.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Lada Drift Racing

    Lada model aracınızı modifiye ederek drift yeteneklerinizi geliştirebilir, sıralama yarışlarını en önde tamamlayabilirsiniz.
  • Street Racing 3D APK

    Street Racing 3D APK Android yarış oyununda sokak yarışlarına katılıyorsunuz. Hız sınırının olmadığı online yarışlarda birinci olmaktan başka şansınız yok!
  • Asphalt Street Storm Racing

    Asphalt Street Storm Racing (Asphalt Sokak Yarışı), Gameloft'un Android platformuna ücretsiz çıkardığı yarış oyunu.
  • Tokyo Street Racing

    Tokyo Street Racing, Fast and Furious filmlerinden bir tanesinin de geçtiği Tokyo caddelerinde heyecan verici yarışlar yapabileceğiniz ücretsiz bir Android araba oyunu.
  • Traffic Street Racing: Muscle

    Traffic Street Racing: Muscle, şehir yollarında arabanız ile birlikte çılgınca araba sürebileceğiniz ücretsiz bir sokak yarışı oyunudur.
  • The Street King: Open World Street Racing

    25 farklı aracı yarışlarda deneyimleyeceğiz.
  • Neonmatron Robot Wars: Top Speed Street Racing

    Fantastik bir yarış dünyasına hoş geldiniz.
  • Grand Street Racing Tour

    Sokak yarışçısı olmaya çalışacağız.