Land Sliders

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
94 TOPLAM İNDİRME

Land Sliders, Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir platform oyunudur.

Land Sliders, boş vakitlerinizde oldukça keyifli vakit geçirebileceğiniz bir platform oyunu olarak karşımıza çıkıyor. Android işletim sistemine sahip akıllı telefon veya tabletleriniz üzerinden oynayabileceğiniz oyunda, fantastik bir maceraya adım atıyoruz ve farklı gezegenlerde mücade eden kahramanlarımıza ortak oluyoruz. Her yaştan insanın oynayabileceği bu fantastik yapıma biraz daha yakından bakalım. 

Öncelikle oyunun grafiklerinden ve oynanışından bahsetmek istiyorum. Göze hoş gelen grafiklerin yanında sıradışı bir atmosfer yaratılmış diyebilirim. Haritada gezercesine bir oyun deneyimi yaşıyoruz ve izometrik kamera açısıyla müthiş bir oynanışa şahitlik ediyoruz. Az önce bahsettiğim kahramanlarımızı da harita içerisinde parmaklarımızla kontrol ediyoruz. Başta alışması zor gelecektir; fakat ilerleyen bölümlerde oynanışın hoşunuza gideceğini düşünüyorum. 

Peki Land Sliders oyununun amacı ne? Bu oyunda 50 farklı kahramanı yönetebilme imkanına sahibiz ve amacımız kahramanlarımızın yağmalanan eşyalarını geri almak. Tamamen farklı dünyaları keşif üzerine kurulmuş bir oyun diyebilirim. 

Platform oyunları arasında kendinize bir alternatif arıyorsanız Land Sliders'ı ücretsiz olarak indirebilirsiniz. Bu bağlamda oynamanızı mutlaka öneririm.

Gökhan Abay

Land Sliders

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
31 TOPLAM İNDİRME

Land Sliders mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir platform oyunudur

Land Sliders hem oynanış, hem de görünüm olarak özgün bir yapıya sahip olan bir mobil platform oyunu olarak tanımlanabilir.

iOS işletim sistemini kullanan iPhone telefonlarınıza ve iPad tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir oyun olan Land Sliders'da farklı gezegenlerde geçen fantastik bir maceraya atılmaktayız. 50 farklı kahramanı yönetebilmemize imkan tanıyan oyunda bu kahramanların yağmalanan eşyalarını geri alma mücadelelerine tanık oluyoruz. Bu iş için farklı tehlikelerle yüzleşmemiz gerekiyor. Keşif üzerine kurulu bir oyun olan Land Sliders'da her bölümde yeni bir gezegeni ziyaret etmekteyiz.

Land Sliders'ın oynanışı klasik 2 boyutlu platform oyunlarına göre bir hayli farklı. İzometrik kamera açısıyla oynanan Land Sliders'ı tıpkı bir haritaya göz atar gibi oynamaktayız. Oyunda kahramanımızı yönlendirmek için haritayı parmağımızı sürükleyerek kaydırıyoruz. Karşımıza çıkan eşyaları toplarken bir yandan da aç ayılar ve kızgın boğalar gibi tehlikelerden kaçmamız gerekiyor. Bölümü geçmek için ise kırmızı noktanın üzerine gelmemiz yeterli. Ekrana dokunduğumuzda kahramanımız hareket etmeyi bırakarak duruyor.

Land Sliders göze oldukça hoş görünen grafiklere sahip.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Happy Sliders

    Happy Sliders, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz eğlenceli bir beceri oyunu olarak karşımıza çıkıyor.
  • Kraken Land

    Kraken Land, deniz canlıları ile birlikte büyük bir maceraya atılacağınız ve oynarken çok eğleneceğiniz bir aksiyon oyunudur.
  • Shootout in Mushroom Land

    Shootout in Mushroom Land, her türlü silahı kullanabildiğiniz retro aksiyon oyunu.
  • Land of the Dead

    Land of the Dead oldukça eğlenceli bir Android oyunudur
  • Dragon Land

    Dragon Land mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir platform oyunudur
  • Hopeless Land

    Fortnite, PUBG benzeri battle royale oyunu
  • Parking Dead - Car Zombie Land

    Parking Dead - Car Zombie Land gerilim dolu bir araba park etme oyunudur.
  • Toys Defense: Horror Land

    Toys Defense: Horror Land, Android cihazlarda ücretsiz oynanabilir kule savunma oyunlarından biri.