Lapse It

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
150 TOPLAM İNDİRME
6.8 MB DOSYA BOYUTU

Lapse It uygulaması ile Android cihazlarınızda ücretsiz olarak zaman atlamalı videolar çekebilir ve paylaşabilirsiniz.

Lapse It uygulaması, zaman atlamalı videolar çekmeyi seven kullanıcıların tercih edebilecekleri Android uygulamaları arasında yer alıyor ve ücretsiz olarak sunulduğu için hiç vakit kaybetmeden videolarınızı hazırlamaya başlayabiliyorsunuz. Ancak 1080p çekim gibi bazı özelliklere erişebilmek için uygulama içi satın alma seçeneklerinin mevcut olduğunu da belirtmek isteriz.

Cihazınızın kamerasının tüm yeteneklerini kullanabilen Lapse It, hem video çekimini uygulama içinden yapmanıza olanak tanıyor hem de önceden çektiğiniz videoları uygulama içerisine almaya imkan veriyor. Böylece zaman atlamalı hale getirmek istediğiniz eski videolarınızı kolayca yeni bir video çekmişçesine hazırlayabiliyorsunuz.

240 kata kadar video hızlandırmaya izin veren uygulamada, hazırladığınız videoların arka planında çalmasını istediğiniz müzikleri de ekleyebiliyor, ayrıca renk ve ışık dengeleri düzenlemeleri sayesinde daha iyi bir görünüm elde edilmesini de sağlayabiliyorsunuz. Tüm işlemleriniz tamamlandıktan sonra sosyal ağlardan paylaşmak için kullanabileceğiniz butonlar da uygulamada mevcut.

Temel özelliklerine ek olarak uygulamada bulunanlar şu şekilde:

  • Kırpma ve kesme araçları
  • Filtreler ve efektler uygulama
  • Zaman damgası ekleyebilme
  • Otomatik video çekimi ayarlama
  • Yakınlaştırma
  • Sessiz kamera modu
  • Ön kamera kullanımı imkanı

Eğer etkili, ücretsiz ve bol seçenekli bir timelapse video çekimi uygulaması arayışındaysanız Lapse It'e göz atmadan geçmemenizi öneriyorum.

Yiğit Ekim Demir

Lapse It

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
36 TOPLAM İNDİRME
11.5 MB DOSYA BOYUTU

Lapse It uygulamasını kullanarak iPhone ve iPad cihazlarınızda en kolay yoldan zaman atlamalı videolar çekebilirsiniz.

Lapse It uygulaması, son zamanlarda giderek daha da popüler hale gelen zaman atlamalı videolar çekmenize ve onları güzelleştirmenize yarayan ücretsiz bir iPhone ve iPad uygulaması olarak karşımıza çıktı. Hem kolay kullanımı hem de göz dolduran bol seçenekleri sayesinde hiç zorlanmadan en güzel görünüme sahip videoları akıllı cihazlarınızdan hemen oluşturabiliyorsunuz.

Uygulamanın içerisindeki çekim aracı sayesinde hem direkt olarak çekimler yapabiliyor, hem de dilerseniz daha önceden kameranızdan çektiğiniz videoları uygulama içerisine alarak yeniden düzenleyebiliyor ve onları time-lapse videolar haline dönüştürebiliyorsunuz.

Ücretsiz sürümde 720p çözünürlüğe kadar video kaydedebilen uygulama, GoPro gibi kameralarla çekilen videoları da işleyebiliyor ve böylece oldukça profesyonel sonuçlar elde etmenizi sağlıyor. Tam olarak 240 kata kadar hızlandırma olanağı sağladığı için çok kısa bir sürede videolarınızın en çok şeyi anlatmasını sağlayabiliyorsunuz.

Videolarınızı zaman atlamalı hale getirdikten sonra uygulayabileceğiniz filtreler sayesinde görünümleri üzerinde de direkt kontrole sahipsiniz. Bu sayede kötü göründüğünü düşündüğünüz videoların daha etkileyici hale gelmeleri sağlamak da mümkün.

Videolarınız hazırlandıktan sonra dostlarınızla paylaşmak isterseniz kullanabileceğiniz sosyal paylaşım butonları da uygulama içerisinde unutulmamış. Paylaşıma uygun hale getirmek için videonun uzunluğunu değiştirme ve otomatik çekim yapma opsiyonları da daha fazla detay isteyen kullanıcıların beğenecekleri özellikler arasında yer alıyor.

Yiğit Ekim Demir

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Bound It

    Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz fotoğraf saklama uygulamasıdır.
  • We Heart It

    We Heart It, Android cihazlarınız üzerinde birbirinden güzel fotoğraflar keşfedebileceğiniz ve paylaşabileceğiniz sosyal bir uygulamadır.
  • Lapse 2: Before Zero

    Gizemli atmosferiyle dikkat çeken bir strateji oyunu
  • PicsArt APK

    PicsArt APK, Android için fotoğraf ve video düzenleme ve kolaj yapma uygulamasıdır.
  • Video Collage Maker

    Video Collage Maker uygulaması ile Android cihazlarınızda hiç zorlanmadan fotoğraf ve video kolajları hazırlayabilirsiniz.
  • WhatsAround

    Fotoğraf paylaşın, para kazanın.
  • Google Gallery Go

    Google Gallery Go (Android İndir): Google Fotoğraflar'dan fotoğraf ve video galeri uygulaması
  • Canva

    Ödüllü ücretsiz fotoğraf düzenleme uygulaması olan Canva, mobil cihazlarınızda birçok işlemi gerçekleştirmeye olanak tanıyor.