Lane Splitter

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
404 TOPLAM İNDİRME
23 MB DOSYA BOYUTU

Lane Splitter güzel görünen bir yarış oyunudur

Lane Splitter yüksek hızlarda yoğun trafik içerisinde yol almaya çalıştığınız eğlenceli bir mobil yarış oyunu.

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir oyun olan Lane Splitter'da Jake Melton adlı bir kahramanı yönetiyoruz. Jake Melton hayatı boyunca birçok hata yapmıştır; fakat kendi düğününü kaçırmak bu hatalardan biri olmayacaktır. Bu nedenle kahramanımız süper hızlı yarış motoruna atlıyor ve yoğun trafik içerisinde en hızlı şekilde ilerleyerek düğününe yetşmeye çalışıyor. Biz bu süre boyunca yarıl motorunu yönlendiriyoruz ve Jake Melton'ın diğer araçlara çarpmasını engellemeye çalışıyoruz.

Lane Splitter reflekslerimizi test eden bir oyun. Biz oyunda yol alırken trafikteki araçlarda hareket ediyor ve bu durumlara anlık olarak tepki vermemiz gerekiyor. Oyunu Android cihazımızın hareket sensörü yardımıyla oynayabilmekteyiz. Oyunda yol alırken bir yandan diğer arabalara, polislere ve duvarlara dikkat etmemiz gerekiyor, diğer yandan da yol üstündeki altınları toplamamız gerekiyor. Bu altınları çeşitli geliştirmelere harcayabiliyoruz. Motorumuzla yol alırken ekrana dokunarak çeşitli özel hareketler yapabilmekteyiz.

Lane Splitter oldukça güzel grafiklere sahip. Eğer trafikte ilerlenen yarış oyunlarını seviyorsanız Lane Splitter'ı deneyebilirsiniz.

Can Erdil Şentürk

Lane Splitter

x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
47 TOPLAM İNDİRME
32.5 MB DOSYA BOYUTU

Lane Splitter trafik arasında yol almaya çalıştığınız bir yarış oyunudur

Lane Splitter reflekslerinizi test eden bir yapıya sahip olan bir mobil yarış oyunudur.

iOS işletim sistemine sahip iPhone telefonlarınızda ve iPad tabletlerinizde oynayabileceğiniz bir motor yarışı oyunu olan Lane Splitter'da kendi düğününe yetişmeye çalışan bir kahramanı yönetiyoruz. Kahramanımız hızlı bir gençlik yaşamıştır; fakat artık durulma vaktinin geldiğini anlayarak evlenmeye niyetlenmiştir. Bu hızlı gençliği boyunca birçok hata yapmış olan kahramanımız düğün günü işlerin ters gitmesiyle düğününe geç kalma tehlikesiyle yüz yüze gelmiştir. Artık kahramanımız düğününe zamanında yetişmek için herşeyi yapmalıdır. Biz de bu görevinde kahramanımıza yardımcı oluyoruz ve yarış motoruna atlayarak trafikte hızlı bir şekilde yol almasını sağlıyoruz.

Lane Splitter'da temel amacımız trafikteki araçlara, polislere veya duvarlara takılmadan en hızlı şekilde ilerlemek. Bu iş için reflekslerimizi kullanmamız gerekiyor. Oyunu iOS cihazımızın hareket sensörünü kullanarak oynamaktayız. Ekrana dokunduğumuzda ise motorumuzla özel hareketler yapabiliyoruz.

Lane Splitter oldukça güzel görünen grafiklerle donatılmış. Oyunda motorumuzu geliştirebilmemiz de mümkün. Bu iş için yol üzerindeki altınları topluyoruz. Eğer yarış oyunlarını seviyorsanız Lane Splitter hoşunuza gidebilir.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Lane Racer

    Lane Racer, Android cihazlar üzerinde oynayabileceğimiz bir yarış oyunu.
  • Splitter Critters

    Splitter Critters, tamamen özgün oynanışa sahip uzay temalı bulmaca oyunu.
  • Double Lane!

    Double Lane! Android cihazlar için tamamen ücretsiz olarak sunulan, retro grafiklere sahip bir beceri oyunu.
  • Zombie Lane

    Facebook'ta meşhur olan Zombie Lane oyununun Android versiyonu. Evinizi zombi saldırılarından korumak için elinizden ne geliyorsa yapmaya hazır olun!
  • Mystery Lane

    Farklı zorluklara sahip olan bulmacaları çözeceğiz.
  • Parker & Lane

    Yeni dedektif Parker'ın davaları çözmesine ve suçluları adalete teslim etmesine yardım edin!
  • Drifty

    Sevimli grafikleriyle süper eğlenceli drift yarış oyunu
  • Racemasters - Сlash of Сars

    Kartlarınızı kullanarak rakiplerinizi yarış dışı bırakın.